Šeštadienis, 2025-01-25, 5:36 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 44 tema.
SindreData: Trečiadienis, 2010-05-05, 12:38 PM | Žinutė # 571

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
bet aj sakau nueisiu , pabendrausiu su protingais žmonėmis

o pas mane kadangi pats protingiausias žmogus namie sėdi (ta prasme čia AŠ, tai su juo ir bendrauju juokas juokas juokas juokauju....šiaip jo, socializacijos reikia, bet kartais taip įgista, kad oj.... prisibendrauju kasdien. Pavargsti nuo tos įtampos ir nuolatinio galvojimo, kokią frazę panaudot...
Quote (Kipsiuke)
aga, man tai reik speju kavos isgert ir lekt prie darbu
ei, mergyt, geros dienos... su šypsena darbai produktyviau dirbasi ;)
Quote (daniele)
snieguoliuke, Sindre, - kas pas jus per darbeliai,kad nusimuilint galit kai norit

aš tai nelabai galiu, bet va būna kartais.... aš pakaitinis valstybės tarnautojas ir tarkim strateginio plano įgyvendinimo programos ataskaitą naktim namie kurpiau, ką skyriaus vedėjas puikiai žino, tad labai pykčio nelaiko dėl "laisvadienių"... mes draugiškai... viens kolega jau trečia pirmadienį ateina į darbą toks maišu trenktas.... sėdi kankinasi, sako "Nu man pirmadieniais nesiseka"...tai po vestuvių, tai po gimtadienio, tai dar po ko nors juokas juokas juokas tai mes jį draugiškai va trečią kart namo iškomandiravom "ant paslapties". Tik dėl darbų savalaikio baigtinumo esi atsakingas. Nepadarei šiandien, vadinasi rytoj naktį darysi, bet viską laiku.
Quote (Kipsiuke)
as ir tingiu bet ka padarysi.katik uzpildziau anketa i laida "seimu dvikova"

nu šaunuolė, kad taip super sugalvojai _liuks_ _liuks_ _liuks_ tikrai sveikintyina.... tik nepamiršk pasisakyt kada jau dalyvausit.... reiks žiūrėt gi būtiniausiai!!!!!
Atsijungęs
SindreData: Trečiadienis, 2010-05-05, 12:40 PM | Žinutė # 572

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
Daniele, saunuole , tik pranesk kaip kas, busim tavo fanais

vaidabas, gi cia Kipsiuke pas mus televizijos zvaigzde bus o ne Daniele juokas juokas
Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2010-05-05, 1:01 PM | Žinutė # 573

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na va pupos sedziu darbe viena nera ka veikt juokas tai va suorginizavau rytojui išvyką į burbiškių dvarą sok sok sok sok manasis sako tau ne socialine o organizatore reikia būti juokas juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
SindreData: Trečiadienis, 2010-05-05, 1:12 PM | Žinutė # 574

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
snieguoliuke, į Kultūros vadybą stok!!!! Bet ten žvėriški konkursai.... o darbas tai tikrai labai dinamiškas, įvairus ir įdomus.... man irgi patiktų renginių organizatore dirbt juokas _liuks_ gal steigiam firmą snieguoliuke?
Bet vistiek jei kas laiką atsuktų atgal stočiau į sportinius šokius.... trenerio licenziją būčiau turėjus, šokių mokyklą būčiau atsidarius.... et.... tik man tada atrodė "nerimta". O dabar žiūriu draugas iš to ir namus du pasistatė ir mašinos prabangios ir darbo dirbt nereikia, nes tai gyyyyyvenimas, džiaugsmas, šypsena, aistra, judesys, o ne darbas.... ir aš visada grožiui ir geismui sakiau, kad kai turėsim namą, tai rūsy būtinai įsirengsiu didelę šokių studiją su veidrodinėm sienom, ir ten energijos eisiu pasikraut ir išeikvot juokas juokas juokas
Atsijungęs
danieleData: Trečiadienis, 2010-05-05, 1:26 PM | Žinutė # 575

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (vaidabas)
Daniele, saunuole , tik pranesk kaip kas, busim tavo fanais
- čia
Kipsiuke, dalyvaus ne aš...už ją ir sirgsim _liuks_
Quote (Sindre)
Nepadarei šiandien, vadinasi rytoj naktį darysi, bet viską laiku.
- tai _liuks_
Quote (Sindre)
kai turėsim namą, tai rūsy būtinai įsirengsiu didelę šokių studiją su veidrodinėm sienom, ir ten energijos eisiu pasikraut ir išeikvot
- geras išsirovimo būdas
Quote (Sindre)
jei kas laiką atsuktų atgal stočiau į sportinius šokius.... trenerio licenziją būčiau turėjus, šokių mokyklą būčiau atsidarius.... et..
- jei sugebėjimų turi dar nevėlu

Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia

Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris.
Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris,
Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
Atsijungęs
SindreData: Trečiadienis, 2010-05-05, 2:06 PM | Žinutė # 576

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (daniele)
jei sugebėjimų turi dar nevėlu

Aš 18 savo gyvenimo metų prašokau juokas tai šiokie tokie įgudžiai yra tikriausiai... bet deja vėlu, neakivaizdinių tokių studijų nėra, o dieninės man jau netinka, nes sriubos mama neišverda, ir į baką kuro nepila juokas juokas juokas ... o ir laikai nebe tie, dabar šokių mokyklų kaip kakučių daug, konkurencija juoda. Na bet mano vaikų kurių dar šimtą metų neturėsiu karjera jau suplanuota juokas juokas juokas
Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2010-05-05, 2:10 PM | Žinutė # 577

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Sindre)
man irgi patiktų renginių organizatore dirbt gal steigiam firmą snieguoliuke?

aga o žinok aš šokių studijos namuose irgi neatsisakyčiau _liuks_ _liuks_ _liuks_ , bet nežinau koks namas turėtų būti, mano brangusis nori pirties po namu, sporto salės baseino dar kokio neatsisakytų tai gal ir man šokių salę užsirezervuot juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
danieleData: Trečiadienis, 2010-05-05, 2:15 PM | Žinutė # 578

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Sindre)
Na bet mano vaikų kurių dar šimtą metų neturėsiu karjera jau suplanuota
- juokas
snieguoliuke, - namuko tai ohoho kokio reikės juokas

Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia

Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris.
Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris,
Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
Atsijungęs
sypseneleData: Trečiadienis, 2010-05-05, 2:21 PM | Žinutė # 579

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
liabukas mergytes 10 10 kaip jums sekasi ??
Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2010-05-05, 2:21 PM | Žinutė # 580

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (daniele)
snieguoliuke, - namuko tai ohoho kokio reikės

jo juokas juokas juokas juokas kažin kokio skypo

Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2010-05-05, 2:22 PM | Žinutė # 581

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (sypsenele)
liabukas mergytes kaip jums sekasi ??

liabukas mua gerai sekas sedžiu darbe nieko neveikiu, noriu namo manau kad tuoj bėgsiu juokas juokas juokas
kuriu planus rytojui juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2010-05-05, 2:23 PM | Žinutė # 582

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
kaip tau sveikatėle sypsenele sok sok

Atsijungęs
SindreData: Trečiadienis, 2010-05-05, 2:24 PM | Žinutė # 583

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
bet nežinau koks namas turėtų būti, mano brangusis nori pirties po namu, sporto salės baseino dar kokio neatsisakytų tai gal ir man šokių salę užsirezervuot

nuuuuu juokas tai aš irgi čia tik fantazuoju.... bet kai kurios teorijos teigia, jog mintys materializuojasi... tai jei save įsivaizduoji gyvenant toooookiam name, tai gal iš tikrųjų kada nuskils.... maža ką....
Pas mano teta namas su pirtim baseinu treniruoklių sale ir dar teniso sale rusy, tai maždaug įsivaizduoju koks namas turėtų būt, bet aš pati tokio didelio nenorėčiau... liudna smagu nuvažiuot aišku mėsytės pasikept, pirtukėj pasikūrent, pasidžiaugt, bet pvz pas juos gi kiekvieną mielą savaitgalį ten gvardijos žmonių susirenka, nes tas NAMAS tai kaip ir įsipareigojimas giminėm ir draugam gaunas kad suvažiavimai būtent pas juos, tai po tokių savaitgalių sakė dvi namų tvarkytojos nuo 6.00 ryto iki 23.00 vakaro pluša kol viską sutvarko juokas juokas juokas aš norėčiau normalaus namo, nereik man tų 50 kvadratų vonių ir visų kitų "karališkų pribumbasų" bet pirtelė ir šokių salė gerai būtų juokas juokas juokas
Tai va snieguoliuk... mąstom mąstom ir įsivaizduojam ir gal kada išsipildys....abra kadabra
Atsijungęs
SindreData: Trečiadienis, 2010-05-05, 2:25 PM | Žinutė # 584

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
snieguoliuke, apie kokia ten tulpiu svente kazkur snekejai? papsakok placiau kas kur kada
Atsijungęs
SindreData: Trečiadienis, 2010-05-05, 2:26 PM | Žinutė # 585

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
sypsenele labu tau ir tavo pilvukui sok