Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
|
|
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 9:24 AM | Žinutė # 796 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labutis visoms kitoms,geros dienos mergičkos
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 9:35 AM | Žinutė # 797 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) mazasis sianakt susirgo uij, tai liūdesėliai... vargšiukas... apgaulingi pavasariniai vėjai... Sveikatytės mažiui, greičiau sveikit... Quote (Dove@Deive) geros dienos mergičkos Dove, tai vėl jau išleki į gastroles? Aš tai galvoju eit pasivaikščiot pakrantėm, pušynėliais, dabar kaip tik ryte ramu...paukščiukai čiulba, suoliukai nenusėsti.... vakarais tai praeit neįmanoma... kaip koks Gedimino prospektas tik kaimietiškas. Visi suoliukai nusėsti....sėmkės, alus...panos po dvi, bernai švilpauja... Podiumas žodžiu... o dabar ramybė. Bet nežinau, neseniai grįžau, ir vėl lyst lauk.... kakavos atsigersiu - sugalvosiu...
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 9:47 AM | Žinutė # 798 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Dove, tai vėl jau išleki į gastroles? Aš tai galvoju eit pasivaikščiot pakrantėm, pušynėliais, dabar kaip tik ryte ramu...paukščiukai čiulba, suoliukai nenusėsti.... vakarais tai praeit neįmanoma... kaip koks Gedimino prospektas tik kaimietiškas. Visi suoliukai nusėsti....sėmkės, alus...panos po dvi, bernai švilpauja... Podiumas žodžiu... o dabar ramybė. Bet nežinau, neseniai grįžau, ir vėl lyst lauk.... kakavos atsigersiu - sugalvosiu... jokių šiandien gastrolių,vakar prisigastroliavau,šiandien ramybė sėdžiu visa riebaluota galva laukiu kada atsiras vanduo eisiuriebalus plauti nuo galvos paskui bus matyt gal kur ir išsivilksiu pasižmonėt
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 9:49 AM | Žinutė # 799 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) labas rytas .rytas tai puikus ir saulute sildo,bet nuotaikos nekokios mazasis sianakt susirgo kaip gaila,mažutis sveikite greičiau orai jau tokie maniškiai tai pat apsiliuliavę vaikšto,atrodo šilta kieme bet vistiek reikia pasisaugoti,neišsirenkti ankščiau laiko.
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 9:53 AM | Žinutė # 800 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) jokių šiandien gastrolių,vakar prisigastroliavau,šiandien ramybė sėdžiu visa riebaluota galva laukiu kada atsiras vanduo eisiuriebalus plauti nuo galvos paskui bus matyt gal kur ir išsivilksiu pasižmonėt kas čia pas visus darosi, pas vienas elektros nėr, pas kitas vandens, pas dar kitas griovius kasa o aš eisiu nėštumo testo pirkt, horoskopas sako kad teks prisiimt atsakomybę už meilės nuotykius jėgelė.... bet kur tau.... jei per tiek metų nesigavo, tai .... o gal vistik stebuklų būna...
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 9:56 AM | Žinutė # 801 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) kas čia pas visus darosi, pas vienas elektros nėr, pas kitas vandens, pas dar kitas griovius kasa o aš eisiu nėštumo testo pirkt, horoskopas sako kad teks prisiimt atsakomybę už meilės nuotykius jėgelė.... bet kur tau.... jei per tiek metų nesigavo, tai .... o gal vistik stebuklų būna... Va tai tau gal pagaliau ir tu užkibai mergaite miela :juokas: Tai šaunu būtų juk jau pats laikas :_liuks_: tikrai stebuklų būna tik reikia jeis tikėti na tai ką lauksime geros naujienos,informuok mus lauksime su nekantrumu testo rezultatų
Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Ketvirtadienis, 2010-04-15, 9:57 AM |
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 10:03 AM | Žinutė # 802 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) na tai ką lauksime geros naujienos,informuok mus lauksime su nekantrumu testo rezultatų nu žinai, jei tikėt horoskopais, tai vakar mane turėjo apvogti.... Bet dėl naujienų, būk rami, Forumas sužinos pirmiau nei tėvas o jis kaip ir aš irgi vandenis tai jam kaip ir tą patį žada žvaigždės...kad teks prisiimt atsakomybę už meilės pasekmes o brač.... o tai gal rimtai ha... visgi su testavimais dar keletą dienų palauksiu...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 11:32 AM | Žinutė # 803 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas mergaitės, trumpam ir aš užbėgau pasisveikinti ir palinkėti geros dienelės Quote (idit) bet nuotaikos nekokios mazasis sianakt susirgo oj tai linkiu mažyliui tavo greičiau pasveikti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 11:34 AM | Žinutė # 804 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) labas mergaitės, trumpam ir aš užbėgau pasisveikinti ir palinkėti geros dienelės tai jau lėksi kažkur matyt :) siakmės...geros ir tau ir dienos ir nuotaikos..
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 11:35 AM | Žinutė # 805 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) jokių šiandien gastrolių,vakar prisigastroliavau,šiandien ramybė sėdžiu visa riebaluota galva laukiu kada atsiras vanduo eisiuriebalus plauti nuo galvos paskui bus matyt gal kur ir išsivilksiu pasižmonėt oj aš tai vakar gastraliavau šiandien irgi gastroliuosiu vyras man net vitaminų nupirko, sako kažin kiek palakstysi tokiu tempu , o šeip lėksiu su draugytėm susitikti, kavytės atsigersim, vakar matėmės bet jau pasiilgom , o vakare lėksim iki sodo,šilknamį reikia užsėti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 11:37 AM | Žinutė # 806 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) pasisaugoti,neišsirenkti ankščiau laiko. oj maniškis tai su liemene šiandien išėjo, sakau jau šilta, tokia neplona, bet jau karalaitis be kepurės nori bet dar neleidžiu vakar grįžo iš rugtynių po 21val. sakau šiandien neatsikels į darželį bet kur tau, kaip šoko iš lovos sako greičiau į darželį draugams pasakysiu, kad panevėžys laimėjo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 11:39 AM | Žinutė # 807 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) o aš eisiu nėštumo testo pirkt, horoskopas sako kad teks prisiimt atsakomybę už meilės nuotykius jėgelė.... bet kur tau.... jei per tiek metų nesigavo, tai .... o gal vistik stebuklų būna... mano draugė irgi darėsi šiandien bet sakė nėra, tai gal tau pasiseks
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 11:40 AM | Žinutė # 808 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) tai jau lėksi kažkur matyt :) siakmės...geros ir tau ir dienos ir nuotaikos.. aga lėksiu, o tu? iandien ramiai pabūsi ar nelabai
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 11:40 AM | Žinutė # 809 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3559
Apdovanojimai: 26
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 11:48 AM | Žinutė # 810 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga lėksiu, o tu? iandien ramiai pabūsi ar nelabai kad aš vakar prisiveikinėjau... pirty buvom, po to namiese po vidurnakčio taip jaukiai ananasą sužiaumojom, tai va tik šįryt grįžau, nuvežiau mieląjį darban, o pati grįžau "Susitvarkyt" tai kaip jau ir pasiruošus. Eisiu daba pasivaikščiot iki piet, po to papietaut lėksim, o vėliau į kontorą padirbėt :) kaip ir ramiai viskas :) bet noriu į Vilnių šiandien nesvietiškai. Kažkokia nuotaika "labai labai"... noriu į užupį prie angelo, dar į belmontą, ir prie Vilnelės, ir šiaip labai į Vilnių.
|
Atsijungęs |
| |