Paplepėkim prie kavos puodelio 45 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-06-03, 1:31 PM | Žinutė # 361 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) kur maudėtės ,upėje jau ? ga aš jau trečia kartą super daniele na žinok kokteilį darėm su džinu super
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-06-03, 3:01 PM | Žinutė # 362 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikos brangiosios
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-06-03, 10:49 PM | Žinutė # 363 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveika Kipsiuke, pasilabinai ir vėl dingai
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Penktadienis, 2010-06-04, 9:06 AM | Žinutė # 364 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas Quote (snieguoliuke) ga aš jau trečia kartą juokas juokas juokas super - rimtai gal jūs sveikuoliai kokie Quote (snieguoliuke) daniele na žinok kokteilį darėm su džinu super - ,ar galvyte šiandie neskauda Mes vakar su draugyte šampaniuko pagurkšnojom tai savijauta nekokia
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Penktadienis, 2010-06-04, 9:11 AM | Žinutė # 365 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės mergytės. Linkiu puikiai visom praleisti savaitgalį...
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-06-04, 9:26 AM | Žinutė # 366 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas na ką einu vėl gaminti konstruoti krikštuko Quote (daniele) Mes vakar su draugyte šampaniuko pagurkšnojom tai savijauta nekokia Tai gal truputi padauginote Quote (Sindre) Sveikutės mergytės. Linkiu puikiai visom praleisti savaitgalį... Tau tai pat linkmo,prasmingo ir turiningo savaitgalio
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Penktadienis, 2010-06-04, 9:44 AM | Žinutė # 367 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Linkiu puikiai visom praleisti savaitgalį... - ačiū ir tau to paties linkiu Quote (Romeniukas) Tai gal truputi padauginote - gal nors man tiek tereikia
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-06-04, 10:01 AM | Žinutė # 368 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) rimtai gal jūs sveikuoliai kokie oj ne , bet man maudytis labai labai patinka tai kai tik sušilo puoliau į vandenį žiemą tai tenka baseinu džiaugtis o šeip vanduo jau nėra šaltas, man pats tas Quote (daniele) ar galvyte šiandie neskauda oj ne savijau ta super po porą kokteiliukų išgėrėm Quote (Sindre) Sveikutės mergytės. Linkiu puikiai visom praleisti savaitgalį... Labutis na ir tau puikaus, šaunaus, beprotiškai linksmo savaitgalio sindrute
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-06-04, 10:01 AM | Žinutė # 369 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labutis mergaitės
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-06-04, 10:27 AM | Žinutė # 370 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas mano mielosios pasiilgau jūsų labai nebeišeina čia užsibūti vis laiko nėra pastovei kieme,namuose visai retai sėdime va ir šnd einu apsitvarkyti ir varysime mano mamos gimtadienis tai eisim su Airiduku pirkti dovanos ,gėlių kokie jūsų planai šiai dienai? vėjas koks didelis šakes nors saulutė šviečia gražu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2010-06-04, 10:34 AM | Žinutė # 371 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas!tik su mama pasnekejau tai vakar vakare kaunas skendo,buvo didele audra.pas mus tai vakare buvo fantastiskas oras iki velumos sedejom lauke,kepen desreles.siandien jei viskas gerai vaziusim i vaikinu isleistuves ,,vinetu kaime''.o ryt vyrai varo i miska malku,tai as liudesiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-06-04, 10:38 AM | Žinutė # 372 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) labas rytas mano mielosios pasiilgau jūsų labai nebeišeina čia užsibūti vis laiko nėra pastovei kieme,namuose visai retai sėdime va ir šnd einu apsitvarkyti ir varysime mano mamos gimtadienis tai eisim su Airiduku pirkti dovanos ,gėlių kokie jūsų planai šiai dienai? vėjas koks didelis šakes nors saulutė šviečia gražu labutis , na pas mus kaip kepina, betvėjas tikrai nemažas, tai va laukiu draugės varysim degintis Quote (idit) labas rytas!tik su mama pasnekejau tai vakar vakare kaunas skendo,buvo didele audra.pas mus tai vakare buvo fantastiskas oras iki velumos sedejom lauke,kepen desreles.siandien jei viskas gerai vaziusim i vaikinu isleistuves ,,vinetu kaime''.o ryt vyrai varo i miska malku,tai as liudesiu aga baisu vakar Kaune buvo draugytė vakar skambino sako mašina skęsta
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2010-06-04, 11:00 AM | Žinutė # 373 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) skambino sako mašina skęsta mano mama tai tik per 3val namo gryzo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-06-04, 11:02 AM | Žinutė # 374 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) mano mama tai tik per 3val namo gryzo baisu tikrai, kažkada pas mus Panevežyje irgi viena gatvė labai panašiai atrodė bet kažkoks košmaras darosi su klimatu, tie karščiai tos liūtys
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-06-04, 11:04 AM | Žinutė # 375 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką mergaitės važiuoju pasidegint, vakare užsuksiu, vėl sėsiu prie photoshopo šiandien jau geriau gaunasi
|
Atsijungęs |
| |