Paplepėkim prie kavos puodelio 44 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 1:01 PM | Žinutė # 1231 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) žolių niekaip neatsivalgau man irgi kaip skanu ir pomidorai dar
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 1:03 PM | Žinutė # 1232 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) jau norėčiau lėkt kur prie vandens pasidegint gerai būtų, pavasarinė saulė labai jama bet tai negi dabar kaip apuokas viena išsinešiu dekį ir gulėsiu... reik palaukt, manau greitu metu užsipildys paplūdimiai mūs....pas mus visada mamytės su vaikais pirmos sezoną atidaro... ir dabar jau mačiau pakrantėse sėdinėja, tik dar nenusirengę...
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 1:03 PM | Žinutė # 1233 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet pas mus ryte tai apsiniaukę buvo, bet kad išgražėjo PAS MUS IRGI RYTAS BUVO APNIUKES Quote (snieguoliuke) man irgi kaip skanu ir pomidorai dar _liuks_ _liuks_ NIAM,NIAM
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 1:11 PM | Žinutė # 1234 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| liabutis visoms mergytėms
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 1:17 PM | Žinutė # 1235 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labutis sindre žiūrinėjau tavo nuotraukas FB geriausios ten kur "naujas draugas"
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 1:17 PM | Žinutė # 1236 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va kai visos labai daug darbeliu turit nuveikti... aš tai poilsiuaju neinam i lauka nes mažoji i balkona užsimanė tvarko daro- oj šian ir dušna laukuty,nėr kuom kvepuot net... mažoji jau su maike begioja,nors gerai kad truput vejukas kažkoks yra..
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 1:19 PM | Žinutė # 1237 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, sveikute
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 1:20 PM | Žinutė # 1238 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) snieguoliuke, sveikute labas
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 1:36 PM | Žinutė # 1239 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) sindre žiūrinėjau tavo nuotraukas FB geriausios ten kur "naujas draugas" eik tu snieguoliuke, tu pamatytum kitų žmonių reakciją kai jis į barą atėjo.... aš tai lūžau dugnais. Ateina bomžų bomžas suplyšęs purvinas ir kabinasi prie kiekvieno stalo tipo "boba iš namų išvarė, nėr gyvenimo, nupirk alaus". Iš pradžių nepažinau ir aš, bet kai priėjo bučiuotis, tai supratau, nes sakau kaip bomžas tai pakankamai gerai kvepi. Ten draugas toks Dainius Polivonas. Jis aktorius. Vaidina dabar kuriamam Lt filme, organizuoja ir veda renginius, vaidina personažus visokius, tai jis pasirodo iš mergvakario varė tokiam amplua o tai sakė jis grįžinėjo tą pačią dieną iš filmavimo su kostiumuku, kaklaraiščiu ir mentai sustabdė. Gavo baudą. Po to jau bomžu persirengęs vėl važiavo su savo Mersu ir sakė stabtelėjo prie tų pačių mentų. Išlipo, sako "Matot, į ką mano gyvenimą pavertėt" bet jau sakau, mergos tokios sėdėjo fyfos prie vieno stalo tai į jį metė 2 Lt kad tik nesiartintų. O tas pakėlė tuos 2lt, sako "ačiū" ir ateina pas mane prie baro pasbučiuot. Aš kadangi atpažinau kad čia draugas, tai normaliai apsikabinau, o tos mergos tai vos nenualpo....
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 2:09 PM | Žinutė # 1240 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Nežinau ar gausis normaliai įkelt nuorodą, bet pabandau, kątik Čia perskaičiau kad šnd mirė Modestas Vaikšnoras, tas iš Humoro klubo, kur apie Pareigytę stipriai juokavo 28metai. Žiauru.
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 2:23 PM | Žinutė # 1241 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Nežinau ar gausis normaliai įkelt nuorodą, bet pabandau, kątik Čia perskaičiau kad šnd mirė Modestas Vaikšnoras, tas iš Humoro klubo, kur apie Pareigytę stipriai juokavo galvoju 28metai. Žiauru. VAJATAU TOKS JAUNAS
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 2:26 PM | Žinutė # 1242 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Nežinau ar gausis normaliai įkelt nuorodą, bet pabandau, kątik Čia perskaičiau kad šnd mirė Modestas Vaikšnoras, tas iš Humoro klubo, kur apie Pareigytę stipriai juokavo galvoju 28metai. Žiauru. baisu, gaila..., va tau ir sirdeles sustreikavimai kuo baigias...., as kai tokiu prisiskaitau, buna kad ir optimizmas kuriam laikui palieka... ...as viska susitvarkiau, atejau i kambari, nes kieme 27 rodo, karsta juodai....va reiks paprasyt kad prie zydinciu vysniu vaikai nuciotkintu....
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 2:35 PM | Žinutė # 1243 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va, siunciu ne puokste, o visa medi
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 2:41 PM | Žinutė # 1244 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) as viska susitvarkiau, atejau i kambari, nes kieme 27 rodo, karsta juodai....va reiks paprasyt kad prie zydinciu vysniu vaikai nuciotkintu.... 10 oho koks karštis pas mus jaučiu irgi juodai karšta mes namuose sėdime tai nesijaučia karščio Quote (vaidabas) na va, siunciu ne puokste, o visa medi juokas čia dabar nusipaveikslavai? graži foto,žalia jau taip,žydėjimas kaip gražu m.mmmm.....
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 2:50 PM | Žinutė # 1245 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) čia dabar nusipaveikslavai? aga, tik i kiemeli isejau, sakau nutraukit mane ..reiks lipt ant auksto, vasarinius rubus tempt zemyn, nes dabar su sortais pats gazas...
|
Atsijungęs |
| |