Paplepėkim prie kavos puodelio 47 tema.
|
|
nerida | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 8:21 AM | Žinutė # 226 |
[ ( US) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytukas pupos
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 8:22 AM | Žinutė # 227 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytukas vakar kažko forumiukas buvo užlinkęs bent jau man neužkrovė jo ir neileido kažkas buvo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 8:24 AM | Žinutė # 228 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas jei viskas pagal plana tai siaulietes ruoskit duona ir vandeni as atvarau vakare vaziuosiu su augustu pas gydytoja,vel jam balso stygu uzdegimas.na o zygutis sugebejo iskoseti sernada tipo vel nenori i darzeli savaitgali nusikasem bulves tai siandien darysiu cepelinus
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 8:25 AM | Žinutė # 229 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) vakar kažko forumiukas buvo užlinkęs bent jau man neužkrovė jo ir neileido kažkas buvo bandziau ir as ilysti gerai kad siandien viskas gerai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 8:37 AM | Žinutė # 230 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) savaitgali nusikasem bulves tai siandien darysiu cepelinus niam,niam noriu ir aš Quote (idit) jei viskas pagal plana tai siaulietes ruoskit duona ir vandeni as atvarau juokas Bėgu ruoštis jai užteks tik vandens ir duonos Quote (idit) bandziau ir as ilysti liudna gerai kad siandien viskas gerai _liuks_ jo blemba galvojau kad tik man bet pasirodo ne nes ir snieguoliukė rašė į one kad neveikia tai visos negalėjome gerai kad dabar gerai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 8:42 AM | Žinutė # 231 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Bėgu ruoštis jai užteks tik vandens ir duonos as uz vairo tai daugiau kaip nieko ir negaleciau.seip galvoju kur cia nuvaziavus.nes turesiu apie 2 val.kadangi seniai siauliuose bebuvau tai sunkiai besiorentuoju mastau aplankyti katinu muzieju<vyro sesuo del ju yra isprotejusi >tik idomu kaip jis dirba sestadieni
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 8:44 AM | Žinutė # 232 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) mastau aplankyti katinu muziejutik idomu kaip jis dirba sestadieni galvoju dirba nes šalia jo 6tadieniais ne kartą mačiau autobusus ekskursijas varykit iki kryžių kalno labai dabar ten gražu sutvarkyta
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 8:49 AM | Žinutė # 233 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| jei rasiu kelia reiks zemelapi atsispauzdint
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 8:51 AM | Žinutė # 234 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas Aš su varvančia nosyte,skaudančia gerklyte,tai mano savaitgalis liūdnas lovytėje praleidau.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 8:56 AM | Žinutė # 235 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) jei rasiu kelia juokas reiks zemelapi atsispauzdint iki kryžių kalno visai nėra ką tiesiai varai ant ginkūnų pusės ir paskui po dašinę jau pamatysi iškaba yra Romeniukas, sveikatytės tau mergina
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:08 AM | Žinutė # 236 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) iki kryžių kalno visai nėra ką tiesiai varai ant ginkūnų pusės ir paskui po dašinę jau pamatysi iškaba yra na bandysiu palekt,jei nieks nesugadins planu Quote (Romeniukas) Aš su varvančia nosyte,skaudančia gerklyte,tai mano savaitgalis liūdnas lovytėje praleidau. uzuojauta gerk daug arbatu,ir patinginiauk<tegu vyrai tavim pasirupina >
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:12 AM | Žinutė # 237 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) uzuojauta gerk daug arbatu,ir patinginiauk Ačiukas,nėra man taip blogai,kad reikėtų manimi rūpintis,bet kai sesuo sako,pasimuliuok labiau,kad pasirūpintų palepintų,juk susergu per mewtus vieną kartą Pasitvarkysiu ir atkrisiu vėl į lovytę,bet nieko pagersiu ir viskas bus gerai Quote (Laurituke) Romeniukas, sveikatytės tau mergina Ačiukas mergyt,tau ir reikia linkėti sveikatytės,tai pat truputi sirguliuoji Dabar atėjo mamoms laikas pasirgti truputi,vaikiukai pasveiko dabar mes sirgsime Linkiu savaime aišku niekam nesirgti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:17 AM | Žinutė # 238 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na bandysiu palekt,jei nieks nesugadins planu _liuks_ Quote (Romeniukas) Ačiukas mergyt,tau ir reikia linkėti sveikatytės,tai pat truputi sirguliuoji miela anwei anwei Dabar atėjo mamoms laikas pasirgti truputi,vaikiukai pasveiko dabar mes sirgsime Linkiu savaime aišku niekam nesirgti miela Quote (Romeniukas) Ačiukas mergyt,tau ir reikia linkėti sveikatytės,tai pat truputi sirguliuoji miela anwei anwei Dabar atėjo mamoms laikas pasirgti truputi,vaikiukai pasveiko dabar mes sirgsime Linkiu savaime aišku niekam nesirgti miela jo pasikeizdami bent jau mes varome sirgo vaikas nors dar ir dabar pakoso,sergu aš biški vyras va parašė žinutę kad susirgo sako blogai jaučiasi nu pas mus tai pastovei taip persergame visi jai jau vienas suserga
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:20 AM | Žinutė # 239 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ka varau valyti vaikinu klases,pagaliau baige remontus ir gales vaikai mokytis grazioj klasej as vakar miriau,po bulviakasio sloga uzpuole.atrodo nieko tokio,bet savijauta ziauri
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:24 AM | Žinutė # 240 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės Mes vakar iš po bulviakasio tinginiavom, tai dabar atsigersiu arbatėlės, ir lėksiu tvarkytis...Smagumas ima, juk laimėjom Ligoniukai, sveikit greičiau, mano mažylis ir užkimes, bet tikiuos viskas praeis be ramunėliu...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |