Paplepėkim prie kavos puodelio 45 tema.
|
|
laurintare | Data: Antradienis, 2010-07-13, 11:36 AM | Žinutė # 1111 |
[ ( GB) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Sveikutes, tik atsikeliau, tada ir as siunciu linkejimus, tik is Liverpulio Tikrai,nuostabu
![](http://liniuotes.balanda.lt/liniuote2/ZGllbmE9MjAwNTEwMjYmdD1EdWtyeXRlaSsmbGluPTAwMDA1LnBuZyZ6bW9nPUNpbmRlcmVsbGEucG5n/1.gif)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-07-13, 12:15 PM | Žinutė # 1112 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| tik va po draugyste, galetumet keleta laipsneiu silumos mums pustelt bu snd kojiniu ieskot ryte teko.., susalau basom...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-07-13, 12:18 PM | Žinutė # 1113 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) tik va po draugyste, galetumet keleta laipsneiu silumos mums pustelt bu snd kojiniu ieskot ryte teko.., susalau basom... Mielu noru mes jūms į liverpulį persiūstume keletą laipsnių šilumos,nes mūms jau per daug net keista kad pas jus taip vėsu,kad reikia net kojinių,ne kas jūms,bet mūms tai pat ne kas per tokį karštį,nei kur dėtis,miegoti neimanoma manau geriau truputi vėsiau
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-07-13, 3:11 PM | Žinutė # 1114 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės Žiūriu mes čia renkamės iš įvairaus žemės kontingento užtat ir super Nu karštaaaaa bet liuks va čia tai vasara ![](http://megstamiausias.ucoz.com/sm/26.gif)
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-07-13, 3:28 PM | Žinutė # 1115 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Nu karštaaaaa bet liuks va čia tai vasara Tikrai va čia tai vasara aš tai vaikams prileidau baseiną ir pastačiau balkone tai davėsi kaip reikalas tame baseine,gerai kad kaimynų neužpylė vėliau kai nebebus tokia kaitri saulė reikės prie upės nuvažiuoti dabar tai net galva man kieme sukasi nuo karščio
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-07-13, 3:32 PM | Žinutė # 1116 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) aš tai vaikams prileidau baseiną ir pastačiau balkone tai davėsi kaip reikalas tame baseine,gerai kad kaimynų neužpylė Kokia gera mintis nu super,kaip aš anskčiau apie tai nepagalvojau,juk galiu ir aš saviškius balkone mirkyt bet va bėda,pirma baseiniuką reik nusipirkt
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-07-13, 3:34 PM | Žinutė # 1117 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Kokia gera mintis nu super,kaip aš anskčiau apie tai nepagalvojau,juk galiu ir aš saviškius balkone mirkyt bet va bėda,pirma baseiniuką reik nusipirkt Ai baseiniuką nupirkti tai manau neproblema,nebrangūs jie,pas mus toks mažiukas bet kaip balkone pats tas,didesnis ir netilptų bet visai gerai,atsigaivina vaikai pritaško,bet nieko svarbu kaimynai neplaukia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-07-13, 3:39 PM | Žinutė # 1118 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ai baseiniuką nupirkti tai manau neproblema,nebrangūs jie,pas mus toks mažiukas bet kaip balkone pats tas,didesnis ir netilptų bet visai gerai,atsigaivina vaikai pritaško,bet nieko svarbu kaimynai neplaukia Nu žinok sumasinai iki negaliuuuu reiks šiaušt miestan ir parūpint,ot vaikams bus džiaugsmo,bet jaučiu kaimynai nesupras to kai pajūris už 10 km
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-07-13, 3:42 PM | Žinutė # 1119 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Nu žinok sumasinai iki negaliuuuu reiks šiaušt miestan ir parūpint,ot vaikams bus džiaugsmo,bet jaučiu kaimynai nesupras to kai pajūris už 10 km Nu ir lėk iki miesto pirkti baseiniuko,o ką kaimynai pagalvos koks skirtumas,svarbu vaikams bus smagu,neimu į galvą kas ką pagalvos,gal kartais jūs negalite šiuo metu nuvažiuoti iki pajūrio,o vaikai nori pasipliuškenti ir atsigaivinti tai kodėl gi ne
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-07-13, 3:49 PM | Žinutė # 1120 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) ,o vaikai nori pasipliuškenti ir atsigaivinti tai kodėl gi ne Ir kas svarbiausia mes pirmam aukšte,tai man visiškai dzin ,kad vaikai pritaškytų bile kiek..nes aš kai plaunu balkoną dar ne tiek vandens nuleidžiu nes vienas balkonas nėra įstiklintas tai žodžiu tas pats kas lauke
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-07-13, 3:56 PM | Žinutė # 1121 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Ir kas svarbiausia mes pirmam aukšte,tai man visiškai dzin ,kad vaikai pritaškytų bile kiek..nes aš kai plaunu balkoną dar ne tiek vandens nuleidžiu nes vienas balkonas nėra įstiklintas tai žodžiu tas pats kas lauke Tai tau dar geriau ir patogiau,gali ne tik baseine pliuškentis,bet ir vandens šautuvais šaudytis
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-07-13, 4:01 PM | Žinutė # 1122 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) bet ir vandens šautuvais šaudytis Laisvai Bet va bėda ,kad man pačiai šautuvai nepriimtini ,kad ir vandens pernai buvo išsikauliję,nupirkom,bet nebeveikiantys,ir ačiū D
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-07-13, 4:05 PM | Žinutė # 1123 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Laisvai Bet va bėda ,kad man pačiai šautuvai nepriimtini ,kad ir vandens pernai buvo išsikauliję,nupirkom,bet nebeveikiantys,ir ačiū D Mes ir nelabai leidžiame žaisti su šautuvais,nes pamatėme,kad agresiją jie iššaukia,tai kažkur vienas aplūžęs šautuvas yra ir daugiau nieko neturi kas šaudo,be to ir darželyje neleidžia su šautuvais žaisti pasieme balionus ir bandė prileisti vandens,palikau vienus,ateinu o jie jau pripylę į balioną vandens ir išmetė pro langą tikiuosi niekam ant galvos nepataikė ![](http://megstamiausias.ucoz.com/sm/3.gif)
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-07-13, 4:08 PM | Žinutė # 1124 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) pasieme balionus ir bandė prileisti vandens,palikau vienus,ateinu o jie jau pripylę į balioną vandens ir išmetė pro langą tikiuosi niekam ant galvos nepataikė Na jei būtų kam užmetę manau ramiai nesėdėtum Quote (Romeniukas) Mes ir nelabai leidžiame žaisti su šautuvais,nes pamatėme,kad agresiją jie iššaukia,tai kažkur vienas aplūžęs šautuvas yra ir daugiau nieko neturi kas šaudo,be to ir darželyje neleidžia su šautuvais žaisti Tikrai taip,aš irgi esu tos nuomonės ,kad bet koks ginklas iššaukia atitinkamus veiksmus ,kad ir nekaltuose vaikų žaidimuose
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-07-13, 4:10 PM | Žinutė # 1125 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Na jei būtų kam užmetę manau ramiai nesėdėtum Na tikrai būtų jau kas atlėkę,na bet jei praeiviam kokiam tai neieis pas mus į laiptinę Quote (Valedy) Tikrai taip,aš irgi esu tos nuomonės ,kad bet koks ginklas iššaukia atitinkamus veiksmus ,kad ir nekaltuose vaikų žaidimuose Pritariu
|
Atsijungęs |
| |