Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
|
|
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 8:54 PM | Žinutė # 721 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) sakiau isvaziuodama is sio buto nulupsiu visas klijonkes ka buvau atnaujinus virtuves stalus,net krana vonioj israusiu ka uz savo pinigus staciau,nieko nepaliksiu kas yra musu su vyru daryta,paliksiu viska taip pat kaip ir buvo pries mums atvaziuojant aš irgi taip daryčiau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 9:26 PM | Žinutė # 722 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) _liuks_ _liuks_ _liuks_ aš irgi taip daryčiau _liuks_
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 9:43 PM | Žinutė # 723 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va užbaigiau ataskaitas kažkaip labai greitai susisukau ką mergaičiukės veikinėjat?
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 10:09 PM | Žinutė # 724 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na va užbaigiau ataskaitas kažkaip labai greitai susisukau juokas ką mergaičiukės veikinėjat? vyras latik gryzo is isprotejeles anytos,atnese bo buteliuka alaus kad apsiramint,tai vyras dabar zaidzia playstaisena,o as sedziu,landzioju po interneta-ziuriu kas dovanoja komoda ar 2 aukstu lovyte
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 10:13 PM | Žinutė # 725 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) vyras latik gryzo is isprotejeles anytos,atnese bo buteliuka alaus kad apsiramint,tai vyras dabar zaidzia playstaisena,o as sedziu,landzioju po interneta-ziuriu kas dovanoja komoda ar 2 aukstu lovyte pas mane draugytė užsuko po darbo manau, kad netrukus nusiraminsi, o alaus buteliuko aš irgi neatsisakyčiau
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-04-13, 10:15 PM | Žinutė # 726 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš irgi taip daryčiau na pyktis pykčiu, o man kažkaip atrodo kad neapykanta kursto neapykantą... aš geriau bažnyčioj mišias užpirkčiau, kad visiem tie piktumai praeitų... negražu man kai žmonės artimųjų nemyli, negerbia ir pan. Pati kai labai labai pykstu, stengiuos atsiribot nuo tos aplinkos, ignoruot ir greičiau atleist.. nes neapykanta užvaldo...būna liguistai net... man čia buvo nemažas tarpas kai nekenčiau stipriai vieno žmogaus...nei jis man giminė, nei draugas, nei jis man ką padarė, bet nu taip būdavo kad net purtydavo pamačius... siaubas kažkoks. Galvojau sergu. Šūdinas jausmas... Quote (snieguoliuke) na va užbaigiau ataskaitas kažkaip labai greitai susisukau Šaunuolytė....bitutė... man tai nesigalvoja visai... ir kažkaip nuotaikos nėr... bet praeis Quote (snieguoliuke) ką mergaičiukės veikinėjat? Grįžau namo, kieme vietos nebuvo, tai mašiną ant gatvės palikau, dabar gaila kad apdulkės ir apskritai kažko galvelę skaudena, reiks turbūt kokį audiobook'ą užsileist ir gult... rytas už vakarą protingesnis... :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 10:19 PM | Žinutė # 727 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) man tai nesigalvoja visai... ir kažkaip nuotaikos nėr... bet praeis na na kodėl nuotaikytės nėr, ką , pasileisk muzikikę ir pašok aš prisijungsiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 10:21 PM | Žinutė # 728 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) apskritai kažko galvelę skaudena aš tai šiandien per daug norėjau suspėt visur, tai irgi spaudimas buvo sukilęs bet sumažinau tempą
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-04-13, 10:32 PM | Žinutė # 729 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na na kodėl nuotaikytės nėr, ką , nes supykau ant "grožio ir geismo"... atvariau į svečius, o jis po 15 min. užmigo... sakė "Matrica perkrauta".... o po to kaip šoko "Kur tu čia eini, negrybauk" tai ką man reikėjo nuo 20.00 valandų su nugara bendraut? Miegot dar nenorėjau, tai ir išvažiavau. Į pavėsiuką nušokau... o dabar kažkaip galvojugal be reikalo "Užsiplieskiau", būna gi žmonės kad ir pavargsta
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 10:33 PM | Žinutė # 730 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) manau, kad netrukus nusiraminsi, o alaus buteliuko aš irgi neatsisakyčiau miela tikiuos
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-04-13, 10:36 PM | Žinutė # 731 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) pasileisk muzikikę ir pašok mhm... geriau Ibupromo įkalsiu ir Robin Sharma audioknygą radau kompe "Kas verks kai tu mirsi".... įsikišiu ausines, bus gera pasaka prieš miegą :) snieguoliuke ryt dirbi?
|
Atsijungęs |
| |
|
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 10:39 PM | Žinutė # 733 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) mhm... geriau Ibupromo įkalsiu ir Robin Sharma audioknygą radau kompe "Kas verks kai tu mirsi".... įsikišiu ausines, bus gera pasaka prieš miegą :) snieguoliuke ryt dirbi? šeip nereikia, bet nueisiu ant kokios 10, ataskaitas atiduosiu
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-04-13, 10:43 PM | Žinutė # 734 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) jei tik atsigula į lovą žiūrėti kokio filmo porą minučių ir koma savaitgali žiūriu jis lovoj sėdi ir žiūri filmą, sakau gulkis patogiau bus, o jis ne sako noriu filomą pasižiūrėt nes gi kitaip užmigsiu oj kaip pažįstama.... aš visada sakau "Leisk pagalvę nuleisiu"... o jis "Ne, aš žiūriu...." Nors pučia į akį jau kuris laikas... arba dar geras "Aš nemiegu, aš užsimerkęs klausau" Quote (snieguoliuke) nusikalęs buvo kad valgydamas užmigo čia tai visai dugnas... nu prajuokinai....
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-13, 10:48 PM | Žinutė # 735 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) o jis "Ne, aš žiūriu...." Nors pučia į akį jau kuris laikas... arba dar geras "Aš nemiegu, aš užsimerkęs klausau" jo jo manasis irgi taip daro ir sako o aš tai miegu su pulteliu, jis visiems sako pabandykit iš jos miegančios atimt pultelį
|
Atsijungęs |
| |