Paplepėkim prie kavos puodelio 45 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-07-08, 11:45 AM | Žinutė # 1006 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Orelis tai nusišauk pas mus vadinasi ačiū dievui,kad per orus sakė,jog šeštadienį nebelis ir bus gražu tikiuosi taip ir bus
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-07-08, 12:31 PM | Žinutė # 1007 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Taip taip, nuo sestadienio merguces musu laukia karscio banga, ir lyg visa kita savaite nusimato superine. Kaip faina ponioms kurios prie juros varo.... Pavydas baltas.... na aš irgi nenuobodžiausiu. Manes Druskininkai laukia, baidarės, šašlykai ir nuostabūs žmonės....tik gaila kaip Butkutės dainoj "žmogus brangiausias taip ir neatvyks....." Išprotėt galima iš pasiilgimo, bet kaip nors. Ir dar gaila kad šeštadienis darbo diena tai kaip reiks per pusvalandį 200km nuvažiuot, neįsivaizduoju.... na einu valgyt ir į kontorą, pietūs ilgai netrunka... gražios dienos Jumi uogos!
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-07-08, 2:37 PM | Žinutė # 1008 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveika Sindre, na nemažai tavęs laukia pramogų aišku gaila,kad visos pramogos be artimiausio žmogučio gerai,kad mano vyrui šeštadienis ne darbo diena
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-07-08, 6:05 PM | Žinutė # 1009 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labutis mergičkos , na va po darebelio parsivilkau ryt išeiginė o šeštadienį darbas bet vakare pramogos
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-07-08, 6:15 PM | Žinutė # 1010 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) labukas visoms varykite į latviją labai daug atrakcijonų vaikams ten nemokamai kas palangoje pvz mokama Quote (idit) labas aga brolis buvo per iseigines latvijoj tai labi patenkintas.sake uz 3vietu kambari viesbuti,su pusryciais ir pietum,3parom sumokejo tik 100latu tai va ir galvojam kur, bet švntojoje vyro bendrovė turi namukus, tai nuoma nekainuos , norim vaikį į delfinariumą nuvešt, dar į tą mini zoologijos sodą, HBH kaimą , kadangi planuoam važiuot su geriausiais draugais, tai sakom gal šiemet varom į Šventają o kitą vasarą į latviją , nes kadangi liepos pabaigoj planuojam dar prie sartų ežero palėkt, tai į Latviją jau pinigėlių nebeužteks
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-07-08, 6:19 PM | Žinutė # 1011 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Orelis tai nusišauk pas mus vadinasi ačiū dievui,kad per orus sakė,jog šeštadienį nebelis ir bus gražu tikiuosi taip ir bus na iki pietų buvo tikrai nekoks, tačiau po pietų , o savaitgalis tai bus žiauriai karštas, tik prie ežeriuko mirkt
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-07-08, 6:55 PM | Žinutė # 1012 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Sveika Sindre, na nemažai tavęs laukia pramogų aišku gaila,kad visos pramogos be artimiausio žmogučio Aš dabar kai žiūriu tai čia tų pramogų galo iki rugsėjo nesimato, net pikta daros, nes tiek veiklos yr visuomenės ir piniginės labui, o jos atlikt nėr kada ir kaip. Na bet nors dėl to, kad prastai vasarą leidau nereikės gailėtis O dėl žmogaus, tai nėr jis artimiausias, bet pasiilgstamiausias... sudėtingai čia viskas....gi "Jūūūra atnešė maaan.... " dar visai neseniai... Quote (snieguoliuke) na va po darebelio parsivilkau ryt išeiginė neblogai klausyk... išeiginė.... Quote (snieguoliuke) HBH kaimą aš jau du kart buvau per pastarąjį mėn. Labai liux Quote (snieguoliuke) o savaitgalis tai bus žiauriai karštas, tik prie ežeriuko mirkt joooo.... ir dar smoothie's and frappe's day pasidaryt neblogai but.... smagu vasarą....
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-07-08, 8:00 PM | Žinutė # 1013 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) neblogai klausyk... išeiginė.... jo per išeiginė einu į pokalbį dėl darbo jei viskas gerai nuo rudens pradėsiu savivaldybėje dirbt
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-07-08, 8:06 PM | Žinutė # 1014 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Aš dabar kai žiūriu tai čia tų pramogų galo iki rugsėjo nesimato, net pikta daros, nes tiek veiklos yr visuomenės ir piniginės labui, o jos atlikt nėr kada ir kaip. Na bet nors dėl to, kad prastai vasarą leidau nereikės gailėtis nors turininga vasara bus
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-07-08, 8:17 PM | Žinutė # 1015 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) jei viskas gerai nuo rudens pradėsiu savivaldybėje dirbt Eiii nuuuu ir vel korupcija kvepia.... kiek žinau savivaldybėje dėl atsilaisvinusios vietos turi būt skelbiami viešieji konkursai, pildomi testai and so on, o ne pokalbio principu atsirenkami darbuotojai.... cha ir tu busi savivaldybės žiurkė snieguoliuke gal zinai is kur sablonu gaut etikeciu? Na šampės tai prie pamokėlių radau o samagono, o brendžio? Nėra paviešinta nepatikimom? Jei ne, tai prašysiu kad kuri atsiųstų, bet gal aš tik žiopla nerandu....
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-07-08, 8:26 PM | Žinutė # 1016 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Eiii nuuuu ir vel korupcija kvepia.... kiek žinau savivaldybėje dėl atsilaisvinusios vietos turi būt skelbiami viešieji konkursai, pildomi testai and so on, o ne pokalbio principu atsirenkami darbuotojai.... cha ir tu busi savivaldybės žiurkė snieguoliuke gal zinai is kur sablonu gaut etikeciu? Na šampės tai prie pamokėlių radau o samagono, o brendžio? Nėra paviešinta nepatikimom? Jei ne, tai prašysiu kad kuri atsiųstų, bet gal aš tik žiopla nerandu.... tai va užtat kad nuo rugsėjo švarins rajono savivaldybę, na gavau tokių žinių iš aukščiau , nes bus atleidžiami kad neturi socialinio darbo išsilavinimo , nes kažkaip pagal soc darbuotojų įstatymą ar kažką ten iki 2010 09 01 turėjai pradėti studijuoti soc darbą jei nenori prarasti darbo vietos , tai va ir nešu savo CV ir į rajono ir į miestosavivaldybes, o kadangi praeitą savaitę sulaukiau skambučio iš soc pasl centro eiti į darbą o aš jau ir taip dirbu per 2 tai teko suktis iš padėties ir eisiu prie to paties pakalbėti, nes nuo rudens šis centras plėsis ir taip pat bus laisvų darbo vietų o kadangi patieties šioje srityje turiu tai bandysiu lamę
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-07-08, 8:28 PM | Žinutė # 1017 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) snieguoliuke gal zinai is kur sablonu gaut etikeciu? Na šampės tai prie pamokėlių radau o samagono, o brendžio? Nėra paviešinta nepatikimom? Jei ne, tai prašysiu kad kuri atsiųstų, bet gal aš tik žiopla nerandu.... ok tuoj atsiusiu į PM
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-07-08, 8:34 PM | Žinutė # 1018 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sindre nusiunčiau lekiu draugei šaknis plaukų nudažyti, vėliau prisėsiu
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-07-08, 8:54 PM | Žinutė # 1019 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) sindre nusiunčiau lekiu draugei šaknis plaukų nudažyti, vėliau prisėsiu ei, tu nuostabi.... pasizaisiu bent techniskai.... nes vizijos nematau ka noreciau padaryt, o muza dar greiciausiai ilgai neaplankys tai bent taip pasideliosiu labai nederindama nei spalvu nei elementu.... Ooooo Tu dar ir kirpėja...WOW.... Tu vėliau prisėsi, o man vėliau jaučiu kompas bus atimtas....sesė grįžus, tai.... teks man pas "(nebe)grožį ir (nebe)geismą" jaučiu čiuošt ant arbačikės vėliau....
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-07-08, 11:48 PM | Žinutė # 1020 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) ei, tu nuostabi.... pasizaisiu bent techniskai.... nes vizijos nematau ka noreciau padaryt, o muza dar greiciausiai ilgai neaplankys tai bent taip pasideliosiu labai nederindama nei spalvu nei elementu.... Ooooo Tu dar ir kirpėja...WOW.... Tu vėliau prisėsi, o man vėliau jaučiu kompas bus atimtas....sesė grįžus, tai.... teks man pas "(nebe)grožį ir (nebe)geismą" jaučiu čiuošt ant arbačikės vėliau.... na žnok visada kažkaipsavo draugytei šaknis padažau, va ruošiasi draugytė, nes antradienį gaus diplomą baigė mokslus va žadėjau šiandien adirbėti su photochopu, bet va vyno taurę įkaliau tai apsinešiau, žvengia manasis iš manęs sako nedaug tereikia tai va nieko šiandien nepasidariau, bet ryt jau kaip darbuosiuos tai įsijuosus
|
Atsijungęs |
| |