Paplepėkim prie kavos puodelio 46 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-08-03, 11:01 PM | Žinutė # 136 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) gerai galėsiu duoti tik mes ne namelyje o nuosavame name mačiau ir namukų yra palangoje tik nežiūrėjau kokie Tai kad mes greičiausiai į Šventają važiuosime. Quote (Laurituke) o šiam kiek girdėjau tai geri dabar žiūrėjau ant palangos tilto kas gero tai vakariukas labai geras ir ramus matosi Gal net ir šį savaitgalį mes važiuosime dar neaišku,reikia derintis prie vyro brolio draugės darbo ant galo vieni darbo dienomis išmausime ir bus rami galva
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-08-03, 11:02 PM | Žinutė # 137 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nežinojau ir aš na nieko žydės tai žydės tada eisime pasivaikščioti po parkus,basanavičių bus ką veikti Aišku,kad bus ką veikti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-08-03, 11:04 PM | Žinutė # 138 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nežinojau ir aš na nieko žydės tai žydės tada eisime pasivaikščioti po parkus,basanavičių bus ką veikti aišku bus tik pinigų daugiau reikės
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-08-03, 11:05 PM | Žinutė # 139 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai kad mes greičiausiai į Šventają važiuosime. 10 o mes tai į palangą tai tau to numerio tikrai nereiks Quote (Romeniukas) Gal net ir šį savaitgalį mes važiuosime dar neaišku,reikia derintis prie vyro brolio draugės darbo 10 ant galo vieni darbo dienomis išmausime ir bus rami galva juokas aišku taip ir pailsėtumėte labiau Quote (Romeniukas) Aišku,kad bus ką veikti _liuks_
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-08-03, 11:05 PM | Žinutė # 140 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai kad mes greičiausiai į Šventają važiuosime. mes dabar sprendžiam dilemą o gal į Palangą , reikia apsispręst iki penktadienio sakė dėl namuko užsakymo patvirtinimo
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-08-03, 11:05 PM | Žinutė # 141 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aišku bus tik pinigų daugiau reikės juokas nu taip nieko nepadarysi atostogos yra atostogos
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-08-03, 11:06 PM | Žinutė # 142 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o mes tai į palangą tai tau to numerio tikrai nereiks Na ką čia gali žinoti,dar galutinai nenuspręsta. jei ką aš tavęs prašysiu to numeriuko
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-08-03, 11:07 PM | Žinutė # 143 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu taip nieko nepadarysi atostogos yra atostogos Tai jau tikrai,mes tai nieko labai dėl savęs neišlaidausime,tik daugiau išleisiu pinigėlių ant vaikų pramogų,sako kad ir Šventojoje jų nemažai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-08-03, 11:10 PM | Žinutė # 144 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na ką čia gali žinoti,dar galutinai nenuspręsta. jei ką aš tavęs prašysiu to numeriuko _liuks_ Gerai Quote (Romeniukas) Tai jau tikrai,mes tai nieko labai dėl savęs neišlaidausime,tik daugiau išleisiu pinigėlių ant vaikų pramogų,sako kad ir Šventojoje jų nemažai galvoju tai jau taip ant vaikų tai išeina,išeina
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-08-03, 11:11 PM | Žinutė # 145 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tai jau taip ant vaikų tai išeina,išeina bet negaila ant jų kad tik būtų ką leisti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-08-03, 11:12 PM | Žinutė # 146 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) bet negaila ant jų miela kad tik būtų ką leisti miela aga tikrai taip jau yra
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-08-03, 11:12 PM | Žinutė # 147 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu taip nieko nepadarysi atostogos yra atostogos Quote (Romeniukas) Tai jau tikrai,mes tai nieko labai dėl savęs neišlaidausime,tik daugiau išleisiu pinigėlių ant vaikų pramogų,sako kad ir Šventojoje jų nemažai na mes keliskart buvom Šventojoje tai labai patiko Quote (Laurituke) tai jau taip ant vaikų tai išeina,išeina nereikia net į palangą važiuot
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-08-03, 11:13 PM | Žinutė # 148 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aga tikrai taip jau yra Na Airidėlis jau miega žylis mūsų tai jau atlinko,o didysis užsimanė arbatos tai geria abu su tėčiu.
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-08-03, 11:13 PM | Žinutė # 149 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nereikia net į palangą važiuot juokas jo savame miese išeina irgi nemažai o išvaževus tai visai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-08-03, 11:15 PM | Žinutė # 150 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o savame miese išeina irgi nemažai o išvaževus tai visai O ką kalbėti jei dar ne vienas o du vaikai
|
Atsijungęs |
| |