Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
|
|
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 9:18 PM | Žinutė # 856 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va, galiu ir as dabar pasikompint... kas del anytu, tai nenorejo manes dar kol draugavom, ne lygis, paskui buvau naivi, bandziau itikt, but gera, bet dabar jau kokie 5m ten kojos nekeliu, su vyro seserim net nesisveikinu, nenoriu turet su jomis nieko bendro, vaikams per sventes budavo liepiu pasveikint mociute, bet va paaugo, nenori ir jie bendraut, vyras tam pritaria, nes zino, mate koks vyksta kirsinimas, tad va manau gyvenam visi savo gyvenimelius ir liuks kaip as sakau, as apsizenyjau uz vyro, bet ne uz jo gimines
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 9:23 PM | Žinutė # 857 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) kaip as sakau, as apsizenyjau uz vyro, bet ne uz jo gimines gerai kad aš anytos neturiu o su vyro giminėm susitinkam tik per šventes tai nėra kada ir susipykti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 9:25 PM | Žinutė # 858 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) gerai kad aš anytos neturiu juokas juokas juokas o su vyro giminėm susitinkam tik per šventes tai nėra kada ir susipykti mes gyvenam tame paciame miestelyje, ir susitinkam kiekviena diena........
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 9:31 PM | Žinutė # 859 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na va, galiu ir as dabar pasikompint... kas del anytu, tai nenorejo manes dar kol draugavom, ne lygis, paskui buvau naivi, bandziau itikt, but gera, bet dabar jau kokie 5m ten kojos nekeliu, su vyro seserim net nesisveikinu, nenoriu turet su jomis nieko bendro, vaikams per sventes budavo liepiu pasveikint mociute, bet va paaugo, nenori ir jie bendraut, vyras tam pritaria, nes zino, mate koks vyksta kirsinimas, tad va manau gyvenam visi savo gyvenimelius ir liuks kaip as sakau, as apsizenyjau uz vyro, bet ne uz jo gimines juokas teisingai,sekas toms kurios turi geras ir supratingas anytasQuote (snieguoliuke) gerai kad aš anytos neturiu juokas juokas juokas o su vyro giminėm susitinkam tik per šventes tai nėra kada ir susipykti juokas juokas juokas
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-15, 9:44 PM | Žinutė # 860 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va radau jau ir sviestu pirkt,nes ta, bute nuomininke sudauze mums sviestuva,jau ir oteli pigiai radau,tik gaila ner nuotraukos,tai reiks ryt tartis kad paziuret
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 7:09 AM | Žinutė # 861 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 469
Apdovanojimai: 11
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 7:57 AM | Žinutė # 862 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytelis, as jau nuo 6 paplusejau, apsitvarkiau, dabar galiu pailset, o po 9val, man drauge savo pupa, 2 metuku grazuolyte atves padabot, prisiminsiu senus laikus
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 8:27 AM | Žinutė # 863 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas ,ko taip pleputės nurimusios Quote (vaidabas) Labas rytelis, as jau nuo 6 paplusejau, apsitvarkiau, dabar galiu pailset, - ko tokia ankstyva šiandien Quote (vaidabas) o po 9val, man drauge savo pupa, 2 metuku grazuolyte atves padabot, prisiminsiu senus laikus - galėsi paniurkyti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
Paskutinį kartą redaguota daniele - Penktadienis, 2010-04-16, 8:28 AM |
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 8:29 AM | Žinutė # 864 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) ko tokia ankstyva šiandien turejau vezejams siuntini idet Quote (daniele) galėsi paniurkyti kur ten beniurkinsi, jai tik kosmetikos duok
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 8:38 AM | Žinutė # 865 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ną ka veikiate? aš tai irgi ankstokai pabudus jau aipe 6,30 na lelius prikėlė bet pavalgė pagugavo ir vėl užsnūdo tai aš kai šokau į lova sakau dar truputi irgi nusnūsiu bet tik atsiguliau užmerkiau akis ir girdžiu jau pabūdęs tai užsimerkus pagulėjau ir tada jau lelius pradėjo pykti kad niekas prie jo neprieina,tai teko kilt galvoju kad reikia eiti dar kavos pasidaryti atsigerti,nes kitaip užmigsiu
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 8:45 AM | Žinutė # 866 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jugute) ną ka veikiate? - labas jurgute,kavą gurkšnoju ir naujienas skaitau Quote (jugute) aš tai irgi ankstokai pabudus jau aipe 6,30 na lelius prikėlė 10 bet pavalgė pagugavo ir vėl užsnūdo tai aš kai šokau į lova sakau dar truputi irgi nusnūsiu bet tik atsiguliau užmerkiau akis ir girdžiu jau pabūdęs juokas tai užsimerkus pagulėjau juokas ir tada jau lelius pradėjo pykti kad niekas prie jo neprieina,tai teko kilt galvoju kad reikia eiti dar kavos pasidaryti atsigerti,nes kitaip užmigsiu - pažįstama situacija ,kaip tavo mažylis laikosi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 8:47 AM | Žinutė # 867 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) kaip tavo mažylis laikosi gerai auga kaip ant mielių
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 8:53 AM | Žinutė # 868 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jugute) gerai _liuks_ auga kaip ant mielių juokas - tai ,nespėsi mirktelt,kaip lakstyti pradės
Paskutinį kartą redaguota daniele - Penktadienis, 2010-04-16, 8:54 AM |
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 9:00 AM | Žinutė # 869 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau