Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
|
|
Sindre | Data: Antradienis, 2010-04-06, 9:35 AM | Žinutė # 106 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| gerai pasišalinu truputuką.... vonia... :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-06, 9:40 AM | Žinutė # 107 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) sakiau eik KAKŲ.... pas mane žinok taip pačiai... balta mišrainė, kepsniukai-suktinukai, ir tortas.... nors imk ir nufotkink... mum kažkaip labai dažnai vienodai kažkas gaunasi.... tai tą pačią dieną nesusitarus Zero2 pažiūrėt tai dar koks velnias... o čia nuo velykų ir maistai vienodi liko geras Quote (Sindre) profilaktiškai kraują tikrinsitės? aga profilaktiškai, reiks siuntimų pas akyčių daktarę irgi profilaktiškai ir pas kitas Quote (Sindre) gerai pasišalinu truputuką.... vonia... :) gero pasilepinimo vonioje
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Antradienis, 2010-04-06, 9:53 AM | Žinutė # 108 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-06, 10:02 AM | Žinutė # 109 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labutis daniele aš kaip tik kavytę geriu su drauge
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-04-06, 10:35 AM | Žinutė # 110 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas na kaip tos vėlykos?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-04-06, 10:47 AM | Žinutė # 111 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mes jau pasisakėm... kaip Tau Laurituke?
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-04-06, 11:55 AM | Žinutė # 112 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ei, kažkada buvau atradus nerealų daiktą Opus3 "Švelnūs tardymai" (Facebook'e yra visi įrašai, paieškoj "Švelnūs tardymai"" įvest reiktų)... valandos su visuomeniniais veikėjais įvairiausiais... Leonidu Donskiu, Rolandu Kazlu, Marijonu Mikutavičium, Artūru Zuoku, Algiu Greitai, Juozu Statkevičium, Gyčiu Ivanausku ir t.t. kur jie kalba apie savo vaikystę, apie tikslus, apie studijas, apie vertybes, apie savo kelią ir t.t. Tikrai įdomu... man pvz tvarkantis namie ar sėdint prie kompo puikus fonas būdavo, tik bėda, kad viską jau praklausiau.... O šiandien atradau dar vieną gėrį... Zip FM puslapyje "IQ Zona" įrašus... visai įdomūs pokalbiai apie asmenybės tobulėjimą... nežinau, dabar lakuojuos nagus ir klausau tai visai fun... gal ir jums kuriai nejauku namiese tyloje, tai rekomenduoju "Fonus"
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-06, 12:00 PM | Žinutė # 113 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) O šiandien atradau dar vieną gėrį... Zip FM puslapyje "IQ Zona" įrašus... visai įdomūs pokalbiai apie asmenybės tobulėjimą... nežinau, dabar lakuojuos nagus ir klausau tai visai fun... gal ir jums kuriai nejauku namiese tyloje, tai rekomenduoju "Fonus" apie Zip FM žinau o apie Opus 3 nežinojau, reiks paieškot
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-04-06, 12:08 PM | Žinutė # 114 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, Švelnūs tardymai man labiau kažkaip... dabar klausau tą IQ Zona, mane nervina kad fone muzika garsiau groja nei jie kalba ir dar toks bumčikas... nu nieko... viestiek nagų lakavimo fonui tinka ką tu? Jau išėjo draugaitė?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-04-06, 12:10 PM | Žinutė # 115 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos dar karta ka veikiate? aš tai truputi apsikuopiau ir reikėtų i virtuvę nueiti ten apsikuopti ir valgyti ką nors šeimynai padaryti :10: Kaip faina per skipe susirašiau su drauge kuri gyvena danijoj tai rytoj gryžta dviem mėnesiams :sok: reikės vėl šampaniuka gerti :juokas:
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Antradienis, 2010-04-06, 12:10 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-06, 12:12 PM | Žinutė # 116 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) snieguoliuke, Švelnūs tardymai man labiau kažkaip... dabar klausau tą IQ Zona, mane nervina kad fone muzika garsiau groja nei jie kalba ir dar toks bumčikas... nu nieko... viestiek nagų lakavimo fonui tinka ką tu? Jau išėjo draugaitė? aga išėjo, su pussesere vestuvinės suknios ieškot, nes pusseserė reikaliuką užturėjo, tai vestuvės nusimato bet žinok kita atėjo tai arbatą geriam
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-06, 12:14 PM | Žinutė # 117 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Sveikos dar karta ka veikiate? aš tai truputi apsikuopiau ir reikėtų i virtuvę nueiti ten apsikuopti ir valgyti ką nors šeimynai padaryti Kaip faina per skipe susirašiau su drauge kuri gyvena danijoj tai rytoj gryžta dviem mėnesiams reikės vėl šampaniuka gerti labas ai mano artimiausios draugytės tai Lietuvoj ketvirtadienį lėksim į kavinukę kavytės ir papliurpti, namuose atsibodo o ryt su buvusiom grupiokėm susitinku, pasiilgom jau vienos kitų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-06, 12:16 PM | Žinutė # 118 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) reikėtų i virtuvę nueiti ten apsikuopti ir valgyti ką nors šeimynai padaryti mes tai su vyru neseniai papietavom , o su kinderiu kai lėksim pas daktarę sakau gal iki picerijos palėksim, picos suvalgyt , o virsiu sakiau agurkinę sriubytę
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-04-06, 12:20 PM | Žinutė # 119 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet žinok kita atėjo tai arbatą geriam Pas Tave man rodos labai jauku, jei taip dažnai svečių ateina... :) Faina... aš tai nepažįstu nei vieno, kuris atostogautų arba nedirbtų (pasakiau ir prisiminiau vieną draugą, kuris vakar rašė jog nuo šiandien atostogaus) O tau tikrai labai smagu kad tiek draugių aplanko... Quote (snieguoliuke) ketvirtadienį lėksim į kavinukę kavytės ir papliurpti, namuose atsibodo O mes ryt su mergycom vakare tiksimės papliurpti, pagurkšnoti :) Quote (snieguoliuke) o ryt su buvusiom grupiokėm susitinku, Super....
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-06, 12:27 PM | Žinutė # 120 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Pas Tave man rodos labai jauku, jei taip dažnai svečių ateina... :) Faina... aš tai nepažįstu nei vieno, kuris atostogautų arba nedirbtų (pasakiau ir prisiminiau vieną draugą, kuris vakar rašė jog nuo šiandien atostogaus) O tau tikrai labai smagu kad tiek draugių aplanko... faina faina, vienai dabar išeiginės, kita dekretinėse, dar viena nedirba, o kita atostogauja mūsų neiškiriamas penketukas Quote (Sindre) O mes ryt su mergycom vakare tiksimės papliurpti, pagurkšnoti :) faina taip pasedėti ir papliurpti
|
Atsijungęs |
| |