Paplepėkim prie kavos puodelio 45 tema.
|
|
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-06-30, 4:12 PM | Žinutė # 811 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) gal jau nebe viena? na tu manes negasdink... nenorėtau nei už ką dabar :/ Tai jei neviena butau tai veluotu o daba pasiankstino gerokai... Quote (Laurituke) nepavydėk ne,negalima taigi aš baltai... draugiškai... ir aš noriu pasipležint, pasimaudyt, bet reikalų per daug... nors jei ryt bus geras oras tai gal ir aš šausiu kur prie balos, nes daug darbo antroj tik dienos pusėj nusimato tik kad kas is to jei raudonai raudonai man pasaulis svies... o gal tik siaip pasivaideno ir susipras kad nelaiku, tai praeis :D
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-06-30, 4:35 PM | Žinutė # 812 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) na tu manes negasdink... nenorėtau nei už ką dabar :/ Tai jei neviena butau tai veluotu o daba pasiankstino gerokai... nu žinok būna visko Quote (Sindre) taigi aš baltai... draugiškai.. aa...nu gerai gerai Quote (Sindre) ir aš noriu pasipležint, pasimaudyt, bet reikalų per daug... nors jei ryt bus geras oras tai gal ir aš šausiu kur prie balos, nes daug darbo antroj tik dienos pusėj nusimato tik kad kas is to jei raudonai raudonai man pasaulis svies... o gal tik siaip pasivaideno ir susipras kad nelaiku, tai praeis :D juokas na kažin ar prais jai jau pasiankstino tai teks dabar iškentėti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2010-06-30, 4:44 PM | Žinutė # 813 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-06-30, 4:52 PM | Žinutė # 814 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| idit, sveikute
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2010-06-30, 5:10 PM | Žinutė # 815 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| patarkit ka daryt su nesupratingais avinais ir idiotem atrodo aiskus zenklai sudeti 30<galimas geritis>,bet varo kiek gali negalim net langu atsidaryti pilna dulkiu.
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-06-30, 5:10 PM | Žinutė # 816 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes merginos, ech kaip pasiilgstu jusu va deginuosi kiemelyje perkaitau, atejau kambarin atvest, ir prie kompo tekinom mama mane isdurt bando, vedziojas po parduotuves ir vis klausia koks laptopas grazesnis, mat zinau jau dovanu sumascius pirkt o as vis sakau ka man nei vienas nepatinka tiesa vakar prie vandenyno buvom, pataikem ant atoslugio, tai iki vandens gal kilometra ejom... kriauklyciu prisirinkau visokiu, fotiko nepasiemus bet draugai nuciotkino,laukiu kol foto imes
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2010-06-30, 5:12 PM | Žinutė # 817 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vau akip tau pavydziu<baltai>,ramybe,poilsis ir jokiu dulkiu
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-06-30, 5:16 PM | Žinutė # 818 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) vau akip tau pavydziu,ramybe,poilsis ir jokiu dulkiu Idit, atostogos tai pasaka, bet jau ramybe pasigirt negaliu, neisivaizduoji kokios angles reksnes vakar viena pas berna broves langus kaiminystej dauze, tai policija tik nuramino autikais vaziuojant ir tiek rekauja, kad buna net krupcioju
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Trečiadienis, 2010-06-30, 6:04 PM | Žinutė # 819 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikos mergytes.nesenei gryzau is stomotologo,isrove 2 dantis man bet veidas dar vistiek kaip pas burunduka
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-06-30, 6:41 PM | Žinutė # 820 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės štai ir aš sugryžau,tik neaišku ar ilgam Pasiilgau labai jūsų Na ką einu paskaitinėti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-06-30, 6:42 PM | Žinutė # 821 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Sveikutės štai ir aš sugryžau,tik neaišku ar ilgam Pasiilgau labai jūsų o pražuvėlė , kur buvai dingusi?
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-06-30, 6:42 PM | Žinutė # 822 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vaidabas kaip tau smagu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-06-30, 6:44 PM | Žinutė # 823 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mergaitės turiu klausimą, kadangi ruošiamės palėkt iki Jūrmalos, iš kelių draugių girdėjau kad reikia paso vaikui, na ir mažiems vaikams, nes jei patikrins ir neturėsi bus šakės , gal kuri važiavot iki Jurmalos, ar darėtės pasus vaikams, maniškis tai sako kad reikia užsakyti, nes mėnesį laukt reikia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-06-30, 7:02 PM | Žinutė # 824 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Važiavo mano draugė ir kiek žinau jokių pasų nesidarė ir vaiką ne vieną vežėsi Oj man tai atostogos ohoho kokios prasidėjo,draugausiu du mėnesius su vaikais nevesime per vasarą į darželį,nes kurį turėjome lankyti nebeužteko vietos,tai pasiūlė į kitą į kurį jokiu būdu neleisiu,tai visi draugausime juokas pro ašaras na nieko kol tete dirbs,mes maudysimės deginsimės ir bus gerai
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-06-30, 7:10 PM | Žinutė # 825 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) nebeužteko vietos,tai pasiūlė į kitą į kurį jokiu būdu neleisiu,tai visi draugausime juokas pro ašaras na nieko kol tete dirbs,mes maudysimės deginsimės ir bus gerai tai jei buvot užsirašę, kaip galėjo vietos nebūt žiūrėkit nepersikaitinkite per tokius karsčius o nebandei nueiti iki Purienos pas mane rytoj grupėj užsirašę 26 vaikai tikiuosi visi neateis, nors kaip prikimštas darželis tai juodai
|
Atsijungęs |
| |