Paplepėkim prie kavos puodelio 44 tema.
|
|
Kipsiuke | Data: Sekmadienis, 2010-04-25, 11:34 PM | Žinutė # 136 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Kipsiuke, tu kažkurią dieną rašei vyras žaidžia su play staisionu tai vyras jau gryžes namo iš užsienio?klausiau bet matyt neskaitei senesnių žinučių taip gryzoQuote (Venera) Kad jau seniai jis grizes man atrodo kai tik pradejo nesisekt,nesusirado darbo ar kaip nebepamenu Kipsiuke smulkiau papasakos as tik pirmai pradziai Quote (Laurituke) nu geras vadinasi kažką pražiopsojau ir nemačiau kad rašė 10
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 5:57 AM | Žinutė # 137 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 469
Apdovanojimai: 11
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| lubutis su pirma darbo diena
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 9:10 AM | Žinutė # 138 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jugute) ubutis 4 su pirma darbo diena miela Sveikute jugute Kaip savaitgalis praėjo?
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 9:46 AM | Žinutė # 139 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas oriuks pasakiškas reiks eiti su vaiku į lauką prie ežero,antyčių pamaitinti,gulbės vis atplaukia tai taip gražu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 9:46 AM | Žinutė # 140 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labuka jugute, Dove... Kaip nelaukiau aš šito pirmadienioooo nelauktų susitikimų laukia, susirinkimas ir dar visus savo litus turiu būtenai šiandien pervest tai už tą tai už aną... gaila... Gerai tik tai, jog leidome ilgiau šiandien sau pamiegoti... kaip žmogutis sako "Keeeeliamės!!! Viens du tryyyyyyys, pakasyk dar nugarą... " ir taip iki pusę devynių... yega...
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 9:48 AM | Žinutė # 141 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos pupos Orelis pasakiskas, vaziuoim su draugyte i Pnvz kapu tvakyti....
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 9:48 AM | Žinutė # 142 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) oriuks pasakiškas reiks eiti su vaiku į lauką prie ežero,antyčių pamaitinti,gulbės vis atplaukia tai taip gražu Labuka ir Tau Laurituke... agha oras pasakiškas... aš net nesileidau kad mane atveštų pupis... sakau "Aš niekur neskubu, prasieisiu....tai prie vandens ėjau takeliais, paukščiukai čiulba, saulutė šviečia...nerealu....tokia palaima... taip ir norisi nusispjaut į visus reikalus mielus ir nemielus ir parelaksuot...
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 9:49 AM | Žinutė # 143 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) nelauktų susitikimų laukia, o kaip gi tas musu apsneketas susitikimas, jau ivyko?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 9:54 AM | Žinutė # 144 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) oriuks pasakiškas reiks eiti su vaiku į lauką prie ežero,antyčių pamaitinti,gulbės vis atplaukia tai taip gražu tikrai oras labai gražus reikia kur nors traukti :_liuks_: Quote (vaidabas) Sveikos pupos mua Orelis pasakiškas, vaziuoim su draugyte i Pnvz kapu tvakyti.... Sveikute mes ir buvome ant kapų tik nesutvarkėme reikia gėles sodinti tai reikės sesę pasiimti ant motinos dienosir pasodinsime našlaičių Quote (Sindre) agha oras pasakiškas... aš net nesileidau kad mane atveštų pupis... sakau "Aš niekur neskubu, prasieisiu....tai prie vandens ėjau takeliais, paukščiukai čiulba, saulutė šviečia...nerealu....tokia palaima... taip ir norisi nusispjaut į visus reikalus mielus ir nemielus ir parelaksuot... Net mano vaikai paklausė mamytė kas čia taip čirškia sakau paukštukai juk pavasaris :_liuks_: žolytė sužaliavusi,kaip smagu tai ne tas žodis
Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Pirmadienis, 2010-04-26, 9:56 AM |
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 9:57 AM | Žinutė # 145 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) o kaip gi tas musu apsneketas susitikimas, jau ivyko? niaaaa gi savaitgalis buvo, tai aš negaliu gi savaitgalį, o ir nenoriu... su artima dūšia reik savaitgalį leist... nors šis savaitgalis tai ir "vakarėlių" pasiūlė, bet vakar tai jau ramybė...tobula diena, dar tobulesnis vakaras. :) O ponui verslininkui tai parašiau kad gal visai tiktų pirmadienis ledų valgymo ceremonijai, bet neatrašo grybukas... gal jau apsigalvojo... o gal prie PC nebuvo... ai... pats kaltas...nežino ką praranda
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 9:59 AM | Žinutė # 146 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) O ponui verslininkui tai parašiau kad gal visai tiktų pirmadienis ledų valgymo ceremonijai, bet neatrašo grybukas... juokas juokas juokas gal jau apsigalvojo... o gal prie PC nebuvo... ai... pats kaltas...nežino ką praranda juokas juokas juokas Grybukas gerai čia pavadinai
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 10:00 AM | Žinutė # 147 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) O ponui verslininkui tai parašiau kad gal visai tiktų pirmadienis ledų valgymo ceremonijai, bet neatrašo grybukas... juokas juokas juokas gal jau apsigalvojo... o gal prie PC nebuvo... ai... pats kaltas...nežino ką praranda na va, jis buvo viskam pasiryzes, o tu pirmadieniui,,,,, zinai gi kaip sakoma, darbas, ne vyras, pastoves
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 10:01 AM | Žinutė # 148 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas mergaitės su nuostabia dienele jus visas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 10:04 AM | Žinutė # 149 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| reikia kažkur lėkti,visai nesisėdi namie,tvarkytis tai pat nekyla rankos iki padruškės gak nušauti o kokie jūsų planai merginos
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 10:09 AM | Žinutė # 150 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Labuka ir Tau Laurituke... agha oras pasakiškas... aš net nesileidau kad mane atveštų pupis... sakau "Aš niekur neskubu, prasieisiu....tai prie vandens ėjau takeliais, paukščiukai čiulba, saulutė šviečia...nerealu....tokia palaima... taip ir norisi nusispjaut į visus reikalus mielus ir nemielus ir parelaksuot... tikrai taip smagu laaabai eisime ir mes prie ežeriuko Quote (vaidabas) Sveikos pupos labutis
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |