Paplepėkim prie kavos puodelio 45 tema.
|
|
Sindre | Data: Antradienis, 2010-06-29, 6:45 PM | Žinutė # 796 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na va stovykla praėjo dabar beliko ataskaitas suvest ir viename darbe išeinu atostogų , o nuo ketvirtadienio pradedu dirbt kitame labuka, snieguolyt, tai koks rysys tos atostogos per atostogas reikia atostogaut o ne kita darba dirbt nors šneka tai ta pati... na bet kaip nors... aš išvis iš darbo išėjau, nes nebespėjau savo veiklos vykdyt, jau buvo vienu metu kad paroj po 2 val. tik miegot gaudavosi, tai nusibaigiau ir teko rinktis arba dirbt valdišką darbą už kuklų atlyginimą ar vystyt kai ką, kas neaišku kaip išsivystys bet žinau gi, kad viskas tikrai bus gerai. Kaip aš myliu vasarą, ledus ir braškes dabar kaip tik kapoju ledus (uzkrete Laurituke su Vaidabu kazkur pries tris puslapius) O jumi kažkur lauke matyt visos, aišku, kai toks oras, nuodėmė namie kiurksot.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-06-29, 8:31 PM | Žinutė # 797 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Kaip aš myliu vasarą, ledus ir braškes dabar kaip tik kapoju ledus (uzkrete Laurituke su Vaidabu kazkur pries tris puslapius) O jumi kažkur lauke matyt visos, aišku, kai toks oras, nuodėmė namie kiurksot. aga aš irgi mylių vasarą ir vandenį kai gali atsigaivint va grįžom nusimaudę taip faina paplaukioti Quote (Sindre) snieguolyt, tai koks rysys tos atostogos per atostogas reikia atostogaut o ne kita darba dirbt tai spėju žinok ir paatostogaut ir padirbt va prieš akis vėl ilgasis savaitgalis, tai jau manasis sako ką planuojat kad aš dar pilnai neatsigavau po praeito
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-06-29, 9:20 PM | Žinutė # 798 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga aš irgi mylių vasarą ir vandenį kai gali atsigaivint va grįžom nusimaudę taip faina paplaukioti kaip faina... o man temperatura bando kilt, tik nesuprantu kaip tai imanoma... na tikiuos nesusirgsiu vidury karstu dienu... O joooo savaitgalis arteja ilgas... liuks, tik tu man pasakyk o tai dar kitas sestadienis darbo diena ar ne? Nesuprantu kodel chebra ne ateinanti o dar kt savaitgali baidares ir Druskininkus organaizina... kad man rodos dirbt tautai reikes... Et kaip jegu ner...galvojau dar pasedesiu prie finansinio veiklos plano, bet jauciu reik saut pas drauga pavakarot, arbatos atsigert
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-06-29, 9:33 PM | Žinutė # 799 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) kaip faina... o man temperatura bando kilt, juokas juokais bet man prieš Jonines buvo sukilus iki 39 prie ežero irgi su temperatūra išvažiavau tik šiek tiek mažesne ir nieko nukrito tai patiko sirgti, nes brangusis labai šokinėjo, kadangi man gyvenime nėrabuvusi tokia temperatūra
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-06-29, 9:55 PM | Žinutė # 800 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) juokas juokais bet man prieš Jonines buvo sukilus iki 39 man dabar 38,3 bet kazkaip nenoriu tiket... galvoju gal oda ikaitus ir del to... bet kad gerkle skauda ir galva svirduliuoja tai panasu kad rimtai temperatura kazkokia nesamone O draugas pas kuri pasisiuliau arbatos atsigert, begioja... hmz... kazin ar sulauksiu parbegancio... jauciu griut miegot reik, ryt Vilnius laukia :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-06-29, 9:57 PM | Žinutė # 801 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) O draugas pas kuri pasisiuliau arbatos atsigert, begioja... hmz... kazin ar sulauksiu parbegancio... jauciu griut miegot reik, ryt Vilnius laukia :) aišku griūk į Lovytė ir liuli liuli
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-06-29, 9:58 PM | Žinutė # 802 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš va lekiu suraitysiu ataskaitą ir griūsiu į lovytę
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-06-29, 10:35 PM | Žinutė # 803 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš va lekiu suraitysiu ataskaitą ir griūsiu į lovytę siakmužės darbely... jep ir aš link paalu judu knygą paskaitysiu... kuo tolyn tuo karštesnė daraus :/ Labanakt
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-06-29, 11:36 PM | Žinutė # 804 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labutukas visoms pasiilgau jūsų visų,ir mūsų plepalų na bet vasara yra vasara po jos visos gryšime šns labai gerai praleidome laiką su mamuku ir Airiduku važevome prie ežero paskui į žariją pavalgyti šašlikų,pasisupti ten labai daug supynių visokių įdomių mažiui kad patiko,Airidukas kad turškėsi ežere jatau ant pilvo ir griūna į vandenį su mama kalbam kaip nebijo vandens drasiai taip ryt naktį laukia kelionė manes važiuoju rūbelių parsivešti ir sau kažką apsirengti nusipirkti gražaus vasarai na ką einu viską peržvelgti ir miegoti nuvargina tas grynas oras visą dieną
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-06-30, 9:18 AM | Žinutė # 805 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) žariją pavalgyti šašlikų,pasisupti ten labai daug supynių visokių įdomių tikrai daug, ten vaikams tikra pasaka
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-06-30, 9:19 AM | Žinutė # 806 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytelis visoms , na lekiu į darbelį šiandien paskutinė diena, tai visokių nebaiktų darbų atsiranda
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-06-30, 3:35 PM | Žinutė # 807 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tikrai daug, ten vaikams tikra pasaka _liuks_ aga snieguoliuke, sveikute mes gryžome iš ežero išsimaudėme mažius miega
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-06-30, 3:43 PM | Žinutė # 808 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na bet vasara yra vasara po jos visos gryšime tikrai taip Laurituke! Rudenį kaip vaikučiai į mokyklėles, tetos susirinks į forumiuką leisti ilgų valandų, pliurpti apie beleką, belekaip, belekiek :D na o dabar kad ir žymiai rečiau vistiek malonu, bent pasilabint, paskaitinėt kaip kuriai sekas... fainuoles Quote (snieguoliuke) lekiu į darbelį šiandien paskutinė diena, tai visokių nebaiktų darbų atsiranda nebaigti darbai nebaigtais darbais... žiūrėk apsidirbk, kad per atostogus nereiktų darbelin eit, kaip dažnai nutinka... Aš parsikeliavau iš kontoros, pamiršau kai ką, tai teks atgal lėkt, o po to sostinėn su Nuostabybe vakarienės valgyt em.. man šian kažkas ne to su antrais galais nieko nesuprantu.... tipo gyvenimas pradėjo nenumaldomai bėgti tai ir ciklas varo priekin? Kas dvi savaites nusprende apsireiksti "dziaugsmai"....nieko nesuprantu...
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-06-30, 3:44 PM | Žinutė # 809 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) mes gryžome iš ežero išsimaudėme mažius miega nu man pavydu, kad jus kasdien pliuskenates
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-06-30, 3:49 PM | Žinutė # 810 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) ikrai taip Laurituke! Rudenį kaip vaikučiai į mokyklėles, tetos susirinks į forumiuką leisti ilgų valandų, pliurpti apie beleką, belekaip, belekiek :D na o dabar kad ir žymiai rečiau vistiek malonu, bent pasilabint, paskaitinėt kaip kuriai sekas... mua fainuoles tikrai taip tu visiškai teisi Quote (Sindre) em.. man šian kažkas ne to su antrais galais nieko nesuprantu.... tipo gyvenimas pradėjo nenumaldomai bėgti tai ir ciklas varo priekin? Kas dvi savaites nusprende apsireiksti "dziaugsmai"....nieko nesuprantu... gal jau nebe viena? Quote (Sindre) nu man pavydu, kad jus kasdien pliuskenates juokas nepavydėk ne,negalima
|
Atsijungęs |
| |