Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
|
|
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-14, 3:12 PM | Žinutė # 766 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va pagaliau apitvarkiau, sriubytę išvyriau, dabar žemaičių blynus kepu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Trečiadienis, 2010-04-14, 3:13 PM | Žinutė # 767 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) gera mintis,as jei jau siuliau nueit ir siuliau nusipirkt tableciu nuo savo fantazijos
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-04-14, 3:41 PM | Žinutė # 768 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Hit the road Jack and don't you come back...no more no more no more no more... hit the road Jack and don't you come back What you say???? ka veikiat? Pas mane tai šokiai
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-04-14, 4:13 PM | Žinutė # 769 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš tikiu kad ten aukštai, kur gyvna angelai...aukso knygoje iškaltas mano keeeelias... nevalia man jo skaityt, nevalia man jo matyt...reik gyventi šia diena, tiesiog Gyveeeenti.... svajonių miesto vidury, toj fantazijų pily, tu gali patapt bet kuom, jei noooori.... Tu gali žingsniuot laiku, pritraukti saulę prie namų... Kaip seniai muzikikės klausiau Okey nėra jūsų...varau ir aš vonios procedūras priimt
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Trečiadienis, 2010-04-14, 4:25 PM | Žinutė # 770 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes mergytes
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-04-14, 4:34 PM | Žinutė # 771 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jugute) na tikrai šiandien pas tave pilna reikalų miela aga bet jau jie sutvarkyti antakius buvau susitvarkyti pirmą kartą pamėginau su vašku labai patiko sakiau dabar visada su juo tvarkysiuos ilgiau neatauga nuotaika gera kai pareini iš procedūros kokios Quote (Sindre) labuka... Laurituke, vėl naują feisą įsigyjai _liuks_ _liuks_ _liuks_ o labas agam naujas anas nebuvo toks labai jau prie širdies Quote (Sindre) grožio dienos... jop reikia gi pagaliau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-04-14, 4:36 PM | Žinutė # 772 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| blemba kad nusikaliau nebedatraukiau iki kirpyklos nu nieko savaitgalį varau pas mamą plaukų dažytis o kitos sav pradžioje į kirpyklą mažius užmigo kokias dvi val sėdėjau be elektros kaip akmens amžiuje jutausi bet gerai tai biški rūbų spintą apsitvarkiau kai nebuvo ką veikti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Trečiadienis, 2010-04-14, 4:46 PM | Žinutė # 773 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, sveikute nu va kartais i nauda kai elektros ner ir gali kokiu darbeliu padaryt... o tai ko ner pas jus elektros?
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-04-14, 5:12 PM | Žinutė # 774 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kaip akmens amžiuje jutausi nu va o kad dar mobelekas neveiktų tai jau visai kaip flinstonas būtum...
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-04-14, 5:13 PM | Žinutė # 775 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) Laurituke, sveikute mua nu va kartais i nauda kai elektros ner ir gali kokiu darbeliu padaryt... o tai ko ner pas jus elektros? jo kartais gerai bet jai taip dažniau tai jau nekas būtų pas mus matai aplinkui kasinėjimai vyksta veda kanalizaciją čia visame rajone tai todėl matyt buvo atjungę kuriam laikui
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Trečiadienis, 2010-04-14, 5:57 PM | Žinutė # 776 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) pas mus matai aplinkui kasinėjimai vyksta veda kanalizaciją čia visame rajone tai todėl matyt buvo atjungę kuriam laikui mmm aisku aisku na buna buna juk visko-pas mus tai kloja plyteles tai burgia po langais cia traktoriukas gerai kad neistisa diena..
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-04-14, 7:38 PM | Žinutė # 777 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) oooo tai pas tave dovanų metas.... smagu.... o nenori vyro gimtadienio proga kokią nors pramogą visai šeimai padaryt? Tarkim kad ir į vandens parką nulėkt? Vyrui irgi turėtų patikt pirčių kompleksas... o ir jūs visi pramogą apturėtumėt... O kiek vyrui metų? Moteriai kiek, negražu klaust, bet vyrui galima arba nežinau, mano "grožis ir geismas" tai praktikas, visada pasisako ko jam reik tai jam geriausia dovana akropolio čekis nu gal ir gerai sakai,net nežinau ką čia idomesnio sugalvoti vyrui mano jau ne mažai,jubiliejus,35metukai Quote (Sindre) a kur mažyliai? daržely? Taip darželyje buvo,gryžome ir prabuvome kieme,katik gryžome,kaip sakant gyvename kieme,gryštame tik permiegoti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Trečiadienis, 2010-04-14, 7:45 PM | Žinutė # 778 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 469
Apdovanojimai: 11
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką veikinėjate?aš tai nesenei su leliu iš kiemo grįžau, tai net dabar dar miega
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-04-14, 8:25 PM | Žinutė # 779 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) mmm aisku aisku na buna buna juk visko-pas mus tai kloja plyteles tai burgia po langais cia traktoriukas gerai kad neistisa diena.. juokas nu jo tada būtų nekas pas mus aną vasarą po langais kasinėjo vedė vandenį vajatau koks triukšmas buvo po langu ir taip visą dieną
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-04-14, 8:26 PM | Žinutė # 780 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jugute) na ką veikinėjate?aš tai nesenei su leliu iš kiemo grįžau, tai net dabar dar miega miela Sveikute nieko neveikinėjame,tai pat neperseniausiai gryžome iš kiemo,pavalgėme,tai reiks kišti abu po dušu prausti,vakar teko kišti tai šiandien vėl,nes kieme su smėliu truputi per daug laisvės duoda nieko nusiprausime ir jau keliausime i lovytes,rytoj darželyje spektaklis tai labai laukia
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |