Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
|
|
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 12:39 PM | Žinutė # 1186 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Dove@Deive, ar tik ne tu čia sakei kad pudrų jokių nemėgsti, nes jautiesi kaip su kauke? Gal pamėgsi Tik pabandžiau,ir visai nieko,bet nežadu tepliotis kekvieną dieną,nes nepatinka,tik kartais prie progos juk galima ir kaukę užsidėti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 12:40 PM | Žinutė # 1187 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jugute) na pleputės ką veikinėjate?aš tai tik dabar indus susiploviau 10 pilna kriauklė buvo 10 sugalvojau, kad dar kavytės atsigerti reikia nes visa užmigus jaučiuos juokas ir tada pietūs gaminti miela Aš tai keliausiu į kitą laiptinę pas kaimynę atsigerti kavitės papliurpti
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 12:45 PM | Žinutė # 1188 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 469
Apdovanojimai: 11
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Aš tai keliausiu į kitą laiptinę pas kaimynę atsigerti kavitės papliurpti na tai lėk tada tik neprisipliurpkit
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 12:46 PM | Žinutė # 1189 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jugute) na pleputės ką veikinėjate? brangusis išlėkė į darbą tai galvosiu ką vakarienei padaryt, o dabar galvą laužau su projektu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 12:50 PM | Žinutė # 1190 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jugute) na tai lėk tada miela tik neprisipliurpkit juokas Lėksiu jau,išsiplovė ir draugitė galvą tai gal kur palėksime reikia juk veida prisitepliojau tai reikia kur eiti negi sedėsiu namie prisibuzojusi o vyras kai pamatys sakys kas tau čia ant veido keista bus nes nesiteplioju šeip,tai iškart pamato pasikeitimą. Na tai iki mergikės geros jums dienos
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 12:52 PM | Žinutė # 1191 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Lėksiu jau,išsiplovė ir draugitė galvą tai gal kur palėksime reikia juk veida prisitepliojau tai reikia kur eiti negi sedėsiu namie prisibuzojusi o vyras kai pamatys sakys kas tau čia ant veido keista bus nes nesiteplioju šeip,tai iškart pamato pasikeitimą. Na tai iki mergikės geros jums dienos eikit iki kokios kavinukes pasedėt tai griši iš karto nusiplauk ir tada vyras jokių pakitimų nepamatys gerai iki
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 12:54 PM | Žinutė # 1192 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Lėksiu jau,išsiplovė ir draugitė galvą tai gal kur palėksime reikia juk veida prisitepliojau tai reikia kur eiti negi sedėsiu namie prisibuzojusi o vyras kai pamatys sakys kas tau čia ant veido keista bus nes nesiteplioju šeip,tai iškart pamato pasikeitimą. tai lėk iki darželio sakei šiandien tvrakosi vaikai prisijungsi prie vaikučių
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 12:55 PM | Žinutė # 1193 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) brangusis išlėkė į darbą tai galvosiu ką vakarienei padaryt, o dabar galvą laužau su projektu aš tai pietus turiu daryti šiandien nes vyras netikėtai iš darbo grįžo na žiūriu tau su tuo projektu nesiseka darai darai ir nepadarai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 12:55 PM | Žinutė # 1194 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jugute) eikit iki kokios kavinukes pasedėt tai griši iš karto nusiplauk ir tada vyras jokių pakitimų nepamatys jo kavinukėj su draugėm pasisedėt pasaka atsipalaiduoji
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 12:56 PM | Žinutė # 1195 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jugute) na žiūriu tau su tuo projektu nesiseka darai darai ir nepadarai tai aš jau čia trečią rašau, jau 2 padaryti ir praėję ten kur reikia, na o va su tuo trečiu kažkaip nesigauna, bet laiko turiu dar
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 1:10 PM | Žinutė # 1196 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet laiko turiu dar tai šaunu kad laiko yra tai ir padarysi
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 1:50 PM | Žinutė # 1197 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) o vyras kai pamatys sakys kas tau čia ant veido keista bus nes nesiteplioju šeip hmz... o tai kaip tu ten išsitepei kad net matosi? gal atspalvis netinka? Aš tai kai pasipudruoju tai kažkaip nei pati kei kiti nepastebi, tik kad spalva "susilygina" ir tiek... o tai kai be pudros tai būn koks vienas kitas "taškelis" artai po akim pilkiau... na neesmė.... Quote (snieguoliuke) na o va su tuo trečiu kažkaip nesigauna, bet laiko turiu dar kiek? Man deadline'as šia savaitę... :/ o dabar kai darbai prasidėjo tai kaip ir vakarais reiks rašyt, bet kur tau aš vakarais rašysiu pagyvensim pamatysim kaip čia bus....
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 2:22 PM | Žinutė # 1198 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes dabar geriu kava neuzilgo uzleksiu ant dviracio,toliau ziuresiu pagal dienos eiga
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 3:47 PM | Žinutė # 1199 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) hmz... o tai kaip tu ten išsitepei kad net matosi? gal atspalvis netinka na šeip aš irgi kažkaip pgalvojau, kaip tu ten išsitepei jei matosi , nebent tikrai atspalvio neatitaikei kažkaip aš kai skysta makiažo pagrindą naudoju net nesimato, nes tolygiai tepasi bet kartais mieste kai pamatau merginas kurios pačios baltos oveidą išsitepusios tamsiai rudai ir dar nelygiai tai atrodo tikrai ne kaip maniškis tai patebi kai ryškiau pasidažau, o dėl jo sako nereikia tau dažytis, o jei pamato kad tepliojuosi sako tai jau pas kadrus lėksi
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 3:48 PM | Žinutė # 1200 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labutis
|
Atsijungęs |
| |