Paplepėkim prie kavos puodelio 45 tema.
|
|
Valedy | Data: Sekmadienis, 2010-07-11, 9:12 PM | Žinutė # 1036 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kažin kaip bus rytoj, dar daugiau karsčio, o man į darbą O kur tu dirbi ,jei ne paslaptis na ta prasme ar sėdimas darbas ar kaip?
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-07-11, 9:54 PM | Žinutė # 1037 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| :Quote (Valedy) O kur tu dirbi ,jei ne paslaptis na ta prasme ar sėdimas darbas ar kaip? viename darbe tai pusiau sėdimas pusiau kabinetinis, ten kur dirbu socialine darbuotoja, reikia ir į ekskurcijas ir po įstaigas palakstyt ir dokumentus ataskaitas papildyti, o va kitas sakyčiau "ant judesio", per vasarą dirbu darželyje auklėtoja, tai visą dieną ant judesio
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-07-11, 9:55 PM | Žinutė # 1038 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės Mes jau po krikštynų,kurios labai gaila buvo labai nevykusios su visokiomis nelaimėmis krikštynų dieną mažylis pradėjo karščiuoti,vemti ,jau galvojome,kad bus ašauktos krikštynos keliavome į ligoninę,nenuėjome į fotosesiją, ligoninėje aiūrėjo išrašė vaistukų ir paleido namo,tai spėjome į bažnyčią, paskui bažnyčioje man pasidarė negera,bet nieko išbuvau iki galo. dar nuvažiavome ant mamos kapo ir į bistrampolio dvarą. bet čia dar neblogiausia,pasiemu vieną iš fotikų ir nebėra nei vienos krikštynų nuotraukos kaip susinervavau tai ne tas žodis greičiausiai mažylis buvo paėmęs ir ištrynė kaip gaila tai ne tas žodis,gerai kad dar mūsu fotike yra kelios nuotraukos ir iš eseės isikeliau kelias foto,kitaip butume like visai be nuotraukų Žodžiu vaikiukai pakrikštyti bet labai jau nevikusiai ir ne taip viskas vyko kaip turėjo vykti,bet ką jau padarysi yra kaip yra nieko dabar nebepakeisime.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-07-11, 10:01 PM | Žinutė # 1039 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Mes jau po krikštynų,kurios labai gaila buvo labai nevykusios su visokiomis nelaimėmis krikštynų dieną mažylis pradėjo karščiuoti,vemti ,jau galvojome,kad bus ašauktos krikštynos keliavome į ligoninę,nenuėjome į fotosesiją, ligoninėje aiūrėjo išrašė vaistukų ir paleido namo,tai spėjome į bažnyčią, paskui bažnyčioje man pasidarė negera,bet nieko išbuvau iki galo. dar nuvažiavome ant mamos kapo ir į bistrampolio dvarą. bet čia dar neblogiausia,pasiemu vieną iš fotikų ir nebėra nei vienos krikštynų nuotraukos kaip susinervavau tai ne tas žodis greičiausiai mažylis buvo paėmęs ir ištrynė kaip gaila tai ne tas žodis,gerai kad dar mūsu fotike yra kelios nuotraukos ir iš eseės isikeliau kelias foto,kitaip butume like visai be nuotraukų na tikrai nekas bet nieko gerai taip kaip yra, o jūs į fotoateljė ėję pieš bažnyčią, kad sakai nespėjai svarbu kad gelios nuotrauks liko, tai lauksim foto
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-07-11, 10:03 PM | Žinutė # 1040 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes Romeniuk, uzjauciu, bet guoskis ta mintim, jog jau pareiga atlikot, ir svarbu viskas butu toliu erai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-07-11, 10:05 PM | Žinutė # 1041 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) a tikrai nekas bet nieko gerai taip kaip yra, o jūs į fotoateljė ėję pieš bažnyčią, kad sakai nespėjai svarbu kad gelios nuotrauks liko, tai lauksim foto Jo prieš bažnyčia foto sesija turėjo būti labai gaila kad viskas taip suusiklostė,bet nieko aš asmeniškai labai nervavausi per krikštynas,visi mane ramino,kad viskas gerai nėr čia ko nervuotis,svarbu krikštynos ivyko ir neteko atšaukti. labai pavargome,nes buvo karšta,niekas nieko beveik nevalgė,dauguma maisto šiandien išmečiau nes sugedo nuo stovėjimo ant stalo,geriau butume gamtoje švente. na bet nieko gavo vaikai gražių dovanų,pinigėlių nuo krikštatėvių ir vaikai buvo patenkinti,labai patiko jiems bažnyčioje. ![_liuks_](http://megstamiausias.ucoz.com/_tbkp/smiles/emot19_thumbsup.gif)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-07-11, 10:05 PM | Žinutė # 1042 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Romeniuk, uzjauciu, bet guoskis ta mintim, jog jau pareiga atlikot, ir svarbu viskas butu toliu erai Tai taip,svarbu,kad ivyko ir jau viskas praėjo.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-07-11, 10:08 PM | Žinutė # 1043 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai taip,svarbu,kad ivyko ir jau viskas praėjo. nepergvenk viskas gerai yra kelios foto svarbu bus prisiminimas , kaip išėj krikštukai, kai vaikučių nuotaikos, kaip praėjo balius
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-07-11, 10:10 PM | Žinutė # 1044 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) na bet nieko gavo vaikai gražių dovanų,pinigėlių nuo krikštatėvių ir vaikai buvo patenkinti,labai patiko jiems bažnyčioje. o ką vaiki gavo dovanų , o jūs ką nors dovanojot? kažkaip mes galvojam kad krikštotėveliams reiks padovanot kažką
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-07-11, 10:12 PM | Žinutė # 1045 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nepergvenk viskas gerai yra kelios foto svarbu bus prisiminimas , kaip išėj krikštukai, kai vaikučių nuotaikos, kaip praėjo balius Balius praėjo gerai,iki paričių siautėme o dėl krikštukų tai krikštatėviai buvo patenkinti,tik ne aš,nes gavosi ne taip kaip turėjo gautis, visiškai beveik nesimatė raštas,neiskaitomas gavosi kur per kompą atrodė kad bus gerai,o kai atsispauzdino kažkaip susiliejo ir nesimatė žodžių ai žodžiu daug kas nenusisekė norėčiau atsukti laiką atgal
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-07-11, 10:15 PM | Žinutė # 1046 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Balius praėjo gerai,iki paričių siautėme lauksim foto, kaip bernužėliai buvo pasipuošę nepergvenk, viskas gerai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-07-11, 10:16 PM | Žinutė # 1047 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o ką vaiki gavo dovanų , o jūs ką nors dovanojot? kažkaip mes galvojam kad krikštotėveliams reiks padovanot kažką Vaikai gavo abu po rėmelį kur vienoj pusei dedasi nuotrauka,o kitoj pusėj rankutės ar kojytės atspaudas paskui knygų,po angeliuką , rožančių, po sidabrinį kryžiuką ir vokelius su papildyta saskaita mes krikšatėviams dovanojome krikštukus ir po angeliuką
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-07-11, 10:17 PM | Žinutė # 1048 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) lauksim foto, kaip bernužėliai buvo pasipuošę bet kai pagalvoju kiek tame fotike buvo nuotraukų tai siutas ima,niekaip nesuprantu kaip jos dingo kada galėjo mažylis paimti fotiką,o gal draugė ką nors primaigė net nežinau,bet labai gaila nuotraukų
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-07-11, 10:17 PM | Žinutė # 1049 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va, as ir kelias foto albuman imeciau, pastoviai kur reik, fotika pamirstam, arba is idomumo, nebebuna kada fotkintis, o jei jau fotkinames, tai as visus pleskinu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-07-11, 10:20 PM | Žinutė # 1050 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) ir vokelius su papildyta saskaita tai jau lis pinigėlius saldainiams o aš žinok prieš pinigų dovanojimą , kažaip nelabai man išsileis pinigai ir viskas, na čia mano nuomonė , o ką mes gausim net neįsivaizduju o ką jūs dovanojot, mums tai galvos skausmas nes po krikštynų, po nepilno mėnesio gimtadienis mažiaus
|
Atsijungęs |
| |