Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
|
|
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 3:25 PM | Žinutė # 826 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) man lūpa skauda blemba šnd ryte atsisėdau prie kompo mažius užsilipo ant stalo ir krito su galva man į lūpą tai net žvaigždutės pasirodė akyse oj tai skauda, aš kažkada irgi kai pamačiau pas draugę prakirsta smakrą, tai iškritau ir kaip dėjau lūpą į kėdę tai gerai kad dantų neišsimušiau o lūpa tai buvo kaip silikoninė vyrui juoko buvo, sako dabar sakys visi kad nuo manęs gavai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 3:25 PM | Žinutė # 827 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mmm kaip faina pasiydomaut kas ir kaip... Vaidabas tai dabar grįš į rutiną po svečių lavinos Sypsenele kaip suerzinai čia su tais ledais na niekis, įsigysiu ir aš šiandien ledųųųųų. Kipsiuke, tai kada didysis kraustymasis? Sekmadienį be lietaus žiūrėjau...tai sekmadienį ir kraustykitės. Aš rinkausi savaitgalio geriausią dieną nes kepsim mėsytę lauke :P :) Okey bėgu vėl.... į kažkokį ale seminarą pasicekavint
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 3:26 PM | Žinutė # 828 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu reikia,reikia aišku varysiu šnd aš plaukų dažytis aš kitai savaitei užsirašiau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 3:29 PM | Žinutė # 829 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oj tai skauda, aš kažkada irgi kai pamačiau pas draugę prakirsta smakrą, tai iškritau ir kaip dėjau lūpą į kėdę tai gerai kad dantų neišsimušiau juokas juokas o lūpa tai buvo kaip silikoninė juokas juokas juokas juokas vyrui juoko buvo, sako dabar sakys visi kad nuo manęs gavai tai va ir man dabar dešinis lūpos šonas ištines kaip kad lūpa pripūsta būtų galėtu tik visa būti o ne šone aš irgi galvoju kas pamatys sakys ta matyt nuo vyro gavo Quote (snieguoliuke) aš kitai savaitei užsirašiau _liuks_ aš kitą savaitę eisiu kirptis savo plaukų nusibodo ilgi truputi pasitrumpinsiu nedaug bet trumpinsiuos
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 3:30 PM | Žinutė # 830 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oj mergaitės mane vyras nustebino grįžau iš miesto su draugėm žiūriu gėlių padėta ir ledų miela _liuks_ _liuks_ _liuks_ _liuks_ , pasirodo šiandien mūsų "menesinės" juokas juokas juokas juokas juokas tai dabar ledus valgom visos o tu ką užmiršai tokią dieną ar kaip čia yra?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 3:32 PM | Žinutė # 831 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš kitai savaitei užsirašiau nu visos cia grazinates dazotes ir man laikas kuria dien ateis eisiu dazyt biskiuka plaukuciu ir sutvarkyti ba biskiuka yra paskilinejusiu ju tai reik pasitvarkyt kol negimdau ir sau grazi busiu ir vyrui ir vyresnelei bei ir naujagimiukui...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 3:36 PM | Žinutė # 832 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o tu ką užmiršai tokią dieną ar kaip čia yra? kažkaip man maišosi ši savaitė, manaiu kad dar 14 ir kai būna mūsų metinės tai pasveikinu ir aš , o šeip kiekvieną mėnesio 15d. mane mano brangusis nustebina tai gėlytę tai į kavinę pasikviečia tai ir dabar nustebino o aš užuomarša nieko reiks kažkaip palepint
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 3:37 PM | Žinutė # 833 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) . Vaidabas tai dabar grįš į rutiną po svečių lavinos na ne visai, medzius katik balinau, tai pati pusiau balta , o man gal rutina nedaes, nes birzeli pati nesiu subinele amglijon paatostogaut Quote (Laurituke) nu reikia,reikia aišku varysiu šnd aš plaukų dažytis as jau nebegaliu i ta pajuodele veidrodyje ziuret, ir planuoju sruogyciu isimest, tik va laukiu vos menkiausios progeles tam
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 3:37 PM | Žinutė # 834 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aš kitą savaitę eisiu kirptis savo plaukų nusibodo ilgi truputi pasitrumpinsiu nedaug bet trumpinsiuos jo aš irgi kirpimą kažkok pasidarysiu, bet dar nežinau ką pasiūlys
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 3:41 PM | Žinutė # 835 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kur kraustyses? miela i sena buta-bendrabutiQuote (Sindre) Kipsiuke, tai kada didysis kraustymasis? nezinau,nors anyta dave savaite issikraustyt bet as pasakiau tegu usikemsa ir menesi kraustysimes,nes juk mes ne sunis kuriems reik buda tik pervest,juk reik pirma ten sutvarkyt kad vaikus iskart atvest ir viskasQuote (snieguoliuke) oj mergaitės mane vyras nustebino grįžau iš miesto su draugėm žiūriu gėlių padėta ir ledų miela _liuks_ _liuks_ _liuks_ _liuks_ , pasirodo šiandien mūsų "menesinės" juokas juokas juokas juokas juokas tai dabar ledus valgom visos super vyras bet tas zodis "menesines" juoka kelia,atsimenu kai pas mus taip buvo tai yras paklause kuria prasme menesines musu is dvieju
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 3:42 PM | Žinutė # 836 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, aciu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 3:42 PM | Žinutė # 837 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ir kai būna mūsų metinės tai pasveikinu ir aš 10 10 10 , o šeip kiekvieną mėnesio 15d. mane mano brangusis nustebina tai gėlytę tai į kavinę pasikviečia 10 10 10 tai ir dabar nustebino o aš užuomarša nieko 10 10 reiks kažkaip palepint 10 vakare pasakas paseksi Quote (snieguoliuke) jo aš irgi kirpimą kažkok pasidarysiu, bet dar nežinau ką pasiūlys miela aš noriu išsikarpyti bet tiksliai dar nežinau kaip Quote (snieguoliuke) Laurituke gero pasisedėjimo pas kirpėją miela ačiū
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 3:43 PM | Žinutė # 838 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) sypsenele ikiukas ikikiukas Kipsiuke, a tai ka jau anyta superine ir tu turi musiau kad issikraustote i kitur..????
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 3:51 PM | Žinutė # 839 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) Kipsiuke, a tai ka jau anyta superine ir tu turi musiau kad issikraustote i kitur..???? baik tu kiekvienas gali "pavydet" tokios "anytos",tai i musu sena buta-bendrabuti,baisem rajone kur vien vagys,museikos ir t.t,kur kambary pelesei net pro tapetus islenda ir jei poh ant sunaus ir anuku
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 4:00 PM | Žinutė # 840 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) baik tu kiekvienas gali "pavydet" tokios "anytos",tai i musu sena buta-bendrabuti,baisem rajone kur vien vagys,museikos ir t.t,kur kambary pelesei net pro tapetus islenda ir jei poh ant sunaus ir anuku zinau toki jausma nes pas mane tokia pat...ir as negera ir t.t... dabar matgi as anukes neleidziu su ja bendrauti... o istikro nemato jos nes nereikejo manes nestukes stumdyti ir tampyti tai ir jai atligis-dievas yra visad atlygina visiems kas blogai daro ka. tai jau tikrai nepyragau tai iseinat i nuoma jau greiciausei ane?
|
Atsijungęs |
| |