Paplepėkim prie kavos puodelio 44 tema.
|
|
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 11:14 AM | Žinutė # 331 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, Dove@Deive, šššššššššššš..............bus kaip kažkada buvo viskas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 11:15 AM | Žinutė # 332 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) snieguoliuke, Dove@Deive, šššššššššššš..............bus kaip kažkada buvo viskas ne čia mes visos įsitraukusios į diskusiją, kaip oras šiuliuose?
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 11:16 AM | Žinutė # 333 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) auksiniai žodžiai _liuks_ _liuks_ _liuks_ _liuks_ juk tiesaQuote (Laurituke) ačiū reiks mėginti i sveikataQuote (Dove@Deive) dieve tu mano,juk paruošiu vakarienę,uždegsiu žvakutę,vaikai jau miegos ir kartu gražiai romantiškai pasedėsime. miela mua jei čia ne romantika tai tada aš nežinaukas yra romantika juokas nu tai taip ir iskar reikejo pradet,o ne iteioksiu dova ir vsioQuote (Dove@Deive) gavome talynės komplektaą su sirdutėmis ir dar nebuvau uždėjusi tai šiandien gera proga. miela mm ir as tokios noreciau,tik velnei zino kur jieskot nebent dziske Quote (snieguoliuke) tikriausiai labai sudėtingai darai, tuoj lėksiu iki kirpyklos, tai kai grįšiu parašysiu receptuką _liuks_ _liuks_ _liuks_ , aš labai paprastai darau _liuks_ sukuosena keisi?Quote (snieguoliuke) _liuks_ _liuks_ _liuks_ panašiai mąstom kipsiuke
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 11:16 AM | Žinutė # 334 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ne čia mes visos įsitraukusios į diskusiją, kaip oras šiuliuose? visos bet susipykstate dviese visada...................... nieko gero tas oras apsiniauke bet nešalta faina iš tikro kaip pas jus?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 11:16 AM | Žinutė # 335 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tikriausiai labai sudėtingai darai, tuoj lėksiu iki kirpyklos, tai kai grįšiu parašysiu receptuką _liuks_ _liuks_ _liuks_ , aš labai paprastai darau - lauksiu receptuko... Quote (Laurituke) nu jūs čia ir užvarėt ant Doves - aš tik pasiūlymą daviau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 11:17 AM | Žinutė # 336 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) aš tik pasiūlymą daviau
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 11:17 AM | Žinutė # 337 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ir va jūms, išėjo per sms kalba su vyru apie dovaną ir jis man parašė TU IR VAIKAI MAN ESATE GERIAUSIA DOVANA Ką čia ne jausmai ne meilė viskas pas mus gerai,neperdėkite mergaitės. :juokas:Meilė parodoma ne vien staigmenom,užtenka kartais gero žodžio,šilto žvilgsio ir meilaus apsikabinimo
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 11:17 AM | Žinutė # 338 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) juokas juokas juokas ne čia mes visos įsitraukusios į diskusiją, kaip oras šiuliuose? pas mus vilniui tai sudinas oras
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 11:18 AM | Žinutė # 339 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) aš tik pasiūlymą daviau aš irgi Quote (daniele) lauksiu receptuko... ok Quote (Laurituke) nieko gero tas oras apsiniauke bet nešalta faina iš tikro kaip pas jus? nesuprantu to oro apsiniaukę dabar, sakau gal lyti pradės na ką ruošiuosi po truputį į kirpyklą
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 11:18 AM | Žinutė # 340 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) nu tai taip ir iskar reikejo pradet,o ne iteioksiu dova ir vsio Tai juk savaime suprantama kad bus vakarienė,koks gimtadienis be stalo
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 11:19 AM | Žinutė # 341 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) mm ir as tokios noreciau,tik velnei zino kur jieskot galvoju nebent dziske galvoju Oj net nežinau,bet manau daug kur tokių yra
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 11:21 AM | Žinutė # 342 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Galvoju ir aš palėkti iki miesto iki padruškės užlėksiu pasiruošti bus visas vakaras taip kad galiu truputi dar pagastroliuoti. Reikia dar atsispauzdinti etiketę vyro šampanui
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 11:21 AM | Žinutė # 343 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas, ..oij, jau diena...ziuriu cia karstos diskusijos verda..., o as greit dingsiu, turbut pas gyd leksiu, akys asaroja, ir lauke, ir kambaryje, dega, persti...vel kokia zaraza prikibo, jau pries kelis metus gydziaus, atsikartoja...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 11:22 AM | Žinutė # 344 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Labas rytas, ..oij, jau diena...ziuriu cia karstos diskusijos verda..., o as greit dingsiu, turbut pas gyd leksiu, akys asaroja, ir lauke, ir kambaryje, dega, persti...vel kokia zaraza prikibo, jau pries kelis metus gydziaus, atsikartoja... Sveikute oj tai negerai bėk pas gydytoja
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 11:22 AM | Žinutė # 345 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) sukuosena keisi? aga tik nesugalvoju kaip ir dažysiu, kitą dieną bet irgi nežinau kaip
|
Atsijungęs |
| |