Paplepėkim prie kavos puodelio 45 tema.
|
|
Valedy | Data: Antradienis, 2010-07-13, 4:45 PM | Žinutė # 1126 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pas mus lyg griaustinis nori grūmoti gal pagaliau sulauksim lietaus
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-07-13, 6:14 PM | Žinutė # 1127 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, ar jau vaikus ištraukei iš baseino O pas mumi tik niaukstosi,jokio lietaus,na gal naktį bus šturmo man labai patinka tylią ir šiltą vasaros naktį lietus romantiška kažkaip tai tada būna
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Antradienis, 2010-07-13, 8:49 PM | Žinutė # 1128 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Pas mus lyg griaustinis nori grūmoti gal pagaliau sulauksim lietaus - pas mus irgi apsiniaukė,vėjukas pakilo,bet kažin ,ar lis O juokingiausia,kad mano vaikas ir vyras Klaipėdoje,bet vaikas pas krikšto mamą,o vyras darbe...skambinau sūnyčiui ,sakė buvo prie jūros ,tai ten lijo , o vyras sakė ,kad pas jų nelijo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
Paskutinį kartą redaguota daniele - Antradienis, 2010-07-13, 8:50 PM |
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-07-13, 9:11 PM | Žinutė # 1129 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) skambinau sūnyčiui ,sakė buvo prie jūros ,tai ten lijo , o vyras sakė ,kad pas jų nelijo vat kaip būna Nu ką ir pas mus nulijo kažkiek,bet labai mažai aš jau tikėjausi daugiau gaivos..o dabar vistiek šutra Mano vaikai kieme po langais,daviau kreidelių tai paišo,kažin kiek ilgai O man ramu namie,vis nebezyzia,kad einam į lauką
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-07-13, 9:27 PM | Žinutė # 1130 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| rytoj po darbo važiuosim uogų į sodą išsiskint jau pomidorų raudonų yra
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-07-13, 9:30 PM | Žinutė # 1131 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Romeniukas, ar jau vaikus ištraukei iš baseino romeniukai o kodėl nevarai su vaikais į skaistakalnį, pasisatytumėt pavėsiuke palapinę ar kokią skėtį nuo saulės tai vaikai pasiaustų grynas oras ir visa kita
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-07-13, 10:05 PM | Žinutė # 1132 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Romeniukas, ar jau vaikus ištraukei iš baseino Oj jau senai ištraukti,teko dar ir po dušu pakišti Quote (snieguoliuke) romeniukai o kodėl nevarai su vaikais į skaistakalnį, pasisatytumėt pavėsiuke palapinę ar kokią skėtį nuo saulės tai vaikai pasiaustų grynas oras ir visa kita Tai va draugė siūlo rytoj eiti į skaistakalnį,net nežinau gal ir eisime,aš bijau tokios kaitros,pačiai silpna darosi,nepakenčiu tokio karščio,ne vieną kartą esu nualpusi,tai truputi prisibijau bet gal ir eisime net nežinau,bijau nualpti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-07-13, 10:19 PM | Žinutė # 1133 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Nebeimanoma iškęsti karščio,nepernešu aš tokio karščio,bet kad neimanoma gauti nusipirkti ventiliatoriaus,per kelias parduotuves vyras pravažiavo ir visus išpirkti numirti galima,butinai reikia ventiliatoriaus tai reikės dar senukuose pažiūrėti,gal bent ten dar bus ne visi išpirkti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-07-13, 10:22 PM | Žinutė # 1134 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| oho kokia vėtra pas mus atkeliavo,galėtų gerai nulyti
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-07-13, 10:59 PM | Žinutė # 1135 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pas mus irgi nulijo ką tik taip fainai bet gaivumo vistiek nėra O pas mus kaip tyčia nėra karšto vandens,kasmetiniai trasos tikrinimai,tai kaip nervina ,kad bliūde tenka turkštis negaliu pakęst tokio akmens amžiaus
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-07-14, 9:13 AM | Žinutė # 1136 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas mielosios Quote (Valedy) O pas mus kaip tyčia nėra karšto vandens,kasmetiniai trasos tikrinimai,tai kaip nervina ,kad bliūde tenka turkštis negaliu pakęst tokio akmens amžiaus Ai man tai ir nereikia karšto,drąsiai palendu namie po dušu ir po šaltu vandeniu,nes pas mus šaltas toks drungnas tai net nešaltas per mėnesį mes nesunaudojome nei vieno kubo karšto vandens viskas eina ant šalto
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2010-07-14, 9:17 AM | Žinutė # 1137 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laba Quote (Romeniukas) Ai man tai ir nereikia karšto,drąsiai palendu namie po dušu ir po šaltu vandeniu,nes pas mus šaltas toks drungnas tai net nešaltas per mėnesį mes nesunaudojome nei vieno kubo karšto vandens viskas eina ant šalto Oho kokia tu užsigrūdinusi šaunuolė,aš tai bijau ,kad širdis man sustos jei po tokiu šaltu vandeniu tektų lįst kaskart
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-07-14, 9:30 AM | Žinutė # 1138 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Oho kokia tu užsigrūdinusi šaunuolė,aš tai bijau ,kad širdis man sustos jei po tokiu šaltu vandeniu tektų lįst kaskart Ne ne aš visai neužsigrūdinhusi,tik pas mus šaltas vanduo nepanašus į šaltą -
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2010-07-14, 9:33 AM | Žinutė # 1139 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ne ne aš visai neužsigrūdinhusi,tik pas mus šaltas vanduo nepanašus į šaltą - Tada ir aš norėčiau tokio šalto vandens pas mane juk kiek sutaupyt galima,vis pigiau kainuotų O mes tai daug vandens išnaudojam...į mėnesį po 10-13 kūbų...bet čia bendrai su karštu ir šaltu....o pas mus šaltas vanduo tai spiritinis,man net rankas (toks jausmas),kad nudegina
|
Atsijungęs |
| |
laurintare | Data: Trečiadienis, 2010-07-14, 9:46 AM | Žinutė # 1140 |
[ ( GB) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas is ryto visoms susirinkusioms Quote (Romeniukas) neimanoma gauti nusipirkti ventiliatoriaus,per kelias parduotuves vyras pravažiavo ir visus išpirkti Tai kaip cia dabar?Ar cia tokia pat situacija kaip as viena ziema negavau pirkti rogiu vaikui,issluota buvo O cia angluose mes ir pirkom galinga pastatoma ventiliatoriu,tai tikrai nesigailime
|
Atsijungęs |
| |