Paplepėkim prie kavos puodelio 45 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-06-08, 9:56 AM | Žinutė # 451 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) bet seniau duodavo bent iki vaikuis sueis 2m.kaip reik toki maza palikt kad galetum nueit pavalgyt?!tai as dirbanti daugiau sumokejau uz operacija,negu draugas bedarbis Na man duodavo valgyti kai gulėjau su vaiku ligoninėje moki socialini draudimą ir atsidūręs ligonineje turi dar susimokėti ne tik už gydymą bet dar ir maistą savo reikia turėti,tai kur tie draudimo pinigėliai tada keliauja greičiausiai ligoninių nepasiekia,tik kažkieno kišenes
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-06-08, 9:57 AM | Žinutė # 452 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu jau didelė nesamonė nors su vaiku kai gulėjau ir man nedavė irgi Man duodavo valgyti,tik neduodavo infekcinėje ligoninėje,o respublikinėje duoda bent jau mūsų mieste.
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-06-08, 10:00 AM | Žinutė # 453 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, girdejau tavo mazyliu gali buti augimo skausmai?mano vyras mazas budamas visus metus gydesi sanatorijose,o sese iki siol jaucia padarinius<vyro sanariai silpni>.kai augustis pradejo skustis koju skaudejimu butent nakti,tai gydytojas kol kas israse ''diasporal''pagert ir kojas tept tai as su fastum geliu tepu.kol kas jau neskauda,ziuresiu kaip bus toliau
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-06-08, 10:03 AM | Žinutė # 454 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as dziaugiusi kad esu oficiali bedarbe.dabar nuolaidu gaunu daug daugiau negu dirbdama.taip kas menesi vis biudzeta papildydavau po 600lt,o susirgus turedavau irodinet kad tikrai sergu ir reik man butinai biuletenio.
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-06-08, 10:05 AM | Žinutė # 455 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Man duodavo valgyti,tik neduodavo infekcinėje ligoninėje,o respublikinėje duoda bent jau mūsų mieste. Pagalba naujokams ir ne tik čia nežinau pas mus neduoda
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-06-08, 10:06 AM | Žinutė # 456 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) Romeniukas, girdejau tavo mazyliu gali buti augimo skausmai?mano vyras mazas budamas visus metus gydesi sanatorijose,o sese iki siol jaucia padarinius.kai augustis pradejo skustis koju skaudejimu butent nakti,tai gydytojas kol kas israse ''diasporal''pagert ir kojas tept tai as su fastum geliu tepu.kol kas jau neskauda,ziuresiu kaip bus toliau Na gali būti,kol kas nežinau kas ir nuo ko jam yra. gydytojas ir pamatė kad jis truputi šlubčioja kaire koja,jam ne abi kojas skauda bet tik kaire,ir tarkim jis pasėdi ir atsistoja tai iškart jam toks vaizdas surakina tą kojytę,šlubuoja,o kai prasivaikšto viskas vėl gerai lipant laiptais tyte tai pat šlubuoja imasi už kelių, idomiai čia su ta kojyte,tai pirmadieni vesiu privačiai pas ortopedą gal jis daugiau ką pasakys,nei mūsų debilas ortopedas kuris nustatė priežastį,jog vaikas nenori eiti i darželį tai ir sako,kad kojos skauda debilas ne gydytojas
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-06-08, 10:07 AM | Žinutė # 457 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| bent pernai tai man sake iki vaikui sueis 2 metai gauna ir mama valgyt,o lova nemokamai iki vaikui sueis 3 metai,bet turbut nuo ligoniniu priklauso
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-06-08, 10:07 AM | Žinutė # 458 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nežinau pas mus neduoda Nu bet ir tvarka,nesuprantu,vieni gauna maitinimą kiti ne
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-06-08, 10:08 AM | Žinutė # 459 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nu bet ir tvarka,nesuprantu,vieni gauna maitinimą kiti ne liudna
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-06-08, 10:09 AM | Žinutė # 460 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) bent pernai tai man sake iki vaikui sueis 2 metai gauna ir mama valgyt,o lova nemokamai iki vaikui sueis 3 metai,bet turbut nuo ligoniniu priklauso Tai greičiausiai,debilizmas pas mus visiškas. tuoj jau ir už orą,kad kvepuojame mokėsime ir kad vaikštome asfaltu atsigulsi į ligoninę ir reikės už visą gydymą susimokėti nepriklausomai ar tu draustas ar ne. dabar jau pažėkit kiek visko reikia nusipirkti atsigulus į ligoninę
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-06-08, 10:10 AM | Žinutė # 461 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| niu va mazasis galva prasiskele,reik guosti vaika
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-06-08, 10:11 AM | Žinutė # 462 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai greičiausiai,debilizmas pas mus visiškas. tuoj jau ir už orą,kad kvepuojame mokėsime ir kad vaikštome asfaltu nu,nu čia visko gali jau būti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-06-08, 10:11 AM | Žinutė # 463 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) niu va mazasis galva prasiskele,reik guosti vaika 12 tai kur jis čia taip?
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-06-08, 10:13 AM | Žinutė # 464 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| belakstydamas,nedaug,bet bus guzas,ir melyne.vaje guli ir neuzsiciaupia dabar ,negaliu susikaupt
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-06-08, 10:21 AM | Žinutė # 465 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) belakstydamas,nedaug,bet bus guzas,ir melyne.vaje guli ir neuzsiciaupia dabar anwei ,negaliu susikaupt vargšiukas
|
Atsijungęs |
| |