Paplepėkim prie kavos puodelio 45 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-06-04, 11:06 PM | Žinutė # 421 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) gerai, pravercia jis kartais, ir netgi labai aga tikrai praverčia
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Šeštadienis, 2010-06-05, 8:28 AM | Žinutė # 422 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Šeštadienis, 2010-06-05, 8:30 AM | Žinutė # 423 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) tikėkimės kad viskas tuom ir pasibaigs - to ir linkiu ,kaip šiandien sveikatytės? Mano mažoji pusę nakties prakosėjo Quote (vaidabas) tai dabar galiu atsipust, nes komunijai viskas kaip ir paruosta, beliks ryt vakare rubus islygint.. -
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2010-06-05, 10:08 PM | Žinutė # 424 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) Mano mažoji pusę nakties prakosėjo liudna sveikatytės labukas visoms ramuma kaip visada savaitgalį
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-06-05, 10:50 PM | Žinutė # 425 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labutis na va po klojonių ilgų pagaliau namuose, Quote (daniele) Mano mažoji pusę nakties prakosėjo sveikatytės manišis vakare truputrį pakosėjo, bet gal nieko tokio
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-06-05, 10:52 PM | Žinutė # 426 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va maniškis tuoju lėks iki Kėdainių tai lauksiu kol grįš tai panaktinėsiu einu toliau mokytis su photoshopu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-06-05, 10:55 PM | Žinutė # 427 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke taviškis avataras labai čiki
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2010-06-05, 11:29 PM | Žinutė # 428 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labvakari..., na as po visu pasiruosimo drbu, irgi galiu siek tiek pazaist su PS.. jau 4 puslapius Krikstukes sukonstravau, atsispausinau nespalvotai, ir dabar ieskau klaidu...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-06-06, 0:41 AM | Žinutė # 429 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) jau 4 puslapius Krikstukes sukonstravau, atsispausinau nespalvotai, ir dabar ieskau klaidu... kaip greitai, nuo kito mėnesio ir man reiks pradėt konstruot aišku jei išmoksiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-06-06, 0:42 AM | Žinutė # 430 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Labvakari..., na as po visu pasiruosimo drbu, irgi galiu siek tiek pazaist su PS.. jau 4 puslapius Krikstukes sukonstravau, atsispausinau nespalvotai, ir dabar ieskau klaidu... šaunuolė
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-06-06, 12:23 PM | Žinutė # 431 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės aš liūdna ir pikta po tokio savaitgalio praleisto namie su sergančiu mažyliu
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-06-06, 2:03 PM | Žinutė # 432 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Sveikutės aš liūdna ir pikta po tokio savaitgalio praleisto namie su sergančiu mažyliu o tai nepraėjo jam , gal apsinuodijo, reikėjo pas daktarus parodyt, gal koks Roto virusas , o kaip dabar jaučiasi, kad tik didžiojo neužkrėstų jei koks virusas, bet nieko laikykitės, sveikatytės jums
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-06-06, 8:49 PM | Žinutė # 433 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Laurituke taviškis avataras labai čiki ačiukas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-06-07, 6:57 AM | Žinutė # 434 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) aha tikrai Laurituke avataras superinis be galo _liuks_ _liuks_ _liuks_ labutis ačiukas ir tau Quote (Sindre) va o šiandien vėl va sėdžiu po šašlykų, tortų, gamtos, hamako, daug juokų ir t.t. akytėm plačiom ir mintys apie patalus nenori manes sužavėti. galvoju hmz... nu jo tave kankina nemiga o man tai vėl megojimo stadija 10 vakaro man akys limpa jodai nenoriu apie nieką galvoti tik apie miegą oriukas vėl pasakiškas smagu aš šnd labai ankstyva tai jau apsžiūrėjau savo fermas facebooke ir užsukau pas jus tik dar nieko nėra reiks eiti į lauką kai mažius pabus reikia arbuzus palaistyti mūsų tėtukas vakar padarė šiltnamiuką arbūzams tai dabar prižiūrim su mažium kaip auga vyro draugas sakė užaugina labai gerus ir skanius arbūzus sake be galo drėgmę mėgsta tai vo tikimės ir mes kad užauginsime
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-06-07, 10:29 AM | Žinutė # 435 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas!savaitgalis praejo turiningai..........vaikiai kaip visada pesas o as nelaiminga nes skauda dantuka
|
Atsijungęs |
| |