Paplepėkim prie kavos puodelio 46 tema.
|
|
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-08-02, 6:13 PM | Žinutė # 106 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Sveikutės kaip matote aš dar gyva,praėjo visi skausmai 10 smagu girdėti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-08-02, 6:53 PM | Žinutė # 107 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) smagu girdėti Jėtau mūs bernužėliai šiandien visą dieną būna kieme,neimanoma priprašyti į namus va tau ir išleidau vienus į kiemą,dabar namų net nebereikia ,valgyt tai pat nebereikia
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-08-02, 7:15 PM | Žinutė # 108 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Jėtau mūs bernužėliai šiandien visą dieną būna kieme,neimanoma priprašyti į namus juokas va tau ir išleidau vienus į kiemą,dabar namų net nebereikia ,valgyt tai pat nebereikia 10 pajuto vaikai laisvę
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-08-02, 7:36 PM | Žinutė # 109 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Jėtau mūs bernužėliai šiandien visą dieną būna kieme,neimanoma priprašyti į namus va tau ir išleidau vienus į kiemą,dabar namų net nebereikia ,valgyt tai pat nebereikia sakė draugytė kad matė kieme sakė jos dukrytė kad kažkuris mušasi tai gal mažasis, nes vienas sako labai jau ramus, tik sakė nežino kuris nes abu toki pat ūgio
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-08-02, 7:37 PM | Žinutė # 110 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va ryt man išsvajotoji išeiginė, einu pavakarį į krpyklą, atsigausiu pasilepinsiu , o vėlaiu pas daktarę su mažium reikia kažkokios kitokios pažymos į darželį tai va išrašys pasisversim pasiatuosim
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-08-02, 8:25 PM | Žinutė # 111 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką mergaitės veikinėjat
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-08-02, 8:27 PM | Žinutė # 112 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na ką mergaitės veikinėjat 4 laukiu kol vaikas pabus neina pažadinti taip saldžiai miega ką tu?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-08-02, 10:07 PM | Žinutė # 113 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) laukiu kol vaikas pabus neina pažadinti taip saldžiai miega ką tu? na pažiūrėjau krepšinį Laimėjom su draugyte pažiūrėjom Aistrų pakrantę dabar va panaktinėsiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-08-02, 10:11 PM | Žinutė # 114 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš labiau norėčiau ir į Palangą negu į šventąją dėl vaikų,kad pramogų ten daugiau,tik va problema su namuku ir šventojoje daug pramogų, palangoj didesnis skruzdelynas ir daugiau judesio mums po krikštynų norėsis manau ramumos
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-08-02, 11:22 PM | Žinutė # 115 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką veikinėjate? aš tai prisirašiau telefonų ryt skambinsiu dėl buto į palangą tikiuos rasime kokį neblogą
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-08-02, 11:36 PM | Žinutė # 116 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) pajuto vaikai laisvę Tai jau tikrai,kad pajuto,tik spėk žiūrėti,kad kur nenueitų Quote (snieguoliuke) sakė draugytė kad matė kieme sakė jos dukrytė kad kažkuris mušasi tai gal mažasis, nes vienas sako labai jau ramus, tik sakė nežino kuris nes abu toki pat ūgio Nu jei didysis su mažyliu vienodo ūgio,tai tada tegul akių regėjimą pasitikrina :juokas: Quote (Laurituke) na ką veikinėjate? aš tai prisirašiau telefonų ryt skambinsiu dėl buto į palangą tikiuos rasime kokį neblogą Nieko neveikinėjame,aš ir žėjau intere namelio,bet nieko gudro neradau. mes nenorime buto.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Pirmadienis, 2010-08-02, 11:36 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-08-03, 0:22 AM | Žinutė # 117 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nu jei didysis su mažyliu vienodo ūgio,tai tada tegul akių regėjimą pasitikrina na tai draugės mergytei 6m tai sakė aš už juos didesnė truputį o jie labai panašaus ūgio Quote (Romeniukas) Nieko neveikinėjame,aš ir žėjau intere namelio,bet nieko gudro neradau. mes nenorime buto. na dauguma namelių užsakytų , šeip yra kempingas, bet neapsimoka ns nameliuose pigiau bendradarbė buvo tai sakė 60Lt už parą, sako geriau jau namuke, bet jei lietus nelyja tai kodėlgi ne Romeniukai tai kada planuojat važiuot , Laurituke o tu kada?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-08-03, 0:23 AM | Žinutė # 118 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nieko neveikinėjame,aš ir žėjau intere namelio,bet nieko gudro neradau. aš kai ieškojau tai mačiau ir po 200Lt už parą , mes susiveikėm Šventojoje už 17Lt vienam žmogui, yra kiemas saugoma aikštutė aikšelė vaikams ir ki jūros 10min
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-08-03, 7:15 AM | Žinutė # 119 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nu jei didysis su mažyliu vienodo ūgio,tai tada tegul akių regėjimą pasitikrina juokas Quote (Laurituke) Quote (Romeniukas) Nieko neveikinėjame,aš ir žėjau intere namelio,bet nieko gudro neradau. 10 mes nenorime buto. 10 Pagalba naujokams ir ne tik čia o aš mačiau namelių skelbiu.lt šventojoje Quote (snieguoliuke) Laurituke o tu kada? miela mes tai šį savaitgalį jau Quote (snieguoliuke) aš kai ieškojau tai mačiau ir po 200Lt už parą yra tikrai ir pigiau sakiau mačiau namukus ir man atrodo kad po 20 lt. reikia tik jieškoti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-08-03, 1:13 PM | Žinutė # 120 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o aš mačiau namelių skelbiu.lt šventojoje mes irgi žiūrėjom ten Quote (Laurituke) yra tikrai ir pigiau sakiau mačiau namukus ir man atrodo kad po 20 lt. reikia tik jieškoti aga mums irgi sakė kad bus po 20 bet padare nuolaidą tai po 17 žmogui mes tai kitą kaip ir planuojam
|
Atsijungęs |
| |