Penktadienis, 2024-12-27, 9:05 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-04-19, 3:50 PM | Žinutė # 1201

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
tik šiandien pastebėjau kad mano skaistalai 10 10 10 rtai naudoju bet vistiek kažkaip pabaigiau juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Pirmadienis, 2010-04-19, 7:06 PM | Žinutė # 1202

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na mergaitės ką veikinėjat?
maniškis tai lauke duodasi oras išgražėjo sok sok

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
sypseneleData: Pirmadienis, 2010-04-19, 8:48 PM | Žinutė # 1203

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
liabutis mergytes 10 10 10 10 4 mmm arbatyte
Atsijungęs
KipsiukeData: Pirmadienis, 2010-04-19, 9:11 PM | Žinutė # 1204

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Plepučių,pleputė
Quote (vaidabas)
na o kaip tau sekes, ar issiaiskinai ka?

Quote (Dove@Deive)
manau čia eilinė banko klaida,nusiramink,žėk rytoj jau bus viskas tvarkoje. _liuks_ mūsų draugam buvo 10000lt pervesta į saskaita per klaida paskui viskas susitvarkė. _liuks_

nuvariau i banka vakar su vyro pasu ir santokos liudijimu,vos gavau anstoles pavarde,sian ryte paskambinau tai anstolei,o ji man sako ne ten kableli padejo,kaip pradejau rekt "ka jus dirbat?jus gaunat alga.zmogus vos nenusizude del jusu klaidos!" oji man "tai ka as padarysiu" as jai adgal "sakau ziurekit ka ant klavieturos spaudziat parazitai" usti;o atsiprase,ir dar pasake kad ju vardu atsaprasyciau vyro....
b.... vyras vos nepasidare galo o jiems poh....

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-04-19, 9:11 PM | Žinutė # 1205

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Sindre)
hmz... o tai kaip tu ten išsitepei kad net matosi? juokas gal atspalvis netinka? Aš tai kai pasipudruoju tai kažkaip nei pati kei kiti nepastebi, tik kad spalva "susilygina" ir tiek... o tai kai be pudros tai būn koks vienas kitas "taškelis" artai po akim pilkiau... na neesmė...

Matosi dėl to,kad spalva pudros tamsesnė nei mano naturali oda ir veidas gražesnis lygesnis kai pasitepi pudra,pasislepia visokie neligumai ir negražumai miela

Quote (snieguoliuke)
na šeip aš irgi kažkaip pgalvojau, kaip tu ten išsitepei jei matosi galvoju , nebent tikrai atspalvio neatitaikei juokas kažkaip aš kai skysta makiažo pagrindą naudoju net nesimato, nes tolygiai tepasi

Tai kam tada visai tą pudra teptis jei nesimato nieko,ta prasme kad gražesnė oda,lygesnė juk yra skirtumas kur be pudros ir tarkim kokie spuogeliai randeliai matosi,o kai pasitepi pudra viskas pasislepia ir veidas gražus miela tai nereiškia kad netinka atspalvis ar kažkas ne taip. juokas

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-04-19, 9:12 PM | Žinutė # 1206

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Dove@Deive)
Tai kam tada visai tą pudra teptis jei nesimato nieko,ta prasme kad gražesnė oda,lygesnė juk yra skirtumas kur be pudros ir tarkim kokie spuogeliai randeliai matosi,o kai pasitepi pudra viskas pasislepia ir veidas gražus miela tai nereiškia kad netinka atspalvis ar kažkas ne taip. juokas

Net kaimynka pastebėjo,sako kas tavo veidui,toks gražus lygus ir tamsesnis,va tai ir yra gerai,o ne tai kad atrodai baisiai ar nelygiai ir riebiai užsitepusi. juokas

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-04-19, 9:14 PM | Žinutė # 1207

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Kipsiuke)
nuvariau i banka vakar su vyro pasu ir santokos liudijimu,vos gavau anstoles pavarde,sian ryte paskambinau tai anstolei,o ji man sako ne ten kableli padejo,kaip pradejau rekt "ka jus dirbat?jus gaunat alga.zmogus vos nenusizude del jusu klaidos!" oji man "tai ka as padarysiu" as jai adgal "sakau ziurekit ka ant klavieturos spaudziat parazitai" usti;o atsiprase,ir dar pasake kad ju vardu atsaprasyciau vyro....
b.... vyras vos nepasidare galo o jiems poh....

Nu siaubas debilai kažkokie _pikt_ taip ir galvojau,kad čia kažkokia klaida. _pikt_ isivaizduoju kiek ta klaida jūms kainavo nervų liudna

Atsijungęs
sypseneleData: Pirmadienis, 2010-04-19, 9:23 PM | Žinutė # 1208

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Kipsiuke)
nuvariau i banka vakar su vyro pasu ir santokos liudijimu,vos gavau anstoles pavarde,sian ryte paskambinau tai anstolei,o ji man sako ne ten kableli padejo,kaip pradejau rekt "ka jus dirbat?jus gaunat alga.zmogus vos nenusizude del jusu klaidos!" oji man "tai ka as padarysiu" as jai adgal "sakau ziurekit ka ant klavieturos spaudziat parazitai" usti;o atsiprase,ir dar pasake kad ju vardu atsaprasyciau vyro.... b.... vyras vos nepasidare galo o jiems poh....
biskiuka tau mergyt ne pyragai... jetau kaip palaikau tave. baisu ka tie zmones daro ir nemasto net...
Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-04-19, 9:29 PM | Žinutė # 1209

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (sypsenele)
o mergytes pasigirsiu as jums sian buvau pas daktariuka-ir girdejau leliuko sirdeles duzius antra karta mua mua mua mua mua mua mua mua kaip nuostabu ir miela... miela miela miela miela miela miela miela miela miela miela miela miela jetau kaip laukiam to leliuko mazo mes.

Sveikute dieve kaip faina atsimenuir aš tą jausmą

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-04-19, 9:39 PM | Žinutė # 1210

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (sypsenele)
aha dar ir koks jausmas mielas tik va neramina mano tie tyrimai slapimo-net 125liaukocitai.... tai kazko neramina mane visai.. na bet sian tepinely liepiau paimti paziuret kaip kas ten ba nesuprantu... galvoju galvoju galvoju galvoju

Nenusimanau aš tuose skaičiuose juokas bet manau viskas bus gerai mua

Atsijungęs
sypseneleData: Pirmadienis, 2010-04-19, 9:43 PM | Žinutė # 1211

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
bet manau viskas bus gerai
ir as manau kad bus gerai viskas.. bet zinai kai tie daktarai kaikada nuteikia..
juokas
juokas juokas juokas tai ka veikineji??
Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-04-19, 9:47 PM | Žinutė # 1212

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (sypsenele)
ir as manau kad bus gerai viskas.. bet zinai kai tie daktarai kaikada nuteikia..
juokas
juokas juokas juokas tai ka veikineji??

Tikrai viskas bus gerai miela
aš nieko neveikinėju,vyras vis dar dirba tai nuobodžiauju 10 apsitvarkiau,pagaminau vakarienę,nusiprausiau veidą su visom pudrom juokas eisiu pasidaryti arbatitės ir į lovytę. miela

O ką tavo pilviukas ramus dabar miela gal miega lelius,pas mane tai vakarais visada prasidėdavo judesys kai aš jau eidavau miegoti miela

Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Pirmadienis, 2010-04-19, 9:47 PM
Atsijungęs
sypseneleData: Pirmadienis, 2010-04-19, 9:51 PM | Žinutė # 1213

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
O ką tavo pilviukas ramus dabar

na pasimuisto pasimuisto kaip nori jis pats.. na tep tep jau vakarais kaip pradeda duotis o jai dar tetukas nemiega su mumis tai visai kol nuraminu ji tai zinai ateina ir antra valandike juokas juokas juokas juokas juokas juokas juokas juokas juokas juokas mana vyrs dar ir dirba gal nakty grys tai bus ramu miegot ir vyresnele jau pasigedo tetuko sako kur jau tetis miela miela
Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-04-19, 10:00 PM | Žinutė # 1214

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (sypsenele)
mana vyrs dar ir dirba gal nakty grys tai bus ramu miegot ir vyresnele jau pasigedo tetuko sako kur jau tetis miela miela

Mes jau ipratę žinome kad pavasari,vasara tėčiui didysis darbymetis paskui rudeni tai pat taip kad tik žiemą tinginiauja 10
Na ką reikia gal jau į lovytę ruoštis miela

Atsijungęs
sypseneleData: Pirmadienis, 2010-04-19, 10:06 PM | Žinutė # 1215

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
Na ką reikia gal jau į lovytę ruoštis
mmm ir as taip manau reik mergiote prausti ir i lova ir man pailset reik 10
10 10 o gal dar tetuo sulauksime... ne gerai mergyt jai ka tai as jau pabegu jau ryt tai ir darbymetis pas mane tai nzn net ar busiu pas jus juokas juokas juokas juokas juokas juokas juokas juokas labanaktukas mua mua mua mua mua mua gero papliurpimo kas sedes sian dar
Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2024