Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
|
|
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 10:38 AM | Žinutė # 1276 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) gal susipras ne, čia situacija sudėtinga.... pizdiec kokia sudėtinga... velniškai sudėtinga... bet labai reikalinga ir naudinga(manau), o gal net maloni... va... bet tai kad nei jis mano nei aš jo kontaktų neturim, tai susiprasti čia nelabai pavyks... čia variantas toks žinai kaip būna Facebook'e draugų draugų draugai... tai va, ir mes vis kas pusmetį persibraukiam porą žodžių "kaip sekas and so on..." ir va tas į pusmetį vienas kartas yra šiandien kai gavau jo "pasilabinima", vat ir galvoju kad reikia gi pagaliau ne tik raštišką bet ir žodišką kontaktą užmegst, turiu slaptų profesinių ketinimų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 10:40 AM | Žinutė # 1277 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) vat ir galvoju kad reikia gi pagaliau ne tik raštišką bet ir žodišką kontaktą užmegst, turiu slaptų profesinių ketinimų tai facebook'e telefono taip kažkaip paprašyk o jis užsienietis?
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 10:46 AM | Žinutė # 1278 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai facebook'e telefono taip kažkaip paprašyk o jis užsienietis? eik tu man mustafos neįdomūs... jis lietuviškas protingas verslininkas ir dar netgi GRAŽUUUUUS na bet čia kita medalio pusė... čia ir visa bėda, kad jei aš paprastai pakviesčiau susitikt tai nuskambėtų kaip "Tu man patinki kaip vyras" bet mano tikslai ne tokie, bent jau pirminiai tikslai...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 10:50 AM | Žinutė # 1279 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Tu man patinki kaip vyras" bet mano tikslai ne tokie, bent jau pirminiai tikslai... tai pasakyk tu man patinki kaip verslininkas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 11:00 AM | Žinutė # 1280 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai pasakyk tu man patinki kaip verslininkas Eik kakų... nesupranti kaip man tai svarbu nors labiau intriguoja nei svarbu bet jau iki rudens nelauksiu, nes jei dabar standartiškai parašysiu, jog "sekasi gerai, viskas šaunu, bla bla bla, kaip tau?" tai sekantį kart vėl susirašysim po pusmečio ai nu kaip nors apspanginsiu per atstumą Šiandien viens draugas kolega į Panevėžį važiavo su reikalais ten keliom valandom, galvojau prinersiu ir reik meet'ą daryt, bet kadangi meet'o nesuorganaizinau, tai ir nesisiūliau būt keleive... bet jis kaip suprantu važiuoja ir važiuoja ten kas savaitę su Pikul sakė susitikt...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 11:03 AM | Žinutė # 1281 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o kodėl aip retai susirašot? iš kokio jis miesto? Quote (Sindre) Šiandien viens draugas kolega į Panevėžį važiavo su reikalais ten keliom valandom, galvojau prinersiu ir reik meet'ą daryt, bet kadangi meet'o nesuorganaizinau, tai ir nesisiūliau būt keleive... bet jis kaip suprantu važiuoja ir važiuoja ten kas savaitę su Pikul sakė susitikt... tai reiks kada suorganizuot
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 11:03 AM | Žinutė # 1282 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) -taip ir bus ,parašyk kai sužinosi okiukas mergyte.. sveikutes paneles
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 11:04 AM | Žinutė # 1283 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas sypsenele na kaip tyrimo rezultatai?
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 11:06 AM | Žinutė # 1284 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, Quote (snieguoliuke) na kaip tyrimo rezultatai? oj dar nzn reik pasukti ir suzinosiu tada... tai va tuos pasuksiu sesutei ir paklausiu..
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 11:08 AM | Žinutė # 1285 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) oj dar nzn reik pasukti ir suzinosiu tada... tai va tuos pasuksiu sesutei ir paklausiu.. na viskas bus gerai
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 11:09 AM | Žinutė # 1286 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) oj dar nzn reik pasukti ir suzinosiu tada... tai va tuos pasuksiu sesutei ir paklausiu.. na na laukiam...
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 11:12 AM | Žinutė # 1287 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na viskas bus gerai Quote (Sindre) na na laukiam... na va pasiskambinau ir suzinojau kad reiks zvakutes kazkokias pirktis nes uzdegimas kazkoks pas mane tai reiks gyditis biskiuka...o kam nors taip buvo is jusu? ba bijau kad leliukui nepakenktu dar netycia/....
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 11:14 AM | Žinutė # 1288 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| oj blem tokia nuotaika gera buvo ir moksluose buvau ir atsiskaitymams parsinesiau namo darbu o se tau tyrimai nekokie...
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 11:15 AM | Žinutė # 1289 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kodėl aip retai susirašot? iš kokio jis miesto? Tai žinai kai sakykim beveik nepažįstami žmonės (kai studentė buvau, matėmės kelis kartus ir tiek), tai kaip ir reikalo nėra dažnai rašinėtis, bet kartais smalsu pasmalsaut kaip įdomiem žmonėm sekasi o iš miesto tai jis laikinosios sostinės... man 20 min ir vietoj... Quote (snieguoliuke) tai reiks kada suorganizuot joooo man tai būt rimtai įdomu jūsų Babiloną pamatyt, ir šiaip niekad Panevėžy nebuvau, tuose kraštuose reikalų neturėjus, su tulpiniais nebendravus.... paskanaučiau Panevėžiškos kavos... o tuo pačiu galėtume Pikul su mano kolega prifotkint slaptai ir tada šantažuot ją, kad Jasaičiui fotkes nusiūsim
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 11:18 AM | Žinutė # 1290 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) oj blem tokia nuotaika gera buvo ir moksluose buvau ir atsiskaitymams parsinesiau namo darbu o se tau tyrimai nekokie... tai dar vis mokaisi? Sakei lyg jau išeisi "dekretinių" o dėl tyrimų tai na... nepergyvenk labai, gal nieko baisaus... juk jei būtų grėsmė vaikeliui tai gal perspėtų... keep pupa
|
Atsijungęs |
| |