Paplepėkim prie kavos puodelio 46 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-08-03, 1:15 PM | Žinutė # 121 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nu jei didysis su mažyliu vienodo ūgio,tai tada tegul akių regėjimą pasitikrina : na jo reikės tada pasakyti draugei, kad akis nuvestų patikrinti dukrytei
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-08-03, 1:16 PM | Žinutė # 122 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va grįžau, susitvarkiau antakius vakare mausiu iki kirpyklos
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-08-03, 2:26 PM | Žinutė # 123 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga mums irgi sakė kad bus po 20 bet padare nuolaidą tai po 17 žmogui _liuks_ _liuks_ _liuks_ tai reikia kalbėti aišku susitarti galima aš jau šnd irgi radau labai fainūs kambariukai tuoletas,dušas visi patogumai tai dabar rami galva jau turėsime kur gyventi nuvaževę
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-08-03, 9:30 PM | Žinutė # 124 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labutis na reikės ir man skelbiu lt pažiūrėti namuko šventojoje Laurituke, jei jūms ten patiks tai galėsi duoti mūms numeriuką to namelio
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-08-03, 9:44 PM | Žinutė # 125 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na va ir aš prisirašiau numeriukų namelių nuomos tai reikės pasiskambinti,tik dar nežinome kada važiuosime ir ar vieni su vaikais ar kartu su draugais
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Antradienis, 2010-08-03, 10:41 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-08-03, 10:00 PM | Žinutė # 126 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, kada jūms krikštynos jau viską susiruošę
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-08-03, 10:49 PM | Žinutė # 127 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aš jau šnd irgi radau labai fainūs kambariukai tuoletas,dušas visi patogumai tai dabar rami galva jau turėsime kur gyventi nuvaževę o kokia kaina?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-08-03, 10:53 PM | Žinutė # 128 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) snieguoliuke, kada jūms krikštynos jau viską susiruošę na kaip rubus jau turim visi vieta kur švęsim irgi yra , maisto dar nepirkom važiuosim ketvirtadienį , na kaip žmonių skaičius pasikeitė dalyvaus daugiau nei tikėjomės na va į bažnyčią planavom važiuot tik 5, na krikštotėvai ir mes su vaikiu, bet dabar važiuosim dvigubai daugiau nes vietiniai nori važiuot o šeip medalius padariau diplomai irgi yra dar krikštuką dailinu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-08-03, 10:54 PM | Žinutė # 129 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) tik dar nežinome kada važiuosime ir ar vieni su vaikais ar kartu su draugais mums tai draugai sakė kad orus nelabai kokius praneša kitam savaitgaliui
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-08-03, 10:55 PM | Žinutė # 130 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na kaip rubus jau turim visi vieta kur švęsim irgi yra , maisto dar nepirkom važiuosim ketvirtadienį , na kaip žmonių skaičius pasikeitė dalyvaus daugiau nei tikėjomės na va į bažnyčią planavom važiuot tik 5, na krikštotėvai ir mes su vaikiu, bet dabar važiuosim dvigubai daugiau nes vietiniai nori važiuot o šeip medalius padariau diplomai irgi yra dar krikštuką dailinu Tai kaip ir viskas paruošta
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-08-03, 10:56 PM | Žinutė # 131 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mums tai draugai sakė kad orus nelabai kokius praneša kitam savaitgaliui Orai tai orai,bet sako,kad jūra žydi ir negerai vaikams vieni pažystami dėl to nevažiavo prie jūros,pas juos du maži vaikai,tai važiavo prie ežerų.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-08-03, 10:58 PM | Žinutė # 132 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai kaip ir viskas paruošta tai penktadienį draugės padės maistą ruošt, nes bus apie 20 būsim šeimininkės , ai dar liko marškinėlius krikštotėvams padaryt
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-08-03, 10:59 PM | Žinutė # 133 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Laurituke, jei jūms ten patiks tai galėsi duoti mūms numeriuką to namelio 10 gerai galėsiu duoti tik mes ne namelyje o nuosavame name mačiau ir namukų yra palangoje tik nežiūrėjau kokie Quote (snieguoliuke) o kokia kaina? miela 35 žmogui Quote (snieguoliuke) mums tai draugai sakė kad orus nelabai kokius praneša kitam savaitgaliui galvoju galvoju o šiam kiek girdėjau tai geri dabar žiūrėjau ant palangos tilto kas gero tai vakariukas labai geras ir ramus matosi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-08-03, 10:59 PM | Žinutė # 134 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Orai tai orai,bet sako,kad jūra žydi ir negerai vaikams vieni pažystami dėl to nevažiavo prie jūros,pas juos du maži vaikai,tai važiavo prie ežerų. nežinojau na tikiuosi kad greit pražydės nes norim važiuot, na jeigu ką važiuosim į Sartus
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-08-03, 11:00 PM | Žinutė # 135 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nežinojau nežinojau ir aš na nieko žydės tai žydės tada eisime pasivaikščioti po parkus,basanavičių bus ką veikti
|
Atsijungęs |
| |