Paplepėkim prie kavos puodelio 45 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-06-07, 11:12 AM | Žinutė # 436 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) labas rytas!savaitgalis praejo turiningai..........vaikiai kaip visada pesas o as nelaiminga nes skauda dantuka labutis išgerk kokių vaistukų kad neskaudėtų sveikatytės tau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-06-07, 1:45 PM | Žinutė # 437 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) vaikiai kaip visada pesas o as nelaiminga nes skauda dantuka 12 sveikute na va ir kas tam dantukui dabar? Quote (snieguoliuke) bet va lovytė mane kviečia, nes primaišiau vakar 10 10 , tai va eisiu mineralinio ir gulinėsiu šiandien visą dieną juokas uoj kaip nepavydu man po 5 tadienio taip buvo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-06-07, 4:39 PM | Žinutė # 438 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) vyro draugas sakė užaugina labai gerus ir skanius arbūzus sake be galo drėgmę mėgsta tai vo tikimės ir mes kad užauginsime užauginsite užauginsite mano senelis irgi augina.... normalūs arbūzai užauga, bet man lyg ne tokie saldūs kaip iš babajų perkant, bet su maximiniais lygint galima. O man dar labai skanu melioooonai, tie tai tikrai iš senelio sodo skaniau nei iš bet kurios pardės... ir abrikosų medį turi, tai sakau visad "Ne sodas, o egzotika" dar mandarinų kokių užaugintų tai išvis... ale klimatinės salygos neleidžia... Quote (snieguoliuke) eisiu mineralinio ir gulinėsiu šiandien visą dieną bus tau mixuot... aš tai vietoj tavi prie balos kur šaučiau.... jetus kaip norėčiau pasidegint kur, pasimaudyt.. toks oras super... bet darbų daugiau nei proto turiu... daba jau visai susipliončinau, kuo daugiau skaitau, tuo labiau neaišku...
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2010-06-07, 4:53 PM | Žinutė # 439 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos, ziuriu linksmai gyvenat, as ir savaitgali atlaikiau komunija, snd viska susitvarkiau, pabandziau jau ir vazona padekupazuot, dziuna, zesiu kas gavos Sulauksiu savo brangenybes, pasilabinsiu tarpdury, ir issaunu i sokius..., snd soksim parke, grynam ore.., pasaka, kad tik kojele manes nepavestu, nuo isleistuvinio kvadrato vis dar primena ji man save..
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-06-07, 6:25 PM | Žinutė # 440 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) kuo daugiau skaitau, tuo labiau neaišku... kaip sakoma kuo giliau į mišką tuo daugiau medžių na va mano mažius kieme, vyrukas dirba tai sakau einu mokytis toliau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-06-08, 9:18 AM | Žinutė # 441 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) nepadės man nei kavos puodelis po tokios bemiegės nakties labas a ko naktim nemiegi?
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-06-08, 9:22 AM | Žinutė # 442 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) užauginsite užauginsite _liuks_ mano senelis irgi augina.... normalūs arbūzai užauga, bet man lyg ne tokie saldūs kaip iš babajų perkant, bet su maximiniais lygint galima. tei va tikiuosi ir man užaugs Quote (Sindre) O man dar labai skanu melioooonai, tie tai tikrai iš senelio sodo skaniau nei iš bet kurios pardės... ir abrikosų medį turi, tai sakau visad "Ne sodas, o egzotika" juokas dar mandarinų kokių užaugintų tai išvis... ale klimatinės salygos neleidžia... mano mažius labai melionus mėgsta ot nepagalvojau galėjau pasodinti labas rytas visoms
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-06-08, 9:29 AM | Žinutė # 443 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) labas a ko naktim nemiegi? Vaikas serga tai ir nemiegu Quote (Laurituke) mano mažius labai melionus mėgsta ot nepagalvojau galėjau pasodinti labas rytas visoms Sveikute,oj aš ir labai mėgti pradėjau melionus net užsimaniau Mano berniukas tai nieko šiandien nevalgo,gerai,kad bent jau geria arbatą
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Antradienis, 2010-06-08, 9:30 AM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-06-08, 9:29 AM | Žinutė # 444 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| turėjau šiandien eiti į bažnyčią tartis dėl krikštynų datos,bet va planai sugadinti. O dar toks bjaurus oras
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-06-08, 9:30 AM | Žinutė # 445 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Mano berniukas tai nieko šiandien nevalgo,gerai,kad bent jau geria arbatą kai serga svarbu skysčiai viskas bus gerai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-06-08, 9:35 AM | Žinutė # 446 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kai serga svarbu skysčiai viskas bus gerai Aišku viskas bus gerai,svarbiausia numušti temperatūra,bet kad ji ne taip jau lengvai ir nukrenta,naktį tik iš trečio karto numušė temperatūrą,viskas tik išprakaitavo,šlapias buvo,bet va paryčiais vėl sukilo. reikia manau antibiotikų nieko čia kitaip nebus,na žiūrėsime ką gydytojas sakys.
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-06-08, 9:36 AM | Žinutė # 447 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Vaikas serga tai ir nemiegu vargsiukas.ai bet oras prastas tai nera didelio nuostolio kad i lauka negales eiti. as veliau vaziusiu i ligonine drauge paimti,jau ja su mazyte paleidzia.kazkokia nesamone mazylei 3men o mamai ligoninej neduoda valgyt,sake jei nori valgyt mokek i diena po 8lt
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-06-08, 9:46 AM | Žinutė # 448 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) vargsiukas.ai bet oras prastas tai nera didelio nuostolio kad i lauka negales eiti. as veliau vaziusiu i ligonine drauge paimti,jau ja su mazyte paleidzia.kazkokia nesamone mazylei 3men o mamai ligoninej neduoda valgyt,sake jei nori valgyt mokek i diena po 8lt Nu siaubas kažkoks juk turi duoti,ai bet gi dabar ne tik valgyt nebeduos bet dar ir savo patalus vaistus teks nusipirkti,tai nebestebina manęs tokie dalykai.
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-06-08, 9:51 AM | Žinutė # 449 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| bet seniau duodavo bent iki vaikuis sueis 2m.kaip reik toki maza palikt kad galetum nueit pavalgyt?!tai as dirbanti daugiau sumokejau uz operacija,negu draugas bedarbis
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-06-08, 9:53 AM | Žinutė # 450 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aišku viskas bus gerai,svarbiausia numušti temperatūra,bet kad ji ne taip jau lengvai ir nukrenta,naktį tik iš trečio karto numušė temperatūrą,viskas tik išprakaitavo,šlapias buvo,bet va paryčiais vėl sukilo. reikia manau antibiotikų nieko čia kitaip nebus,na žiūrėsime ką gydytojas sakys. niu jo tikrai reikia jau stipresnių Quote (Romeniukas) Nu siaubas kažkoks _pikt_ juk turi duoti,ai bet gi dabar ne tik valgyt nebeduos bet dar ir savo patalus vaistus teks nusipirkti,tai nebestebina manęs tokie dalykai. _pikt_ nu jau didelė nesamonė nors su vaiku kai gulėjau ir man nedavė irgi
|
Atsijungęs |
| |