Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
|
|
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 11:26 AM | Žinutė # 1171 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) gavom namuką su dušu, tai kai yr kur praustis ir džiovintis tai ir aš galėčiau bilekiek būt... aš apie žygį su palapinėm kalbėjau kad ant ryt jau namo noriu... O jūs man neturinčiai vaikų pasakykit kam vaikui reik liežuvį kirpt? :/ siaubas...
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 11:26 AM | Žinutė # 1172 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 469
Apdovanojimai: 11
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) labas jugute Quote (snieguoliuke) o ne per mažiukas? laba sakė kuo anksčiau tuo geriau,labai priauges tai butinai sakė reikia kirpti tai ir man mažai kirpo buvo gal 4 metrukai tai oi kaip žviegiau sakė ne dėl to kad skaudėjo o kad išsigandau ir brangiausiajam mažam kirpo.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 11:27 AM | Žinutė # 1173 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) jei net būdami šventojoje dvi dienas aš jau norėjau namo ne gamtos aš žmogus,traukia mane prie asfalto ir betono mane irgi traukia į miestą, bet jūra, miškas ir t.t. pasaka vasara trumpa tai man norisi kuo daugiau pamatyti ir aplankyti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 11:28 AM | Žinutė # 1174 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jugute) laba sakė kuo anksčiau tuo geriau,labai priauges tai butinai sakė reikia kirpti tai ir man mažai kirpo buvo gal 4 metrukai tai oi kaip žviegiau sakė ne dėl to kad skaudėjo o kad išsigandau ir brangiausiajam mažam kirpo. jo žinau kad mažam yra viską geriau daryti nesupranta dar jie
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 11:35 AM | Žinutė # 1175 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) jo žinau kad mažam yra viską geriau daryti nesupranta dar jie na taip kiek jau skiepijo tai net nei truputi nesuverkia
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 11:46 AM | Žinutė # 1176 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jugute) lelius gerai tik ryt reikės liežuviuką kirpti,tai kaip gaila bus bet nieko nepadarysi jei reikia. -mano pusbrolio mergytei prieš savaitėlę pakirpo liežuviuką,jai 1.5 metukų,darė pilną narkozę,bet čia Airijoj -viskas bus gerai Quote (Dove@Deive) Man tai pat užtenka vienos dienos ir aš jau noriu namo, i miestą - ir aš taip pat
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 11:57 AM | Žinutė # 1177 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na va išsiploviau galvą ir pasitepliojau pudra veiduką kaip faina kaip gražu,ir nepleiskanojo T zona Dabar reikia kur nors lėkti,prisimalevojau
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 11:58 AM | Žinutė # 1178 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) - ir aš taip pat 10 Na va ne aš viena tokia miestietė
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 12:19 PM | Žinutė # 1179 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Na va ne aš viena tokia miestietė aš ne kiek į miestą noriu ,o namooo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 12:20 PM | Žinutė # 1180 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Na va išsiploviau galvą ir pasitepliojau pudra veiduką kaip faina kaip gražu,ir nepleiskanojo T zona Dabar reikia kur nors lėkti,prisimalevojau Dove@Deive, ar tik ne tu čia sakei kad pudrų jokių nemėgsti, nes jautiesi kaip su kauke? Gal pamėgsi
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 12:21 PM | Žinutė # 1181 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) aš ne kiek į miestą noriu ,o namooo O aš labiau gal į miestą man trūksta to šurmulio,asfaltuoto kelio ir prekybos centrų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 12:30 PM | Žinutė # 1182 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Dove@Deive, ar tik ne tu čia sakei kad pudrų jokių nemėgsti, nes jautiesi kaip su kauke aga aš irgi galvojau kas čia sakė kad jaučiasi kaip su kauke
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 12:31 PM | Žinutė # 1183 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) O aš labiau gal į miestą man trūksta to šurmulio,asfaltuoto kelio ir prekybos centrų o man patinka kartais pabūti be teliko radijo ir pan, be mašinų šurmulio gryname ore, pasikrauni kaip reikiant o kaip romatiška stebi saulėlydį, vaikšai pamiške, na man pasaka , o tas miestas, asfaltas kasdienybė
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 12:38 PM | Žinutė # 1184 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga aš irgi galvojau kas čia sakė kad jaučiasi kaip su kauke juokas juokas juokas Tai ir jausdavausi kaip su kauke kai veidas nebudavo gerai nušveistas,pleiskanodavo vis T zona o dabar visai kitas reikalas,juk nežadu kekvieną dieną buzotis,tik pabandžiau, pažėjau koks efektas ir likau patenkinta
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 12:38 PM | Žinutė # 1185 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na pleputės ką veikinėjate?aš tai tik dabar indus susiploviau pilna kriauklė buvo sugalvojau, kad dar kavytės atsigerti reikia nes visa užmigus jaučiuos ir tada pietūs gaminti
|
Atsijungęs |
| |