Paplepėkim prie kavos puodelio 44 tema.
|
|
Kipsiuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 11:24 AM | Žinutė # 346 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Tai juk savaime suprantama kad bus vakarienė,koks gimtadienis be stalo juokas juokas na gimtadienio stalas nuo romantiskos vakarienes skirias Quote (Dove@Deive) Oj net nežinau,bet manau daug kur tokių yra _liuks_ bent jau man i akis nepapuole tokios Quote (Dove@Deive) Reikia dar atsispauzdinti etiketę vyro šampanui sveikata sok kaip suprast?Quote (vaidabas) Labas rytas, ..oij, jau diena...ziuriu cia karstos diskusijos verda..., o as greit dingsiu, turbut pas gyd leksiu, akys asaroja, ir lauke, ir kambaryje, dega, persti...vel kokia zaraza prikibo, jau pries kelis metus gydziaus, atsikartoja... sveika,o joj kaip negerai
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 11:27 AM | Žinutė # 347 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga tik nesugalvoju kaip juokas juokas juokas juokas ir dažysiu, kitą dieną bet irgi nežinau kaip juokas juokas juokas man ir taip buna ,bet po paskutinio apsikirpimo jau puse metu jei nedaugiau nei nu i kirpikla ,bent po kiaukiu su ricina plaukau augt greiciau pradejo,dar nusipirkau sampuna su placenta ,reik atsiaugint savo sena ilgi
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 11:27 AM | Žinutė # 348 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Sveikute oj tai negerai bėk pas gydytoja na nesamone gryna, paskambinau gyd, papasakojau kas daros, siuntima israsys, bet pas akiu, anksciausiai geguzes 13 talona konsultacine teduoda... reiks bandyt kazkur privaciai gal, bet mastau, ar privaciai man biuleteni israsys?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 11:27 AM | Žinutė # 349 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Labas rytas, ..oij, jau diena...ziuriu cia karstos diskusijos verda..., o as greit dingsiu, turbut pas gyd leksiu, akys asaroja, ir lauke, ir kambaryje, dega, persti...vel kokia zaraza prikibo, jau pries kelis metus gydziaus, atsikartoja... labukas niu va aišku eik vaistukų išrašys mes su mažiu tvarkomės eisime iki parduotuvės miltų ir kiaušinių čėburėkams drauge parašė labai papraštą receptą sako skanūs tai darysiu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 11:29 AM | Žinutė # 350 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) reiks bandyt kazkur privaciai gal, bet mastau, ar privaciai man biuleteni israsys? galvoju manau kad turėtų išrašyti man ant vakaro reiks varyti atsispauzdinti Padėkos diplomus mamai ir vyro mamai dovanoms
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 11:31 AM | Žinutė # 351 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) man ir taip buna ,bet po paskutinio apsikirpimo jau puse metu jei nedaugiau nei nu i kirpikla ,bent po kiaukiu su ricina plaukau augt greiciau pradejo,dar nusipirkau sampuna su placenta ,reik atsiaugint savo sena ilgi na pažiūrėsiu ką mano kirpėja pasiūlys
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 11:32 AM | Žinutė # 352 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na nesamone gryna, paskambinau gyd, papasakojau kas daros, siuntima israsys, bet pas akiu, anksciausiai geguzes 13 talona konsultacine teduoda... reiks bandyt kazkur privaciai gal, bet mastau, ar privaciai man biuleteni israsys? galvoju nu ir eiles,paskambink i privacia ir paklausk del biliotenioQuote (Laurituke) man ant vakaro reiks varyti atsispauzdinti Padėkos diplomus mamai ir vyro mamai dovanoms parodysi?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 11:32 AM | Žinutė # 353 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na lekiu mergaitės, gerų pokalbių
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 11:32 AM | Žinutė # 354 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na pažiūrėsiu ką mano kirpėja pasiūlys juokas juokas juokas o jei pasiulys plikai?
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 11:40 AM | Žinutė # 355 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) parodysi? 10 būtinai kai atsispauzdinsiu dėsim į rėmelius nufotkinsiu ir parodysiu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 11:41 AM | Žinutė # 356 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Dingo vis plepsės varau ir aš eisime į parduotuvė ikiukas
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 11:57 AM | Žinutė # 357 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| lekiu vaikams pampersu pirkt
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 1:09 PM | Žinutė # 358 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) kaip suprast? pasidarai su fotošopu etikete užrašai kokius žoddžius ikeli nuotrauka ir viskas,tada atsispauzdini ir užklijuoji ant šampano bonkės
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 2:24 PM | Žinutė # 359 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 2:28 PM | Žinutė # 360 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas ko dar nemačiau čeburėkų tešla padaryta dabar palaikysiu valandikę ir eisiu daryti gal gausis skanūs drauge davė receptuką tai labai lenga
|
Atsijungęs |
| |