Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
|
|
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 9:44 AM | Žinutė # 1261 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jugute) daros turbūt tas kad gal ne ta koja iš lovos išlipai kad lyg ir ta... kažkoks lūžis vyksta ir ieškojimai prasmės ten kur jos nėra
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 9:45 AM | Žinutė # 1262 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ką jugute šiandien veiks?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 9:47 AM | Žinutė # 1263 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės prasta šiandien mano savijauta na nieko kaip nors išgyvensiu jei būtų gera savijauta tai šiandien būčiau su vyru važiavusi į ryga, oadar jis vienas išvažiavo tai teks sedėti namie ir gerti daug arbatos
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 9:51 AM | Žinutė # 1264 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Sveikutės prasta šiandien mano savijauta Kas Dove@Deive, nutiko? Peršalai?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 9:53 AM | Žinutė # 1265 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Kas Dove@Deive, nutiko? Peršalai? aha peršalau,skauda gerklę,kosau kaip staugiantis šuo nosis bėga pliku kaklu pavaikščiojau tiek matomai ir tereikėjo
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 9:55 AM | Žinutė # 1266 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 469
Apdovanojimai: 11
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Ką jugute šiandien veiks? laukiu turi draugė neštukė ateiti mat buvo paskolinus svetimi knyga bet kelius puslapius perskaičiau ir numečiau kai pradėjo kriminalai vykti tokia iš manęs ir skaitytoja ir tada gal draugė su vaikiuku ateis o ka tu veikinėsi?
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 9:57 AM | Žinutė # 1267 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Sveikutės 4 prasta šiandien mano savijauta liudna na nieko kaip nors išgyvensiu 10 jei būtų gera savijauta tai šiandien būčiau su vyru važiavusi į ryga, oadar jis vienas išvažiavo 10 tai teks sedėti namie ir gerti daug arbatos na gerk daug arbatų su medum išsigulėk ir pasveiksi sveikatytės tau
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 10:05 AM | Žinutė # 1268 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jugute) na gerk daug arbatų su medum _liuks_ išsigulėk ir pasveiksi miela sveikatytės tau mua Ačiū taip ir darysiu,tik dar draugė turi ateiti tai negaliu dar eit į lovytę Kaip tavo leliui liežuviukas?
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 10:16 AM | Žinutė # 1269 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jugute) laukiu turi draugė neštukė ateiti mat buvo paskolinus svetimi knyga bet kelius puslapius perskaičiau ir numečiau kai pradėjo kriminalai vykti tokia iš manęs ir skaitytoja ir tada gal draugė su vaikiuku ateis o ka tu veikinėsi? ooo tai šauni dienelė pas tave...svečių sulauksi... aš tai nieko...dirbu, laukiu pietų.... po pietų lauksiu vakaro vakar tarėmės jog šiandien vakare valgysim braškes, bet Jis tikriausiai buvo pamiršęs, jog tas "rytoj" arba dabar jau "Šiandien" yra trečiadienis - t.y. pirties diena, tad nusiteikiau išgirsti "nepyk, tikrai pamiršau, kad pirtis... o braškes atidedam rytojui"... et... o galbut viskas bus pagal planą... matysim.. sėdžiu dabar ir galvoju, kaip beveik nepažįstamą ir labai užimtą žmogų pakviesti kavos su ledais, kad nenuskambėtų kaip "aš tave kabinu", kad nebūtų įžūlu bet kad atsisakyti būtų neįmanoma
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 10:19 AM | Žinutė # 1270 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) ooo tai šauni dienelė pas tave...svečių sulauksi... aš tai nieko...dirbu, laukiu pietų.... po pietų lauksiu vakaro juokas juokas vakar tarėmės jog šiandien vakare valgysim braškes, bet Jis tikriausiai buvo pamiršęs, jog tas "rytoj" arba dabar jau "Šiandien" yra trečiadienis - t.y. pirties diena, tad nusiteikiau išgirsti "nepyk, tikrai pamiršau, kad pirtis... o braškes atidedam rytojui"... et... o galbut viskas bus pagal planą... matysim.. sėdžiu dabar ir galvoju, kaip beveik nepažįstamą ir labai užimtą žmogų pakviesti kavos su ledais, kad nenuskambėtų kaip "aš tave kabinu", kad nebūtų įžūlu bet kad atsisakyti būtų neįmanoma juokas juokas juokas galvoju Privietik, ziuriu tie vyrai tau pavasarinius hormonus sujudino o ka cia daug galvot, sakyk uzimtas kaip ..., tai pasidaryk pertraukele, ir palaikyk kompanija ledu paskanaut
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 10:20 AM | Žinutė # 1271 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas pupos saulutė šviečia išdykauti kviečia
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 10:26 AM | Žinutė # 1272 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Privietik, ziuriu tie vyrai tau pavasarinius hormonus sujudino o ka cia daug galvot, sakyk uzimtas kaip ..., tai pasidaryk pertraukele, ir palaikyk kompanija ledu paskanaut eik eik jau Vaidabas ... taigi sakau kad mano artima dūšia varys į pirtį, o ne su manim braškes skanaus (čia aš taip jaučiu)... tai reik man su kitu ledų suvalgyt ... nu bet taip ne romantiškai o draugiškai-kolegiškai-su šypsena bet man reikia padaryti taip, kad ne aš o mane pakviestų. et sakau tas gyvenimas... sunkus ir sudėtingas...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 10:29 AM | Žinutė # 1273 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) bet man reikia padaryti taip, kad ne aš o mane pakviestų. gal susipras
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 10:30 AM | Žinutė # 1274 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Kaip tavo leliui liežuviukas? tik truputi suverkė kai kirpo tik kai praėjo kažkiek laiko atsileido jam užšaldymas tai tada pradėjo skausma jausti tai verkė labai neramus buvo tai tik vakare jau viskas normaliai buvo.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 10:31 AM | Žinutė # 1275 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jugute) tik truputi suverkė kai kirpo tik kai praėjo kažkiek laiko atsileido jam užšaldymas tai tada pradėjo skausma jausti tai verkė labai neramus buvo tai tik vakare jau viskas normaliai buvo. na bet ištvėrė vyrukas
|
Atsijungęs |
| |