Paplepėkim prie kavos puodelio 45 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-06-30, 7:11 PM | Žinutė # 826 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Važiavo mano draugė ir kiek žinau jokių pasų nesidarė ir vaiką ne vieną vežėsi na va praeitą savaitę važiavo į latvijos atrakcionus Domsiaus draugas tai grįžo, nes vaikas paso netūrėjo , tai manau reikia pasidaryti ir viskas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Trečiadienis, 2010-06-30, 7:21 PM | Žinutė # 827 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, snieguoliuke, sveikos
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Trečiadienis, 2010-06-30, 7:22 PM | Žinutė # 828 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mergaitės turiu klausimą, kadangi ruošiamės palėkt iki Jūrmalos, iš kelių draugių girdėjau kad reikia paso vaikui, na ir mažiems vaikams, nes jei patikrins ir neturėsi bus šakės juokas juokas galvoju , gal kuri važiavot iki Jurmalos, ar darėtės pasus vaikams, maniškis tai sako kad reikia užsakyti, nes mėnesį laukt reikia galvoju jei skubuji darysi pasa tai per savaite bus padarytas pasas,o seip nete pajieskok info del to ar reik ar ne vaikui paso
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-06-30, 7:25 PM | Žinutė # 829 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) jei skubuji darysi pasa tai per savaite bus padarytas pasas,o seip nete pajieskok info del to ar reik ar ne vaikui paso tai va skambinau šiandien tai sakė jei važiuoji už Lieuvos ribų, tai paso reikia ir vaikui, jei nepatikrins tai gerai o jei patikrins ir nebus sako gali skirti baudą
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Trečiadienis, 2010-06-30, 7:33 PM | Žinutė # 830 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai va skambinau šiandien tai sakė jei važiuoji už Lieuvos ribų, tai paso reikia ir vaikui, jei nepatikrins tai gerai o jei patikrins ir nebus sako gali skirti baudą galvoju jei darysi skubuji pasa tai gausi ji po savaites,mano vyras dare skubuji ir po savaites gavo ir mokejo 150lt atrodo
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-06-30, 7:33 PM | Žinutė # 831 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Bet padarymas paso greitai nemažai kainuoja,klabėjo per tv giirdėjau
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-06-30, 7:34 PM | Žinutė # 832 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Bet padarymas paso greitai nemažai kainuoja,klabėjo per tv giirdėjau kad ir negreitas kainuoja 100 , na bet mes važiuosim rugpjūtį tai padarys iki to laiko tikrai
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Trečiadienis, 2010-06-30, 7:37 PM | Žinutė # 833 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kad ir negreitas kainuoja 100 juokas juokas , na bet mes važiuosim rugpjūtį tai padarys iki to laiko tikrai juokas juokas o tai spesi normalu pasidaryt pasa.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-06-30, 7:40 PM | Žinutė # 834 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) o tai spesi normalu pasidaryt pasa. tikrai taip, gerai kad kažkaip pagalvojau apie tai na kipsiuke kaip sveikatytė
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-07-01, 8:51 AM | Žinutė # 835 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas! snieguoliuke, jei keliausit po ES tai uzteks ir tapatybes korteles.tavo kaip vyresnis tai gal duos ilgesniam laikui,nes zygui<buvo 1,5metu>tai tedave 2metam
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-07-01, 10:05 AM | Žinutė # 836 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labuka, labuka.... Kazin kaip snieguoliukei naujam darbe sekasi O man tai kaip tycia...planavau siandien pasidegint nuvaziuot, tai saule po debeseliu šydu... hm.... sako vistiek jama, bet ne tas man :) teks darbus dirbt tada... vakar taip fainai Trakuose vakare pasivaiksciojom, vakarienei kibinu prikirtau, su sokoladu geriausias Grazios dienos mergytes jumi...
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-07-01, 10:25 AM | Žinutė # 837 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas Romeniukai, seniai girdeta Quote (Romeniukas) Sveika Sindre, Bus dar tų dienų kai galėsi pasideginti na matai, šią dieną kone visą mėnesį planavau, kad iki pietų laisva būsiu. Man truputį pasikeitė viskas. Tai užsikasus darbais negyvai... tai jei ir pasideginsiu, tai vėlai vakare soliariume nors... sekmadieniai apylaisviai tai gal ir išpuls kada ir man tas džiaugsmas į balą įkrist. ai, niekis... dar baidarės, Druskininkai, Varniai laukia... tu teisi, bus tos vasaros :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-07-01, 10:32 AM | Žinutė # 838 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) na matai, šią dieną kone visą mėnesį planavau, kad iki pietų laisva būsiu. Man truputį pasikeitė viskas. Tai užsikasus darbais negyvai... tai jei ir pasideginsiu, tai vėlai vakare soliariume nors... sekmadieniai apylaisviai tai gal ir išpuls kada ir man tas džiaugsmas į balą įkrist. ai, niekis... dar baidarės, Druskininkai, Varniai laukia... tu teisi, bus tos vasaros :) Na jo jei užimtumas neleidžia bet kada ibristi į balą tai jau ne kas jei planai sužlugo. na bet nieko nueisi į soliariumą ir pasideginsi tačiau juk ne tas deginimasis kaip pprie balos ant žolytės ane ai dar daug pramogų tavęs laukia tai nieko atsiimsi už šią dieną
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-07-01, 10:34 AM | Žinutė # 839 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na ką einu dar padirbėti prie krikštuko,jau trečią kartą tenka taisyti,nes keičiasi vis planai ir krikštatėviai,bet dabar tikiuosi nebesikeis tai perdarau kas reikalinga ir viskas ramuma manau bus
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-07-01, 10:36 AM | Žinutė # 840 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| bus bus dar to gero oro.pas mus tai saulute islindus,be vejas nemazas.tingiu eit i kiema,bet reik.sekmadieni brolis parveza mano augusti.mama sake jis jau kita diena pradejo depresuot,neturi ka veikt,liudna vienam.martynas<pas kitus senelius irgi jau laukia kada gales gryzt namo,o zygis isvis nuo lango nenueina.tai daraom isvadas kad jiem trim karu blogai,bet askirai dar blogiau kazkaip keista kad vaikiai nori namo o man tai atostogos
|
Atsijungęs |
| |