Paplepėkim prie kavos puodelio 45 tema.
|
|
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-07-09, 7:54 AM | Žinutė # 1021 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas na ką orelis pasitaisė jėgelė ryt prie jūros oriuką praneša gerą tai pasideginsime ,pasimaudysime vakar nusipirkau basutes tai esu patenkinta dabar reiks eiti apsitvarkyti iki miesto palėkti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-07-09, 9:49 AM | Žinutė # 1022 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas pupos uogos, na oras tikrai pasakiškas lekiu dar iki turgaus braškių nusipirksiu, noriu užsišaldyti Quote (Laurituke) vakar nusipirkau basutes tai esu patenkinta dabar šaunu kad radai tokių kokių norėjai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Penktadienis, 2010-07-09, 10:45 AM | Žinutė # 1023 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jėgelė ryt prie jūros nu nerealu!!!! Quote (Laurituke) vakar nusipirkau basutes tai esu patenkinta dabar o aš visą Kauną apibėgau ir neradau tokių, kokių noriu :( nesiseka man su tom vizijom... Visada mat reikia įsivaizduot, o jei fantazija neišsipildo, tada pikta.... tai su senom pavaikščiosiu Quote (snieguoliuke) lekiu dar iki turgaus braškių nusipirksiu, noriu užsišaldyti kad brangios baisiai braškės.... :/ pas mum po 8lt tai šaldymui daugoka sakyčiau.... o aš lekiu namuko daiktus susikraut į Druskininkus ir pajudėsiu link sostinės. Iš ten po darbų ryt tiesiai į baidaaaaaares. Gražiausio Jums savaitgalio su šypsena, ir dar viena šypsena. ![](http://megstamiausias.ucoz.com/sm/42.gif)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2010-07-09, 11:55 AM | Žinutė # 1024 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas!niu va pagaliau ir pas mus bande gazdint lietumi ,bet atrodo visdelto isigiedrys ir jo nebus
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-07-09, 12:28 PM | Žinutė # 1025 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) kad brangios baisiai braškės.... :/ pas mum po 8lt tai šaldymui daugoka sakyčiau.... o aš lekiu namuko daiktus susikraut į Druskininkus ir pajudėsiu link sostinės. Iš ten po darbų ryt tiesiai į baidaaaaaares. Gražiausio Jums savaitgalio su šypsena, ir dar viena šypsena. aš nusipirkau po 5 daugiau ėmiau, nes draugytė dar paprašė nupirkt, tai va ir nuleido geroooooo savaitgalio tau, ot velnias kaip nenoriu ryt į darbąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąą
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Nikutea | Data: Penktadienis, 2010-07-09, 12:55 PM | Žinutė # 1026 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas: ![](http://gamesmir.com/sm/12.gif)
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2388
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos, mergicos Na va, grįžo gražūs orai pas mus vėl Aš susikeliu visas foto iš diskų į fotki, nes žiūriu kai kurie pasiraižę, nebenori man atidaryt, tai dėl saugumo sumetimų Ryt su draugais prie ežeriuko lekiam Iš anksto sakau visoms gero savaitgalio ir smagių pasibūvimų, nepaisant to, kur būsit, prie jūros ar darbe
![](http://s53.radikal.ru/i142/1001/a6/8e468b9799af.png)
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Penktadienis, 2010-07-09, 1:10 PM | Žinutė # 1027 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės Ir gero savaitgalio Quote (Nikutea) Iš anksto sakau visoms gero savaitgalio ir smagių pasibūvimų, nepaisant to, kur būsit, prie jūros ar darbe - ačiū Nikutea
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-07-09, 2:37 PM | Žinutė # 1028 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) šaunu kad radai tokių kokių norėjai _liuks_ aga ir ant kojos gražiai atrodo šnd mama jau išgyrė sako tikrai gražiai žiūrisi Quote (Sindre) nu nerealu!!!! aga Quote (Sindre) kad brangios baisiai braškės.... :/ pas mum po 8lt tai šaldymui daugoka sakyčiau.... o aš lekiu namuko daiktus susikraut į Druskininkus ir pajudėsiu link sostinės. Iš ten po darbų ryt tiesiai į baidaaaaaares. Gražiausio Jums savaitgalio su šypsena, ir dar viena šypsena. pas mus yra jau ir po 6 lt braškių ačiukas ir tau nuostabaus savaitgalio gerai praleisk laiką ir parsivežk daug įspūdžių Quote (Nikutea) Iš anksto sakau visoms gero savaitgalio ir smagių pasibūvimų, nepaisant to, kur būsit, prie jūros ar darbe tau taip pat gero poilsio prie ežerų Quote (daniele) Sveikutės Ir gero savaitgalio dėkui,dėkui tikiuosi geras bus
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-07-09, 4:19 PM | Žinutė # 1029 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ir kepina pas mus , laukiu brangiausiojo lėksim iki maksės iki Babilono, reikia marškinėlius užsakyt
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-07-09, 4:22 PM | Žinutė # 1030 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na ir kepina pas mus pas mus saulutė dingo bet šilta labai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-07-09, 4:23 PM | Žinutė # 1031 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| laukiu vyro,mažius miega reiks važiuoti iki mamos rydienos kelionei dar reikia šio to pasiimti
|
Atsijungęs |
| |
Nikutea | Data: Šeštadienis, 2010-07-10, 11:25 AM | Žinutė # 1032 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas: ![](http://gamesmir.com/sm/12.gif)
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2388
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas Man dar tik rytas Įpratau per vasarą keltis vėliausiai Tuštoka čia Ir aš papusryčiauju ir einu ruoštis prie ežeriuko
![](http://s53.radikal.ru/i142/1001/a6/8e468b9799af.png)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-07-11, 1:07 PM | Žinutė # 1033 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| abas pupos, na ką su saulėta ir beprotiškai beprotiškai krsta diena lekiam prie balos, nes kitaip iškepsim
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Sekmadienis, 2010-07-11, 1:32 PM | Žinutė # 1034 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės...aha karšta labai ,bet juk tokia vasara ir turi būti
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-07-11, 8:17 PM | Žinutė # 1035 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va prisimaudėm ir prisideginom kažin kaip bus rytoj, dar daugiau karsčio, o man į darbą
|
Atsijungęs |
| |