Paplepėkim prie kavos puodelio 44 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 2:50 PM | Žinutė # 1246 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) sakė jis grįžinėjo tą pačią dieną iš filmavimo su kostiumuku, kaklaraiščiu ir mentai sustabdė. Gavo baudą. Po to jau bomžu persirengęs vėl važiavo su savo Mersu ir sakė stabtelėjo prie tų pačių mentų. Išlipo, sako "Matot, į ką mano gyvenimą pavertėt" bet jau sakau, mergos tokios sėdėjo fyfos prie vieno stalo tai į jį metė 2 Lt kad tik nesiartintų. O tas pakėlė tuos 2lt, sako "ačiū" ir ateina pas mane prie baro pasbučiuot. Aš kadangi atpažinau kad čia draugas, tai normaliai apsikabinau, o tos mergos tai vos nenualpo.... va čia tai geras
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 2:51 PM | Žinutė # 1247 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Nežinau ar gausis normaliai įkelt nuorodą, bet pabandau, kątik Čia perskaičiau kad šnd mirė Modestas Vaikšnoras, tas iš Humoro klubo, kur apie Pareigytę stipriai juokavo 28metai. Žiauru. gaila anksčiau spauda rašė kad jis serda kažkokia reta širdies liga
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 3:11 PM | Žinutė # 1248 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) reiks lipt ant auksto, vasarinius rubus tempt zemyn, nes dabar su sortais pats gazas... jo jai jau tokie karščiai tai tikrai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 3:35 PM | Žinutė # 1249 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jo jai jau tokie karščiai tai tikrai oi mergaitės lkaip vėjas pakilo, atrodo kad dangus su žeme maišosi tokie kaip sukūriai dabar šiek tiek nurimo bet vistiek didelis , kaip sakoma net medžiai linksta sakau gal kokį lietų atneš
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 3:46 PM | Žinutė # 1250 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pas mus žiūriu irgi medžiai siubuoja jaučiu lis vakarop aš tai ant ps vėl užsikabinau darau saldainukams poperėlius
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 3:50 PM | Žinutė # 1251 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aš tai ant ps vėl užsikabinau darau saldainukams poperėlius galvoju kad ir man reiktų pasimokyt visokių grožybių pasidaryt
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 3:52 PM | Žinutė # 1252 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) galvoju kad ir man reiktų pasimokyt visokių grožybių pasidaryt jo žinok kiek visko galima prisidaryti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 7:08 PM | Žinutė # 1253 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jo žinok kiek visko galima prisidaryti reiks kada rimtai prisėsti na va pas mus jau lyja gerai ka spėjom grįžti buvom pas dantystę, tai pažiūrėjo mažiui dantukus, vieną truputį pataisė net neleido mums kartu eit sako -ką aš ne vyras tai va sakė kiti sveiki, gal vienas koks neaiškus bet dar nereikia taisyti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 7:11 PM | Žinutė # 1254 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės,štai ir aš sugryžau iš kiemo,pabėgome,nes oras subjuro
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 7:20 PM | Žinutė # 1255 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va pagaliau nebelyja griautinį 2 kartus šiandien girdėjau
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 7:23 PM | Žinutė # 1256 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na va pagaliau nebelyja juokas juokas juokas griautinį 2 kartus šiandien girdėjau juokas tai dar vienas ir galėsi eiti maudytis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 7:59 PM | Žinutė # 1257 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) tai dar vienas ir galėsi eiti maudytis tai manasis sako tą patį
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 9:13 PM | Žinutė # 1258 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) _liuks_ _liuks_ galvoju kad ir man reiktų pasimokyt visokių grožybių pasidaryt Mokinkis,labai faina ką gali pati pasidaryti Nėra labai sudėtinga kai yra visos pamokos
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-13, 10:02 PM | Žinutė # 1259 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ko plepsės nesirenka
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Penktadienis, 2010-05-14, 8:49 AM | Žinutė # 1260 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) galvoju kad ir man reiktų pasimokyt visokių grožybių pasidaryt - nepasigailėsi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |