Paplepėkim prie kavos puodelio 44 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 10:10 AM | Žinutė # 151 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) reikia kažkur lėkti,visai nesisėdi namie,tvarkytis tai pat nekyla rankos iki padruškės gak nušauti o kokie jūsų planai merginos reikia šiek tiek apsitvarkyti, draugė ateina tai kavos palėksim atsigert iki kokios kavinukės, nesinori namie , kadangi mano saulytei darbas po pietų tai pakvietė papietaut, gal iki kokios picerijos ar kavinukės palėksim vakarienei reikia baltos mišrainės su kotletukais padaryti, dar žagarėlius noriu iškept ir reikia pasruošti rytojaus konferencijai, nes lėksiu iki Pasvalio
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 10:10 AM | Žinutė # 152 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) abas mergaitės 4 4 su nuostabia dienele jus visas sok sok labas ,labas jooooo...ir tave
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 10:10 AM | Žinutė # 153 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labutis sindrut, laurituke, vaidabas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 10:11 AM | Žinutė # 154 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, laaaabas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 10:12 AM | Žinutė # 155 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 10:14 AM | Žinutė # 156 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na ką lekiu iki padruškės gerų jūms čia plepaliukų lėkit į kiemą į gamtą pasiplepėsime vakare ikiukas
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 10:14 AM | Žinutė # 157 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kipsiuke, LABAS RYTAS .
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 10:15 AM | Žinutė # 158 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikute Kipsiuke kaip tavo reikalai gal jau geryn viskas eina? kaip savaitgalis?
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 10:16 AM | Žinutė # 159 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas kipsiuke
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 10:24 AM | Žinutė # 160 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Na ką lekiu iki padruškės gerų jūms čia plepaliukų juokas juokas lėkit į kiemą į gamtą pasiplepėsime vakare 10 10 ikiukas sveika,kad maniskis i birza isleke,namie daug darbu laukia tai siandien i lauka neisim Laurituke, sveikaQuote (Dove@Deive) kaip tavo reikalai gal jau geryn viskas eina? _liuks_ _liuks_ kaip savaitgalis? miela sveika,ai kaip ir nieko geryn,visa savaidgali prasedejau prie neto ir skaiciau komentarus apie ta avarija,ziurejau ar kad komentaruose negrasins pusbroliui,bet mamai perdavem kad boliui savo perduot kad pasiimt ji pas save pagyvent kol vyks teismai,o paskui jei nepasodins tegu varo is lietuvos snieguoliuke, sveika
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 10:31 AM | Žinutė # 161 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) sveika,ai kaip ir nieko geryn,visa savaidgali prasedejau prie neto ir skaiciau komentarus apie ta avarija,ziurejau ar kad komentaruose negrasins pusbroliui,bet mamai perdavem kad boliui savo perduot kad pasiimt ji pas save pagyvent kol vyks teismai,o paskui jei nepasodins tegu varo is lietuvos snieguoliuke, sveika nu ir kaip komentarai kokie?
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 10:34 AM | Žinutė # 162 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) draugė ateina tai kavos palėksim atsigert iki kokios kavinukės jėgelė....man irgi geriausia padrūškė paskambijo... nemačiau šimtą metų....beprotiškai daug darbų turi, o dabar va skambina, sako grįžau iš Šveicarijos ir iki trečiadienio laisvų dienų turiu, tai atvažiuoja pas man Lėksim Pavėsin sakėm prieš partijos susirinkimą, kuriame aš baigsiu savo skyriaus sekretoriato vadovės kadenciją taip nenorėjau ir nelaukiau aš jo, o dabar kai padrūškė taip pat dalyvaus tai ne taip viskas ir nemalonu
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 10:35 AM | Žinutė # 163 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu ir kaip komentarai kokie? dauguma kaltina,yra kurie ir palaiko,ziuresim kaip cia bus,bet jis net telefona issijunges,nes zino kad bus debilu kurie grasins
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 10:37 AM | Žinutė # 164 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) dauguma kaltina,yra kurie ir palaiko,ziuresim kaip cia bus,bet jis net telefona issijunges,nes zino kad bus debilu kurie grasins nu bet jatau tai kodėl dabar babkės visos ant jo......
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 10:39 AM | Žinutė # 165 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu bet jatau tai kodėl dabar babkės visos ant jo...... nes jis vairavo kaip paaiskejo,nezinau kaip policija viska issiaiskins,beto abu buvo isgere,na duok dieve kad jo mama kaip nors padetu,ji juk dirba menturoj,tevas pazysta komisarus visokius.na jei pasodins tai berots sake 5 metams.
|
Atsijungęs |
| |