|
Paplepėkim prie kavos puodelio 45 tema.
|
|
| Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 10:02 PM | Žinutė # 1096 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mums galėtum šalčio atsiųst oro paštu juokas juokas agam laaabai norėčiau nes jau baisu kaip karšta Quote (snieguoliuke) na ką veikiat pupos 4 aš tai išgėriau vyno stiklinę šalto dabar sėdžiu čia ką tu pupa? Quote (snieguoliuke) aš tai avietes perrinkau, brangusis iš sodo atvežė, tai užsišaldžiau apie 3 Lt _liuks_ 3Lt litus šaldei? Quote (Romeniukas) palindau jau trečią kartą šiandien po dušu,bet nepadeda,gerai tik kokias 10min ir vėl dušniakas nu ir karščiai mus užpuolė sorry bet čia dar nieko bus dar karščiau,reikia namie baseiną isitaisyti ir mirkti,nes kieme tai visai nėra kuom kvepuoti 10 aš vis dar po truputi tvarkausi po krikštynų juokas geras bardakas paliktas buvo jai dar šnd tvarkaisi jooo...nežmoniški karščiai namuose kaip karšta baisu jau noriu vėsumos
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 10:04 PM | Žinutė # 1097 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) geras bardakas paliktas buvo jai dar šnd tvarkaisi jooo...nežmoniški karščiai namuose kaip karšta baisu jau noriu vėsumos Nu žinai bardakas gal ir nelabai didelis,tik rankos nelabai kyla tvarkytis per tokius karščius tai po truputi judu į priekį
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 10:06 PM | Žinutė # 1098 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nu žinai bardakas gal ir nelabai didelis,tik rankos nelabai kyla tvarkytis per tokius karščius tai po truputi judu į priekį juokas niu jo ir man niekas nesidaro pasijudini visai sušyli nežmoniškai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 10:06 PM | Žinutė # 1099 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| atsinešiau ledą gal vėsiau kiek paliks bent viduje
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 10:09 PM | Žinutė # 1100 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aš tai išgėriau vyno stiklinę šalto dabar sėdžiu čia ką tu pupa? aš kokteilį susiplakiau su ledais tai gaivinuosi Quote (Laurituke) 3Lt litus šaldei? jo lt, sakau juodai dienai reikia užsišaldyti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 10:10 PM | Žinutė # 1101 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš kokteilį susiplakiau su ledais tai gaivinuosi visi žiūriu stengiasi gaivintis kas kaip nu blemba tie karščiai Quote (snieguoliuke) jo lt, sakau juodai dienai reikia užsišaldyti juokas juokas daug,daug tu čia užsišaldei nelabai kas ir išeis
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 10:11 PM | Žinutė # 1102 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) niu jo ir man niekas nesidaro pasijudini visai sušyli nežmoniškai jo nieko daryti nesinori , manasis tai sako važiuosim rytoj uogų išsiskint, nes iškris tai pasiūliau naktį, kai toio karsčio nėra
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 10:12 PM | Žinutė # 1103 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) jo nieko daryti nesinori 10 , manasis tai sako važiuosim rytoj uogų išsiskint, nes iškris juokas juokas tai pasiūliau naktį, kai toio karsčio nėra juokas juokas nu bet rimtai reikia viską naktį pradėti daryti bet ir tai žiūrėjau prognozes naktimis 20 šilumos vajatau
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 10:13 PM | Žinutė # 1104 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) daug,daug tu čia užsišaldei nelabai kas ir išeis sakau gal kaip nors pasidaugins
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-07-12, 10:21 PM | Žinutė # 1105 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) sakau gal kaip nors pasidaugins nu jo užšale gal kaip nors
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-07-13, 10:25 AM | Žinutė # 1106 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas mielosios na ką karšta dienelė nusimato
|
Atsijungęs |
| |
| laurintare | Data: Antradienis, 2010-07-13, 10:47 AM | Žinutė # 1107 |
[ ( GB) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labukas visoms lietuvaitems ir linkejimai is Londono Quote (snieguoliuke) na ką karšta dienelė nusimato Pas mus panasu kad bus labai vesi dienele,nes nakti lijo o db apsiniauke,lauke net saltoka sakyciau

|
Atsijungęs |
| |
| daniele | Data: Antradienis, 2010-07-13, 11:14 AM | Žinutė # 1108 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (laurintare) Labukas visoms lietuvaitems ir linkejimai is Londono - laba,laba,ačiukas,o tau linkėjimai iš Lietuvos
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-07-13, 11:20 AM | Žinutė # 1109 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes, tik atsikeliau, tada ir as siunciu linkejimus, tik is Liverpulio
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| daniele | Data: Antradienis, 2010-07-13, 11:32 AM | Žinutė # 1110 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Sveikutes, tik atsikeliau, tada ir as siunciu linkejimus, tik is Liverpulio - labuka,oi ,kaip faina
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |