Paplepėkim prie kavos puodelio 44 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 12:11 PM | Žinutė # 1216 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) man vaistus pakeite, jau imu gyvent, o ne egzistuot na va kaip šaunu Quote (Sindre) nia, nedirbu šiandi... jamiau laisvą, nes nespėčiau susiruošt kitaip... reik normaliai daiktus susidėt, nes žinai gi visko reikia, o galima tai minimaliai, gero tau savaitgalio Berlyne
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 12:12 PM | Žinutė # 1217 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na ką aš jau lėksiu į darbo birža ir į socialinį berods mačiau tave biržoj socialinį tai nuo ryto buvau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 12:36 PM | Žinutė # 1218 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) iš vienos valstybinės institucijos laksčiau į kitą darbo biržoj planuojam seminarą rengt tai su valdžia buvau susitikusi o jau oras pasaka, tik į gamtą lėkt tokiu oru ooo tai lakstai pupa kaip įkirpta gerai gerai.... aš su valdžia kasdien susitinku, tai jei tik yr proga nesusitikt, tai... nors šiandien neišvengiamai dar teks susirinkimuky, kurio darbotvarke katik perskaiciau. Trukme 3 valandos. Nu i nafik, kaip valinskas sako. O oras tai tikrai nerealus... 24 pliuso, išėjau su švarkeliu tai siaubingai karšta, gavau trumpas rankoves persirengt kai toks oras ir nuotaika tokia pakili....
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 12:39 PM | Žinutė # 1219 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) O oras tai tikrai nerealus... 24 pliuso, išėjau su švarkeliu tai siaubingai karšta, gavau trumpas rankoves persirengt kai toks oras ir nuotaika tokia pakili.... jo jo aš tai nuotraukos ieškau palyginimui, bet nerandu normalios
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 12:40 PM | Žinutė # 1220 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) deina turetu buti iki 13 gal silta.vejo nera.tas leitus jau mus uzkniso..visi sirguliuojam kaip pasiute liudna _pikt_ sveikute tai visai ne šiltą pas jus pas mus tai 24 šiltą labai lauke faina labukas visoms buvome su mažium pas daktare išrašė vaistų tai gydomės,iškepiau karbonadžiukus su bulvių košyte tai dabar rami galva viskas padaryta
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 12:41 PM | Žinutė # 1221 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš tai nuotraukos ieškau palyginimui, bet nerandu normalios tai imk fotika nusimk liemenuką ir pykšt pokšt daryk
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 12:45 PM | Žinutė # 1222 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) iškepiau karbonadžiukus su bulvių košyte et kaip valgyt užsimaniau... bet dabar tokio geralo kažkokio keisto išgėriau (mama iš kažkokių indiškų jūrinių ryžių tokią kaip girą daro, tai atsivežiau, nes gi liepė gert, sakė, vos ne panacėja ten ) tai kaip kalė į galvą, nieko nesuprantu.... lyg tais be laipsnių turėjo būt
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 12:50 PM | Žinutė # 1223 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) tai imk fotika nusimk liemenuką ir pykšt pokšt daryk oooo...pasiūlymas nieko
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 12:50 PM | Žinutė # 1224 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) bet dabar tokio geralo kažkokio keisto išgėriau (mama iš kažkokių indiškų jūrinių ryžių tokią kaip girą daro, tai atsivežiau, nes gi liepė gert, sakė, vos ne panacėja ten juokas juokas juokas ) tai kaip kalė į galvą, nieko nesuprantu.... lyg tais be laipsnių turėjo būt juokas matyt yra laipsnių jai jau taip kalė
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 12:52 PM | Žinutė # 1225 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) tai imk fotika nusimk liemenuką ir pykšt pokšt daryk ir tada į one įsidėt
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 12:53 PM | Žinutė # 1226 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) tai kaip kalė į galvą, nieko nesuprantu tikrai su laipsniais aš tei eisiu kotletukų kept su ryžiais bus vakarienei
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 12:54 PM | Žinutė # 1227 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ir tada į one įsidėt kadrų bus nespėsi žiūrėti nuotraukas
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 12:56 PM | Žinutė # 1228 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ir tada į one įsidėt FB nepamiršk, bet visų pirma čia įkelk! oj laukiam laukiam...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 12:57 PM | Žinutė # 1229 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kadrų bus nespėsi žiūrėti nuotraukas jo būna ten tokių pagerintų bachuriukių bet pas mus ryte tai apsiniaukę buvo, bet kad išgražėjo jau norėčiau lėkt kur prie vandens
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 12:59 PM | Žinutė # 1230 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš tei eisiu kotletukų kept su ryžiais bus vakarienei o aš salotų einu pjaustytis žolių niekaip neatsivalgau
|
Atsijungęs |
| |