Paplepėkim prie kavos puodelio 43 tema
|
|
sypsenele | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 11:24 AM | Žinutė # 1291 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) tai dar vis mokaisi? Sakei lyg jau išeisi "dekretinių" o dėl tyrimų tai na... nepergyvenk labai, gal nieko baisaus... juk jei būtų grėsmė vaikeliui tai gal perspėtų... keep pupa aga noriu atsiskaityti o ka daryti juk uz mane niekas neatsiskaitys juk... na tai skaitos kaip mokinuos tik pazyma o ne dekretines na tai tikiuosi kad viskas gerai bus-na teks tada zvakutes pirktis o ka daryt....
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 11:28 AM | Žinutė # 1292 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) kazkoks pas mane tai reiks gyditis biskiuka...o kam nors taip buvo is jusu? ba bijau kad leliukui nepakenktu dar netycia/.... nieko baisaus, mano draugytei dabar 6mėn ir žvakutes dedasi nes uždegimas vaikiukui tikrai nepkenks
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 11:30 AM | Žinutė # 1293 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) joooo man tai būt rimtai įdomu jūsų Babiloną pamatyt, ir šiaip niekad Panevėžy nebuvau, tuose kraštuose reikalų neturėjus, su tulpiniais nebendravus.... paskanaučiau Panevėžiškos kavos... o tuo pačiu galėtume Pikul su mano kolega prifotkint slaptai ir tada šantažuot ją, kad Jasaičiui fotkes nusiūsim babilonas pustuštis tikriausiai krizė o tulpinių ir aš senakai bemačiau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 11:52 AM | Žinutė # 1294 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| PIETŪS!!! Varau pas artimą dūšelę ir lėksim ne valgyti o ryti gabalais
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 11:56 AM | Žinutė # 1295 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nieko baisaus, mano draugytei dabar 6mėn ir žvakutes dedasi nes uždegimas vaikiukui tikrai nepkenks na va ir nekas... ablyn is kur tie uzdegimai atsiranda gal zinai?? o kokias ji naudoja>?
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 11:57 AM | Žinutė # 1296 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na gerai mergyts as begu jau rengiu maze i lauka ir einam pasivaikstinet ir i parde dar uzsuksime kaiko nusipirkti.... ikikiukas veliau priyupsiu jai darbeliu nedarysiu moksliuku...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 12:43 PM | Žinutė # 1297 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) na va ir nekas... ablyn is kur tie uzdegimai atsiranda gal zinai?? o kokias ji naudoja>? žinok nežinau, susitiksiu šiandien arba rytoj palkausiu ir tau PM parašysiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 12:44 PM | Žinutė # 1298 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) PIETŪS!!! Varau pas artimą dūšelę ir lėksim ne valgyti o ryti gabalais aš irgi jau papietavau su savo spindulėliu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 1:03 PM | Žinutė # 1299 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na pleputės ką veikinėjat?
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 1:16 PM | Žinutė # 1300 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va, as apsitvarkiau, parduotuvej dar buvau, tik saldainiu pamirsau nusipirkt, vakar saujeles medziui pristigau , dabar biskeli pasikompinsiu, kol mano studentija grys, ir eisiu toliau mastyt kuo snd skrandzius uzkist reiks, vakare i maziaus orkestra varyt teks, nes parase vadovas sms, siulo stovyklele 5d, 100atnest jei sutinkam, tik va nei kur, nei ka....
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 1:17 PM | Žinutė # 1301 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) nes parase vadovas sms, siulo stovyklele 5d, 100atnest jei sutinkam, tik va nei kur, nei ka.... tai kaip čia neparašė kur aš tai eisiu obuolių pyrago kept
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 1:19 PM | Žinutė # 1302 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai kaip čia neparašė kur tai va, i koki Sileli tai pati jau galiu isleist, tik kad vaikam ten nepatiko o cia kazkas su orkestrais turbut surista, bet as noriu konkretumo
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 1:20 PM | Žinutė # 1303 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš tai eisiu obuolių pyrago kept mestelk recepteli, kaip darai, gal as susigundysiu...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 1:25 PM | Žinutė # 1304 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) mestelk recepteli, kaip darai, gal as susigundysiu... okis supjaustau obuolius į kokias 4 dalis jei didesni į 6, na vienu žodžiu ne smulkiai apibarstau cukraus pudra kartais ir kriaušę supjaustau kepimo skardą ištepu sviestu ir sudedu obuolius tada miltus persijoju per sietelį, cukraus, kiausinių, kepimo miltelių, vanilės, kartais dedu grietinės ir išplaku su mikseriu, ir užpilu ant obuolių, viršų apibarstau cinamonu ir kepu paprasta ir lengva ir labai skanu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 1:30 PM | Žinutė # 1305 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės Ką veikiate merginos aš tai geriu arbatite ir valgau vieną kumpį labai skanus
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |