Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
|
|
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-06, 9:05 AM | Žinutė # 91 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) ooooooo neblogai... net ir aš norėčiau.... dzin kad su pulteliu aga neblogai o lempos gražumo tai kai vaikas pamatė ka velykų bobutė atnešė, net šokinėti pradėjo Quote (Sindre) tai cia rudenį kaip suprantu :) na gerai, aišku vasarą galėsit transliuot, nereiks rūpintis kam palikt, kai prie jūros leksit.... jetus aš kaip noooooriu negaliu.... praeitais metais turiu fotkes kaip gegužės menesį jau žiauriai karšta buvo ir mes jau skrudėsiai rudi rudi jūroj maudėmės... o prisiminiau, kad šią savaitę mano brangusis advokatas sakė mane nuveš prie Baltijos, kai darbo reikalais važiuos pažiūrėsim... aga rudenį , oj aš irgi noriu prie jūros stengiamės kiekvienais metais nuvažiuot šią vasarą daug suplanuota sindre tai čia tik avataras ar tu?
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-04-06, 9:05 AM | Žinutė # 92 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas užsukau pasisveikinti ir lekiu tvarkytis bardako
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-06, 9:05 AM | Žinutė # 93 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) snieguoliuke, aš iš D raidės nesugalvoju dainų LT dviratukas mano
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-06, 9:06 AM | Žinutė # 94 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Labas rytas užsukau pasisveikinti ir lekiu tvarkytis bardako labas , na kaip tau šventės?
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-04-06, 9:07 AM | Žinutė # 95 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) sindre tai čia tik avataras ar tu? EIK KAKŲ jau sakiau kad kažkokia boba, bet labai panaši Quote (Dove@Deive) užsukau pasisveikinti ir lekiu tvarkytis bardako Labas Dove, ką tu čia nuo pačio ankstaus ryto tvarkytis.... kavos atsigerk nors
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-04-06, 9:10 AM | Žinutė # 96 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Labas Dove, ką tu čia nuo pačio ankstaus ryto tvarkytis.... kavos atsigerk nors 10 tai eisiu dar pasidarysiu kavos ir tada kuisiuosi po kambarius šventės gerai parėjo,kulturinfairamiai,su močiutėm bobutėm
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-04-06, 9:11 AM | Žinutė # 97 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) dviratukas mano Atleisk man atleisk man, ką daugiau tau pasakyti, ir kaip man viską tau paaiškint aš dabar dar nežinau... atleisk man atleisk man aš nesurasiu žodžio kito, bet aš tetrokštu susitaikyt ir pamatyt tave greičiau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-06, 9:11 AM | Žinutė # 98 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) jau sakiau kad kažkokia boba, bet labai panaši kad panaši tai faktas kokie planai tavo šiandien?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-06, 9:14 AM | Žinutė # 99 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Atleisk man atleisk man, ką daugiau tau pasakyti, ir kaip man viską tau paaiškint aš dabar dar nežinau... atleisk man atleisk man aš nesurasiu žodžio kito, bet aš tetrokštu susitaikyt ir pamatyt tave greičiau Quote (Dove@Deive) šventės gerai parėjo,kulturinfairamiai,su močiutėm bobutėm o pas mus irgi čiki piki tik be bobučių
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-04-06, 9:17 AM | Žinutė # 100 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kokie planai tavo šiandien? šiandien poilsis.... seniai namie buvau.... vakar grįžau, dar į Pavėsį užsukau, radau savo mylimą diedą, tai jau taip įnirtingai kvietėsi į svečius, bet aš jau nei kojų nei minčių nepavilkau... sakiau ryt-poryt-užporyt, tai jaučiu šiandien reiks aplankyt... bet vakarop... Dabar tai vonios malonumai laukia, ir jei nustos lyt po to iki soliarkės reiks pašokt dar visai norėčiau spurgų, bet šią savaitę sakiau nieko nevalgysiu man net kvėpuot sunku po Velykų :) O tu snieguoliau, ką gaminsi šiandi?
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-04-06, 9:21 AM | Žinutė # 101 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o pas mus irgi čiki piki tik be bobučių Aš tai Alytui buvau... respectas Ramybės ar kokiam ten parkui... su sese prisijuokėm iki skaudančių raumenų... radom supynes, kurių pavadinimas "Kai neturi draugų", radom "šikpuodį, į kurį atsisėdus galvojau be galvos nulipsiu, nes kaip vilkelis taip išsisuko, kad nulipt ar sustot buvo be šansų... filmukus net į facebook'ą susimečiau Kažkuri mergaitė pas mus iš alytaus, nežinai kuri?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-06, 9:21 AM | Žinutė # 102 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| žinok ir aš poilsiausiu, bet po pietų su vaikiu iki daktarytės pašoksiu Quote (Sindre) O tu snieguoliau, ką gaminsi šiandi? žinok net nežinau, yra dar baltos mišrainės, kepsniukų-suktinukų, ir torto nemažas gabalas tai sakau gal sriubytės norėčiau kokios lengvos išsivirti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-06, 9:23 AM | Žinutė # 103 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Aš tai Alytui buvau... respectas Ramybės ar kokiam ten parkui... su sese prisijuokėm iki skaudančių raumenų... radom supynes, kurių pavadinimas "Kai neturi draugų", radom "šikpuodį, į kurį atsisėdus galvojau be galvos nulipsiu, nes kaip vilkelis taip išsisuko, kad nulipt ar sustot buvo be šansų... filmukus net į facebook'ą susimečiau Kažkuri mergaitė pas mus iš alytaus, nežinai kuri? nežinau žinok kuri , betr kažkuri. na neblogai pavarei aš irgi facebook'ą turiu sakau irgi reiks prisidėti naujų foto ir filmukų
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-04-06, 9:25 AM | Žinutė # 104 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) yra dar baltos mišrainės, kepsniukų-suktinukų, ir torto nemažas gabalas sakiau eik KAKŲ.... pas mane žinok taip pačiai... balta mišrainė, kepsniukai-suktinukai, ir tortas.... nors imk ir nufotkink... mum kažkaip labai dažnai vienodai kažkas gaunasi.... tai tą pačią dieną nesusitarus Zero2 pažiūrėt tai dar koks velnias... o čia nuo velykų ir maistai vienodi liko
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-04-06, 9:26 AM | Žinutė # 105 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) su vaikiu iki daktarytės pašoksiu profilaktiškai kraują tikrinsitės?
|
Atsijungęs |
| |