|
Paplepėkim prie kavos puodelio 45 tema.
|
|
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-06-02, 10:21 AM | Žinutė # 331 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) maudimosi kostiumeli nusipirkau...lauksiu dabar kad vanduo susiltu Quote (Romeniukas) nežinau kada bus pas mane maudymosi sezonas atidarytas oj aš jau senokai atidariau maudymosi sezoną mano vyrukai irgi Quote (vaidabas) kas kad 5 maudymukus turiu pas mane irgi keli yra bet dar vieną nusižiūrėjau manasis tai jau pyksta sako kiek tau jų reikia Quote (Romeniukas) mes tai su drauge kalbam kur čia pradžiai nusimaudyti pasideginti,baisu rodytis tokiom baltom kaip sūriai sakom pasislėpusios kur nors pasideginsime,o tada jau ir prie žmonių galėsime degintis ir maudytis geras mes irgi su drauge sakom lėksim iki sodo bet kad orai tokie tai kur čia pasideginsi
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-06-02, 10:22 AM | Žinutė # 332 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas merginos kokie planai ką veikiate?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-06-02, 10:22 AM | Žinutė # 333 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nieko vyras prižadėjo i klaipėdą nuvešti visą šeimą
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-06-02, 10:23 AM | Žinutė # 334 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, parsisiuntei photoshopą?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-06-02, 10:24 AM | Žinutė # 335 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| oi labas mergaitės Laurituke ačiukas
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-06-02, 10:25 AM | Žinutė # 336 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) snieguoliuke, parsisiuntei photoshopą? truputį vėliau nes aš ne namie darbe sedžiu
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-06-02, 10:26 AM | Žinutė # 337 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kokie planai ką veikiate? sedžiu darbelyje reiks iki namų truputį grįšt tada į PPT nulėkt, vasaros stovyklai planą sudaryt , ir tada namo oras prastas apsiniaukę, norėjau pasidegint, kažin kur
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-06-02, 10:29 AM | Žinutė # 338 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oras prastas apsiniaukę, norėjau pasidegint, kažin kur jo pas mus irgi oras tai nekoks visai gal pasidarys gražiau ant pietų po pietų praneša juk iki 27 mes tai iki mano mamos žadame su mažiuku eiti
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-06-02, 10:34 AM | Žinutė # 339 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jo pas mus irgi oras tai nekoks visai gal pasidarys gražiau ant pietų po pietų praneša juk iki 27 mes tai iki mano mamos žadame su mažiuku eiti o pas mus vakare žada lyti košmaras kažkoks tokie orai
|
Atsijungęs |
| |
| daniele | Data: Trečiadienis, 2010-06-02, 10:37 AM | Žinutė # 340 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| LABAS RYTAS Quote (Laurituke) jo pas mus irgi oras tai nekoks visai - PAS MUS IR APSINIAUKĘ,BET ŠILTA ... Geros dienelės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
| Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-06-02, 10:42 AM | Žinutė # 341 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) maudimosi kostiumeli nusipirkau.. kaip fainaaaaaaaaaa, man irgi jau naujo norėtūs.. Tai daba kai buvau Vokietijoj durnė nepirkau... H&M po 4,95 Eurus kokių tik nori pažėręs buvo... bet ai galvoju ką čia nešiosiuos, vis vėliau...vėliau...vėliau... o kad ten savaitgaliais nuo pietų nieks nedirba nepagalvojau... blemba būčiau kokius 3 paėmus. O čia kokioj aprangoj kai liemenele 160 + kelnaitės 80, tai jau norėtųsi tokio tokio tokio nu kur pamatai ir pagalvoji "Mano", o jei tik "šiaip sau" tai.... Quote (vaidabas) kas kad 5 maudymukus turiu, man buna tokiu vasaru, kad vanduo vis per saltas, ir lieku nenusimaudzius, nebent kas kur imeta tai papludimio madas demonstruot gali, nebutinai pliuskentis. Man irgi dazniausiai salta buna, bet prisiverciu, nes kai pripranti gi visai nešalta, o fainumas.... Quote (Romeniukas) sakom pasislėpusios kur nors pasideginsime,o tada jau ir prie žmonių galėsime degintis ir maudytis hmz....aš maniau tu įdegio kremą naudoji ir esi prieš deginimąsi... Quote (Romeniukas) Nieko vyras prižadėjo i klaipėdą nuvešti visą šeimą Kaip fainai Man seminaras kitą savaitgalį Palangoj, tai manau irgi jūrą pamatysiu... nors greičiausiai tik vakare tą galėsiu padaryt bet sekmadienį lyg ir baigsis 14:00, tai dar maybe spėsiu ir išsimaudyt. gerai kad prisiminiau, dalyvio anketos tai neužpidžiau... valinu pildyt je je je je je jeeeeeeeeeeeeeeeeee ryt laisvadienis
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-06-02, 2:33 PM | Žinutė # 342 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Man irgi dazniausiai salta buna, bet prisiverciu, nes kai pripranti gi visai nešalta, o fainumas.... oj kaip pripranti kaip gera būna aš irgi galvoju kur čia pasidegint, bet kai toks oras, na va pas mus jau taip tvanku, jaučiu pils vakare kaip iš kibiro man jau manasis sako eiki į soliariumą ir nereikės sukti galvos Quote (Sindre) Man seminaras kitą savaitgalį Palangoj, tai manau irgi jūrą pamatysiu... nors greičiausiai tik vakare tą galėsiu padaryt bet sekmadienį lyg ir baigsis 14:00, tai dar maybe spėsiu ir išsimaudyt. gerai kad prisiminiau, dalyvio anketos tai neužpidžiau... valinu pildyt kaip faina man kitą šeštadienį irgi laukia ekskurcija į tytuvėnus, Šiluva o va tą pačia dieną vyks šeimų šventė, tai net nežinau kaip reiks persiplėšt
|
Atsijungęs |
| |
| Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-06-02, 3:03 PM | Žinutė # 343 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš irgi galvoju kur čia pasidegint, bet kai toks oras nieko, nuo 6dienio švies saulutė ir jos neužstos debesai, tai galėsim degintis... tik kad man šeštadienį darbas bet užtai sekmadienis prieš akis Quote (snieguoliuke) o va tą pačia dieną vyks šeimų šventė, tai net nežinau kaip reiks persiplėšt na taip taip, man igi dažnai būna kad keliose vietose vienu metu reik būt... bet kažkaip išsisuki gi... Quote (snieguoliuke) manasis sako eiki į soliariumą ir nereikės sukti galvos šiaip jo... bet man kažkaip jei saulė šviečia tai nuodėmė eit į soliariumą nebent jei laiko nėra ant saulės pagulėt arba kaip aš pvz tai neištveriu ilgai gulėt, man karšta, dušna, ir apskritai veikimo man reik, gulėt nemėgstu... tada soliariumas idealiai tinka ir lygiau įdegi ir nusilupt tikimybė mažesnė :D bet vistiek kol dar pradžia tų karščių tai norisi padrybsot ar kamuolį padaužyt pležiuky
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-06-02, 3:13 PM | Žinutė # 344 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) tada soliariumas idealiai tinka ir lygiau įdegi ir nusilupt tikimybė mažesnė :D bet vistiek kol dar pradžia tų karščių tai norisi padrybsot ar kamuolį padaužyt pležiuky kaip pasiilgau tinklinio
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-06-02, 3:15 PM | Žinutė # 345 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) na taip taip, man igi dažnai būna kad keliose vietose vienu metu reik būt... bet kažkaip išsisuki gi... kad velnias niekaip, nes manojo darbovietė organizuoja šeimos šventę kažkur už 150Km, ir ji vyks nuo ryto, o man į ekskursiją su darbu reikia, tai nusimuilint irgi nepavyks, reikia antrininkės arba sakiau saviškius į ekskursiją pasiimsiu kad smagiau būtų
|
Atsijungęs |
| |