Šeštadienis, 2025-01-11, 2:59 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
KipsiukeData: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 4:06 PM | Žinutė # 841

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Plepučių,pleputė
Quote (sypsenele)
au toki jausma nes pas mane tokia pat...ir as negera ir t.t... dabar matgi as anukes neleidziu su ja bendrauti... juokas o istikro nemato jos nes nereikejo manes nestukes stumdyti ir tampyti tai ir jai atligis-dievas yra visad atlygina visiems kas blogai daro ka. tai jau tikrai nepyragau tai iseinat i nuoma jau greiciausei ane?

ne i nuoma,ten vyro butas,bet ten tikrai ne su vaikai gyvent kai kambary sienos pelyja,vaikams tai pavojinga,sakiau jei man vaikai susirgs nuo pelesiu astma ar dar kuom,tai ji visa savo gyvenima mokes vaikams mano uz sveikata,vaistus ir t.t o kai mirs tai tada broliene mokes uz ja,as joms dar parodysiu kad mes ne sudai esam,paskui vergs kai reiks kokios pagalbos o mes nebendrausim,anukai net jos nematys

Atsijungęs
danieleData: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 4:19 PM | Žinutė # 842

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Kipsiuke)
ne i nuoma,ten vyro butas,bet ten tikrai ne su vaikai gyvent kai kambary sienos pelyja,vaikams tai pavojinga,sakiau jei man vaikai susirgs nuo pelesiu astma ar dar kuom,tai ji visa savo gyvenima mokes vaikams mano uz sveikata,vaistus ir t.t o kai mirs tai tada broliene mokes uz ja,as joms dar parodysiu kad mes ne sudai esam,paskui vergs kai reiks kokios pagalbos o mes nebendrausim,anukai net jos nematys
- jėrgus kaip graudu skaityti.... liudna gal bandykit parduoti tą bendrabutį galvoju arba išsinuomuoti gal geriau,ar brangi nuoma pas jus,juk dabar šildymo nebėr tai nadaug mokėti bebus..
Tu nebepyk ant jų,kiekvienas savo gyvenime gauna,kas jam priklauso,ateis diena,kai ir ji atsiims už viską ką padarė...,o jūs aukščiau nosytes ir visas savo jėgas nukreipkit ne į pyktį,o į ateitį ...

Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia

Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris.
Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris,
Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!

Paskutinį kartą redaguota daniele - Ketvirtadienis, 2010-04-15, 4:20 PM
Atsijungęs
sypseneleData: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 4:26 PM | Žinutė # 843

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Kipsiuke)
as joms dar parodysiu kad mes ne sudai esam,paskui vergs kai reiks kokios pagalbos o mes nebendrausim,anukai net jos nematys
tai taip matau sunku ir tau... na tep verks dar ir kaip bet bus per velu kada jos supras-jos matyt masto kad jai jos vyresnes supratingesnes ir viska ismano o mus i suns dienas deda.. na buvo ir mums kol sumo nepakeliau tol kentejom pas juos pas mus ten buvo pelesis tai as tada su mazaja net i kaima krausciausi gyventi nes sakiau kad ty nebusiu su vaiku jam reik ne pelesy gyvent... tai gyvenom gal net puse metu vienos kaime nes tetukui reikejo dirbti tai pas juos gyveno o mes kaime... tai vienadien susiprotevo vyras ir sako jai gyventi tai gyvensime nuomoje ir visi kartu o ne atskirai-pats pamate kad jo tevai ji nuteikia pries mane poto pykciai prasideda ir nesutarimai... bet nieko mergyt mes uz savo seima eisim iki pat galo ir nesigailesim tik laikykis ir nepasiduoki nereik leisti jiems kad jie manytu kad viskas gerai ir gyvensime graziai jai jie nemoka to... mano net mazute jo mamos bijo sako ji negera mamyte mano musa ir as verkiu..... tai jai didelis minusas kad taip padare ir nzn ar vaikas pats nores su ja bendrauti kai ji tep elgiasi... mes tai net tam paciam kieme gyvenam bet nesusitinkam-ir smagu man linksmiau net gyvent... 10
Atsijungęs
sypseneleData: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 4:29 PM | Žinutė # 844

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (daniele)
,o jūs aukščiau nosytes ir visas savo jėgas nukreipkit ne į pyktį,o į ateitį ...
as ir taip manau kam galvoti veltui jai ateis viskas viskas savas laikas... va matau jau mano uosviui ateina laikas-sedi be darbo tik gere daugiau nieko nors ir taip gere...ir as nesigailiu kad ja isvariau nesikis kur jai nereik. as ir turiu savo gyvenima ir noriu pati ji twarkyti ir ziureti... o dabar kai antro laukiaus tai stiprybes jis man duoda daug ir nekreipiu i juos demesio.
Atsijungęs
KipsiukeData: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 4:33 PM | Žinutė # 845

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Plepučių,pleputė
Quote (daniele)
jėrgus kaip graudu skaityti.... liudna gal bandykit parduoti tą bendrabutį galvoju arba išsinuomuoti gal geriau,ar brangi nuoma pas jus,juk dabar šildymo nebėr tai nadaug mokėti bebus..
Tu nebepyk ant jų,kiekvienas savo gyvenime gauna,kas jam priklauso,ateis diena,kai ir ji atsiims už viską ką padarė...,o jūs aukščiau nosytes ir visas savo jėgas nukreipkit ne į pyktį,o į ateitį ...

mes gyvenam tik is 600lt,is kuriu reik sumoket uz paslaugas,vaikams pampersu reik,maista,tai uz ka uz nuoma mokesiu,ner kada pardavynet,juk anyta jau pasake iseit
Quote (sypsenele)
tai taip matau sunku ir tau... na tep verks dar ir kaip bet bus per velu kada jos supras-jos matyt masto kad jai jos vyresnes supratingesnes ir viska ismano o mus i suns dienas deda.. na buvo ir mums kol sumo nepakeliau tol kentejom pas juos pas mus ten buvo pelesis tai as tada su mazaja net i kaima krausciausi gyventi nes sakiau kad ty nebusiu su vaiku jam reik ne pelesy gyvent... tai gyvenom gal net puse metu vienos kaime nes tetukui reikejo dirbti tai pas juos gyveno o mes kaime... tai vienadien susiprotevo vyras ir sako jai gyventi tai gyvensime nuomoje ir visi kartu o ne atskirai-pats pamate kad jo tevai ji nuteikia pries mane poto pykciai prasideda ir nesutarimai... bet nieko mergyt mes uz savo seima eisim iki pat galo ir nesigailesim tik laikykis ir nepasiduoki nereik leisti jiems kad jie manytu kad viskas gerai ir gyvensime graziai jai jie nemoka to... mano net mazute jo mamos bijo sako ji negera mamyte mano musa ir as verkiu..... tai jai didelis minusas kad taip padare ir nzn ar vaikas pats nores su ja bendrauti kai ji tep elgiasi... mes tai net tam paciam kieme gyvenam bet nesusitinkam-ir smagu man linksmiau net gyvent... 10
kad broliene uz mane jaunesne metais,o ji gyvena su mama ir ji primoko uosve,visko kad tik jei geriau butu o ne broliui.o buvo sakyta kad mums musu tas bendrabutis ir sis normalus butas atitenka o brolienei 2 kambariu karalose,bet va panelei tai nepatiko

Atsijungęs
KipsiukeData: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 4:34 PM | Žinutė # 846

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Plepučių,pleputė
na mergytes einu pamiegot biski,nes nuo visko pavargau,jei siandien perves pinigus tai reiks samdyt masyna ir vest sekcija i ta buta

Atsijungęs
KipsiukeData: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 4:34 PM | Žinutė # 847

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Plepučių,pleputė
veliau prisesiu

Atsijungęs
sypseneleData: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 4:45 PM | Žinutė # 848

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Kipsiuke)
o buvo sakyta kad mums musu tas bendrabutis ir sis normalus butas atitenka o brolienei 2 kambariu karalose,bet va panelei tai nepatiko

tai matyt uzsigeide daugiau tureti nei jus tai matyt ir reik visko jai... ot tie zmones kaikada del sudnikio klaidas dideles daro ir nepastebi ka daro....
Atsijungęs
sypseneleData: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 4:46 PM | Žinutė # 849

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Kipsiuke)
na mergytes einu pamiegot biski,nes nuo visko pavargau,jei siandien perves pinigus tai reiks samdyt masyna ir vest sekcija i ta buta

na eiki eiki pailseki reik ir tau biskiuka smegeniukus pailsinti... na veliau tai pasirodyki. _liuks_
Atsijungęs
KipsiukeData: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 7:30 PM | Žinutė # 850

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Plepučių,pleputė
Quote (sypsenele)
tai matyt uzsigeide daugiau tureti nei jus tai matyt ir reik visko jai... ot tie zmones kaikada del sudnikio klaidas dideles daro ir nepastebi ka daro....

tai jau taip
Quote (sypsenele)
na eiki eiki pailseki reik ir tau biskiuka smegeniukus pailsinti... na veliau tai pasirodyki. _liuks_

na va biski griau pasijauciau atsikelus
Quote (sypsenele)
na o as einu niam kazka padaryt be greit vakariene jau ateis juokas juokas juokas juokas juokas juokas juokas juokas juokas o dar reik indus issiplauti 10 10 10 o dar vyrui reiks darbuko duot-kad iskratytu dekius pro balkono langa smile smile smile smile tai guli ziuri filma koki tai per kompa.. miela miela miela miela miela miela miela miela miela miela

as tai siandien isviriau svieziu kopustu sriubos

Atsijungęs
danieleData: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 7:38 PM | Žinutė # 851

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Kipsiuke)
na va biski griau pasijauciau atsikelus
- kaip gerai dažniau prigulk su mažiukais pailsėt ..

Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia

Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris.
Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris,
Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
Atsijungęs
KipsiukeData: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 8:16 PM | Žinutė # 852

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Plepučių,pleputė
Quote (daniele)
- kaip gerai dažniau prigulk su mažiukais pailsėt ..

reiks

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 8:25 PM | Žinutė # 853

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
labas mergaites, na ką veikinėjat? 4

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
KipsiukeData: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 8:38 PM | Žinutė # 854

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Plepučių,pleputė
Quote (snieguoliuke)
labas mergaites, na ką veikinėjat? 4

ai ziuryneju semukui kepurytes pavasarines per neta

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 8:50 PM | Žinutė # 855

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Kipsiuke)
ai ziuryneju semukui kepurytes pavasarines per neta

aga mums irgi reikėtų, į turgų reiks nulėkt kitą savaitėlę _liuks_

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2025