Paplepėkim prie kavos puodelio 45 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-06-02, 3:16 PM | Žinutė # 346 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) je je je je je jeeeeeeeeeeeeeeeeee ryt laisvadienis o man darbas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-06-02, 6:18 PM | Žinutė # 347 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) arba sakiau saviškius į ekskursiją pasiimsiu kad smagiau būtų tai bernai lai vaziuoja į ta seimos svente o tu su darbu vaziuok Quote (snieguoliuke) o man darbas o man 6dieni darbas Geriau panos sugalvokit kaip tėtį tėvo dienos proga pasveikint
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-06-02, 6:27 PM | Žinutė # 348 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) tai bernai lai vaziuoja į ta seimos svente o tu su darbu vaziuok gal ir važiuos, dar neaišku Quote (Sindre) Geriau panos sugalvokit kaip tėtį tėvo dienos proga pasveikint aš tai saviškiui paskambinsiu pasveikinsiu, o kitą savaitgalį planuojam lėkt su kartingais ir į atrakcionus į Anykščius, tai užsuksim ir pasveikinsiu gyvai va reiks su kinderiu sugalvot, kaip brangiausiąjį pasveikint jau aišku, tik tai kad jei geras oras važiuojam prie upės
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-06-02, 6:33 PM | Žinutė # 349 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| grįžom nusimaudę, kaip faina, koks vanduo šiltas , kaip tvanku, manau reikia laukti lietaus
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-06-02, 10:02 PM | Žinutė # 350 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką mergaites veikinėjat, mes tai su draugyte kokteiliuką pasidarėm
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-06-03, 8:33 AM | Žinutė # 351 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes... vakar prisinervinau, tai vel galvos skausmai uzpuole...pragulejau visa pusdieni.., snd tikiuos geresnes dieneles kaip tecius sveikint, mastau ir as, nes mes ta diena saslykus kepsim komunijos proga..., norejau alkotesteri padovanot, kazkada jis jo norejo,bet isrink, kad gudras, kai apie juos nieko nenusimanau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-06-03, 10:04 AM | Žinutė # 352 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas! vaidabas, kas per nervai?kas tave taip nuskriaude? Quote (vaidabas) norejau alkotesteri padovanot, kazkada jis jo norejo,bet isrink, kad gudras, kai apie juos nieko nenusimanau vyras buvo gaves toki geri per gimtadieni tai kaip per vakara apie 20zm bande ji kas kiekvienu pakelimu ryte kazkodel nebeveike bet jis toks zaislinis atrode,tai gal del to ir neatlaike
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-06-03, 10:17 AM | Žinutė # 353 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas suraitytas... ogi pagaliau laisvadienis numatytas Prasibėgau, nusimaudžiau ir sėdžiu kaip tetulė su rankšluosčiu ant galvos.... ką čia pusryčiam susiorganizuot bet kad nakti prisivalgiau tai daba nesinori Quote (vaidabas) norejau alkotesteri padovanot, kazkada jis jo norejo,bet isrink, kad gudras, kai apie juos nieko nenusimanau kokių įdomių daiktų tėtis nori mes draugui dovanojom per gimtadienį, bet tai metėmės gal 6iese... nes jei neklystu 300-400 kainavo panašiai.... na bet čia kokie 2-3 metai atgal ką žinau smagu papūtinėt, bet man nereikalingas daiktas ką mergucės veiksit šiandi?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-06-03, 10:57 AM | Žinutė # 354 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas mergaitės na va jau po darbelio savaitgalis man jau prasideda
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-06-03, 12:53 PM | Žinutė # 355 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Merginos gal žinote ar DEIVYDAS šventas vardas
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-06-03, 1:03 PM | Žinutė # 356 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Merginos gal žinote ar DEIVYDAS šventas vardas nešventas šventi yra iš D Damazas Damijonas Danielius Darata Darija Delfina Demetrija Diana Digna Dionyzas Domicelė Domicijonas Dominykas Donatas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-06-03, 1:06 PM | Žinutė # 357 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nešventas šventi yra iš D Damazas Damijonas Danielius Darata Darija Delfina Demetrija Diana Digna Dionyzas Domicelė Domicijonas Dominykas Donatas Kažkas čia ne taip o tai kur tada DOVYDAS jis juk šventas vardas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-06-03, 1:12 PM | Žinutė # 358 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kažkas čia ne taip o tai kur tada DOVYDAS jis juk šventas vardas pasižiūrėk čia http://www.viskaskrikstynoms.lt/sventi-vardai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-06-03, 1:23 PM | Žinutė # 359 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Apačioje parašyta šventas DOVYDAS tai Deovydukas turės antrą gražų vardą DANIELIUS
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Ketvirtadienis, 2010-06-03, 1:25 PM | Žinutė # 360 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labutuka Quote (snieguoliuke) grįžom nusimaudę, - kur maudėtės ,upėje jau ? Quote (snieguoliuke) mes tai su draugyte kokteiliuką pasidarėm - Quote (vaidabas) norejau alkotesteri padovanot, kazkada jis jo norejo,bet isrink, kad gudras, kai apie juos nieko nenusimanau - Quote (vaidabas) vakar prisinervinau, tai vel galvos skausmai uzpuole...pragulejau visa pusdieni.., snd tikiuos geresnes dieneles - Quote (Romeniukas) DEIVYDAS -mūsų krikštasūnis Deividas,tai šventas vardas,bet bažnyčioj kunigėlis suabejojo tai dėl visako Jono vardą tėvai darašė
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |