Paplepėkim prie kavos puodelio 44 tema.
|
|
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 10:40 AM | Žinutė # 166 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) dauguma kaltina,yra kurie ir palaiko,ziuresim kaip cia bus,bet jis net telefona issijunges,nes zino kad bus debilu kurie grasins aš tai nesuprantu... jei aš turėčiau draugą Petrą, kuris dar turėtų draugus Joną, Antaną, Gintą, ir Juozą. Ir jei man tokia nelaimė atsitiktų su Petru, tai Juozas, Gintas, Antanas, Jonas manau gedėtų su manim, o ne grasintų su manim susidoroti. Gi neatvarė ir nenudūrė jis to bičo, ir nenušovė... čia gi avarija, tragiškas nelaimingas atsitikimas, tai už ką grasint galima? Nebent čia kokie bandiūgos, chamai kaip aš sakau nesiorientuojantys aplinkoj.
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 10:41 AM | Žinutė # 167 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) jėgelė....man irgi geriausia padrūškė paskambijo... nemačiau šimtą metų....beprotiškai daug darbų turi, o dabar va skambina, sako grįžau iš Šveicarijos ir iki trečiadienio laisvų dienų turiu, tai atvažiuoja pas man Lėksim Pavėsin sakėm prieš partijos susirinkimą, kuriame aš baigsiu savo skyriaus sekretoriato vadovės kadenciją galvoju taip nenorėjau ir nelaukiau aš jo, o dabar kai padrūškė taip pat dalyvaus tai ne taip viskas ir nemalonu nu va kaip saunu kad su drauge susitiksi
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 10:44 AM | Žinutė # 168 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) jei pasodins tai berods sake 5 metams dėl girtumo nebent (sunkinanti aplinkybė)... bet kaip dar į galvą ateit gali kad išgėrus vairuot kažką....
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 10:44 AM | Žinutė # 169 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) aš tai nesuprantu... jei aš turėčiau draugą Petrą, kuris dar turėtų draugus Joną, Antaną, Gintą, ir Juozą. Ir jei man tokia nelaimė atsitiktų su Petru, tai Juozas, Gintas, Antanas, Jonas manau gedėtų su manim, o ne grasintų su manim susidoroti. Gi neatvarė ir nenudūrė jis to bičo, ir nenušovė... čia gi avarija, tragiškas nelaimingas atsitikimas, tai už ką grasint galima? Nebent čia kokie bandiūgos, chamai kaip aš sakau nesiorientuojantys aplinkoj. va,va tikrai taip ir aš taip manau...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 10:45 AM | Žinutė # 170 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) aš tai nesuprantu... jei aš turėčiau draugą Petrą, kuris dar turėtų draugus Joną, Antaną, Gintą, ir Juozą. Ir jei man tokia nelaimė atsitiktų su Petru, tai Juozas, Gintas, Antanas, Jonas manau gedėtų su manim, o ne grasintų su manim susidoroti. Gi neatvarė ir nenudūrė jis to bičo, ir nenušovė... čia gi avarija, tragiškas nelaimingas atsitikimas, tai už ką grasint galima? Nebent čia kokie bandiūgos, chamai kaip aš sakau nesiorientuojantys aplinkoj. kaskas panasaus,vyras kaskodel nenori man apie ji pasakot (apie ta kuris zuvo) bet zinau kad vileikoj uz savo milimiausia drauga gatav zudyt,ten juk rajonas degradavusii jaunimi.o kai pagalvoju kad man gryst ten su vaikais reiks,tai siaubas,o dabar reiks tylet ir niekam nesakyt kad jis mano pusbrolis,nes ten gali nepaziuret kad as ne prieko,o padaryt ka nors kad kentetu pusbrolis
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 10:47 AM | Žinutė # 171 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) dėl girtumo nebent (sunkinanti aplinkybė)... bet kaip dar į galvą ateit gali kad išgėrus vairuot kažką.... galvoju as isvis sedziu iki siol ir nesuprantu kokio s.. jis isvis sedo uz tos britvos net neturedamas jei teisiu.blin kai uzeinu i fotoalbuma,pamatau musu tryju foto ir verkt noris kas jo laukia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 10:55 AM | Žinutė # 172 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) as isvis sedziu iki siol ir nesuprantu kokio s.. jis isvis sedo uz tos britvos net neturedamas jei teisiu.blin kai uzeinu i fotoalbuma,pamatau musu tryju foto ir verkt noris kas jo laukia nu jo isivaizduoju laikykis .
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 10:58 AM | Žinutė # 173 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu jo isivaizduoju laikykis . mama sake kad pusbrolis su tevu dabar pas advokata lauksiu ziniu
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 11:00 AM | Žinutė # 174 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) as isvis sedziu iki siol ir nesuprantu kokio s.. jis isvis sedo uz tos britvos net neturedamas jei teisiu.blin kai uzeinu i fotoalbuma,pamatau musu tryju foto ir verkt noris kas jo laukia taip ir susigadina jaunimėlis gyvenimus... su nekokia chebra susidedami... bet jis dar labai jaunas, gal dar išplauks, išvažiuos iš Lietuvos, atsistos ant kojų... mano grupiokas antram kurse draugavo su grupioke, ir per avariją ji neišgyveno, bet nors ir jis tikrai nekaltas, ir apie jokius kaltinimus, kalėjimus ir pan. net kalbos nebuvo, bet žmogui viduij labai didelė trauma visam gyvenimui. Jis iki po šiai dienai sako "Koks skirtumas kas kaltas, aš vairavau ir su manim važiavusio mylimo žmogaus nebėra. Ir sako sėdėsiu aš tam savo vidiniam kalėjime iki gyvos galvos, nes pamiršt nesigauna." O viskas dėl to, kad kažkoks erelis įlėkė į juos... oj kiek visokių situacijų... pvz važiuoji žiemą vakare per kokias gyvenvietes o ten sliumpina vidurį kelio visokie nevispročiai, nesuvokdami kad jų nesimato... man net šiurpas nueina, nes atrodo užvažiuotum, numuštum nuo vaizdo ir jokio skirtumo kad ne tu kaltas jog jis atšvaito neužsidėjo, bet vistiek visada žinosi "Užmušiau žmogų" Žiauru.
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 11:03 AM | Žinutė # 175 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) mama sake kad pusbrolis su tevu dabar pas advokata 12 lauksiu ziniu parašyk aki žinosi kas kaip
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 11:11 AM | Žinutė # 176 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) taip ir susigadina jaunimėlis gyvenimus... su nekokia chebra susidedami... bet jis dar labai jaunas, gal dar išplauks, išvažiuos iš Lietuvos, atsistos ant kojų... mano grupiokas antram kurse draugavo su grupioke, ir per avariją ji neišgyveno, bet nors ir jis tikrai nekaltas, ir apie jokius kaltinimus, kalėjimus ir pan. net kalbos nebuvo, bet žmogui viduij labai didelė trauma visam gyvenimui. Jis iki po šiai dienai sako "Koks skirtumas kas kaltas, aš vairavau ir su manim važiavusio mylimo žmogaus nebėra. Ir sako sėdėsiu aš tam savo vidiniam kalėjime iki gyvos galvos, nes pamiršt nesigauna." O viskas dėl to, kad kažkoks erelis įlėkė į juos... oj kiek visokių situacijų... pvz važiuoji žiemą vakare per kokias gyvenvietes o ten sliumpina vidurį kelio visokie nevispročiai, nesuvokdami kad jų nesimato... man net šiurpas nueina, nes atrodo užvažiuotum, numuštum nuo vaizdo ir jokio skirtumo kad ne tu kaltas jog jis atšvaito neužsidėjo, bet vistiek visada žinosi "Užmušiau žmogų" Žiauru. tai mano tevas buvo taip uzmuses zmogu partrenkes,vaziavo 2 nakties,sviesaforai neveike,isleke bahuras 19 metu,nors kai tevas ziurejo nieko nebuvo,nu ir jis ant kapoto su galva ir i asfalta.atsimenu kaip tevas nakti su policija atvaziavo,bet aciu dievui nesedo,mokejo tevams i menesi po 1000lt kol tas vaikinukas komoj gulejo metus,paskui mire ir tevas laidutuviu islaidas apmokejoQuote (Laurituke) parašyk aki žinosi kas kaip ok
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 2:08 PM | Žinutė # 177 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va grįžau ir aš trumpam, tai užlėkiau čia sindre na kaip tavo verslninkas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 3:08 PM | Žinutė # 178 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes Quote (Kipsiuke) tai mano tevas buvo taip uzmuses zmogu partrenkes,vaziavo 2 nakties,sviesaforai neveike,isleke bahuras 19 metu,nors kai tevas ziurejo nieko nebuvo,nu ir jis ant kapoto su galva ir i asfalta.atsimenu kaip tevas nakti su policija atvaziavo,bet aciu dievui nesedo,mokejo tevams i menesi po 1000lt kol tas vaikinukas komoj gulejo metus,paskui mire ir tevas laidutuviu islaidas apmokejo Nu ziauru sukrete,bet gerai kad tevai saziningi ir nereikalavo del sunaus kazko neigivendinamo
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 3:56 PM | Žinutė # 179 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 469
Apdovanojimai: 11
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Sveikute jugute 4 Kaip savaitgalis praėjo? buvau pas draugę nulėkus,pas mane draugių buvo užlėkę ir dagiau ramiai savaitgalis praėjo nes daug reikėjo o tau kiek mačiau gerai savaitgalis praėjo
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 5:45 PM | Žinutė # 180 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jugute) buvau pas draugę nulėkus,pas mane draugių buvo užlėkę ir dagiau ramiai savaitgalis praėjo miela nes daug reikėjo o tau kiek mačiau gerai savaitgalis praėjo _liuks_ Tai šaunu geriausias laikas su draugytėm man tai pat puikiai praėjo savaitgalis,dabar laukiu kito kipsiuke laikykis tik tiek tagaliu tau patarti,tikraisunkus tau metas nelaimės po nelaimių laikykis ir būk stipri kaip sakoma po niūrių dienų-žmonės visada sulaukia saulės spindulių Tad ir tau linkiu sulaukti saulės spindulių
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |