Paplepėkim prie kavos puodelio 47 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:25 AM | Žinutė # 241 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jo pasikeizdami bent jau mes varome sirgo vaikas nors dar ir dabar pakoso,sergu aš biški vyras va parašė žinutę kad susirgo sako blogai jaučiasi nu pas mus tai pastovei taip persergame visi jai jau vienas suserga Tai mūsų tėtis tai pat sloguojantis išvažiavo į darbą,čiaudo kaip išprotėjęs kas kelias sekundes,bet nieko gal praeis,vaikai tai kaip ir sveiki,Dovydui truputi balsas pakymęs,na čia jam dėl tų adenoidų taip ir kankinsimės visą žiemą
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:26 AM | Žinutė # 242 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na ka varau valyti vaikinu klases,pagaliau baige remontus ir gales vaikai mokytis grazioj klasej as vakar miriau,po bulviakasio sloga uzpuole.atrodo nieko tokio,bet savijauta ziauri Gal mokinsis geriau gražioje suremontuotoj klasėj Šaunu,kad sutvarkė gražiai klasę Tikrai atrodo tik sloga,o savijauta tai labai bjauri
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:26 AM | Žinutė # 243 |
[ ( US) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na o zygutis sugebejo iskoseti sernada tipo vel nenori i darzeli mano maziuke siandien irgi verke kad nenori i darzeli,jau vakar ji man sako mama nenoriu i darzeli tai palikau verkiancia
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:27 AM | Žinutė # 244 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Mes vakar iš po bulviakasio tinginiavom, tai dabar atsigersiu arbatėlės, ir lėksiu tvarkytis...Smagumas ima, juk laimėjom Ligoniukai, sveikit greičiau, mano mažylis ir užkimes, bet tikiuos viskas praeis be ramunėliu... Labuka Tikrai laimėjom net nesitiki O kas dėjosi kieme pas mus kai laimėjome tai siaubas rėkavo kas netingėjo,vaikščiojo aplink namą ir rėkė Tai BRONZA tai LIETUVA ir taip neaišku kiek ratų vaikščiojo
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:29 AM | Žinutė # 245 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) O kas dėjosi kieme pas mus kai laimėjome tai siaubas rėkavo kas netingėjo,vaikščiojo aplink namą ir rėkė pas mus ir rekavo ir trimitavo,ir Lietuva skandavo ir "mes laimejom".tuo metu mikdziau maze,tai ji sako mama kodel jie sako Lietuva,Lietuva kokie nenormalus visai,pasakysiu sako ryt mociutei
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:30 AM | Žinutė # 246 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| seip tai liudna man siandien kad mazaja verkiancia palikt reikejo
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:30 AM | Žinutė # 247 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) mano maziuke siandien irgi verke kad nenori i darzeli,jau vakar ji man sako mama nenoriu i darzeli tai palikau verkiancia Mūsų Dovydas ir nenori į darželį,tik aišku dėl to neverkia,nes jau didelis. mes supratome jau senai dėl ko jis nenori eiti į darželį,negali jis pakęsti tokios tvarkos,taisyklių,ir reikalavimų darželio nepatinko jam niekada taisyklės,dienotvarkė griežta,jis toks pats sau katinas, tai dėl to jis ir nemėgsta eiti į darželį. O jūsų mergytė dar maža tai gaila palikti verkenčią
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:32 AM | Žinutė # 248 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na ka varau valyti vaikinu klases,pagaliau baige remontus ir gales vaikai mokytis grazioj klasej _liuks_ as vakar miriau,po bulviakasio sloga uzpuole.atrodo nieko tokio,bet savijauta ziauri liudna kaip faina dabar tvarka gražu bus,peršalai matyt truputį bekasdama Quote (vaidabas) Sveikutės 4 Mes vakar iš po bulviakasio tinginiavom, tai dabar atsigersiu arbatėlės, ir lėksiu tvarkytis...Smagumas ima, juk laimėjom Ligoniukai, sveikit greičiau, mano mažylis ir užkimes, bet tikiuos viskas praeis be ramunėliu... sveikute nu jo laimėjome geros tau dienelės,eisiu ir aš apsitvarkyti lėksiu iki parduotuvės kažko nusipirkti bus dar šnd svečių biški tai reikia turėti kažko po ranka draugė gryžo iš italijos ji gal dar atvažiuos Quote (Romeniukas) Tai mūsų tėtis tai pat sloguojantis išvažiavo į darbą,čiaudo kaip išprotėjęs kas kelias sekundes,bet nieko gal praeis,vaikai tai kaip ir sveiki,Dovydui truputi balsas pakymęs,na čia jam dėl tų adenoidų taip ir kankinsimės visą žiemą 12 žodžiu situacija panaši irgi kaip ir visi perserga Quote (nerida) mano maziuke siandien irgi verke kad nenori i darzeli,jau vakar ji man sako mama nenoriu i darzeli tai palikau verkiancia 12 maniškiūs taip pat dedu vakar džinsiukus su kuriais į daržiuką eina sako nenoriu pas leles Quote (Romeniukas) O kas dėjosi kieme pas mus kai laimėjome tai siaubas rėkavo kas netingėjo,vaikščiojo aplink namą ir rėkė Tai BRONZA tai LIETUVA ir taip neaišku kiek ratų vaikščiojo juokas pas mus irgi triukšmas siaubingas buvo vajatau pypsino,rėkavo tuo laiku gryžinėjau iš radviliškio tai vienas vos po ratais nepalindo bet tyčia jatau kad sunervino nebežino iš tos laimės ką bedaryti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:32 AM | Žinutė # 249 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) mergytė dar maža tai gaila palikti verkenčią trys su puse metu pumpurui mano,savaite ejo normaliai neverke,auklyte sake tipo po savaites vaikas supranta kas per daiktas yra darzelis,seip tai man nepatinka kad auklyte taip prie vaiko sneka,nes juk viska girdi ir supranta
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:33 AM | Žinutė # 250 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) pas mus ir rekavo ir trimitavo,ir Lietuva skandavo ir "mes laimejom".tuo metu mikdziau maze,tai ji sako mama kodel jie sako Lietuva,Lietuva kokie nenormalus visai,pasakysiu sako ryt mociutei Maniškiai tai suprato dėl ko čia rėkauja,nes kartu žiūrėjome tai sako čia rėkia,kad laimėjo Lietuva Quote (nerida) seip tai liudna man siandien kad mazaja verkiancia palikt reikejo Isivaizduoju kaip negera,atsimenu ir mūms taip buvo kai buvome maži,bet nieko nepadarysi,reikia pratinti to truputi,viskas praeis ir nebebus ašaryčių,apsipras. Neliūdėk manau tavo mergytė šiuo metu gražiai žaidžia ir senai nebeverkia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:34 AM | Žinutė # 251 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) kokie nenormalus visai,pasakysiu sako ryt mociutei juokas oj geras Quote (nerida) seip tai liudna man siandien kad mazaja verkiancia palikt reikejo tikiu ir man taip būna Quote (Romeniukas) Mūsų Dovydas ir nenori į darželį,tik aišku dėl to neverkia,nes jau didelis. mes supratome jau senai dėl ko jis nenori eiti į darželį,negali jis pakęsti tokios tvarkos,taisyklių,ir reikalavimų darželio nepatinko jam niekada taisyklės,dienotvarkė griežta,jis toks pats sau katinas, tai dėl to jis ir nemėgsta eiti į darželį. O jūsų mergytė dar maža tai gaila palikti verkenčią 12 na bet vat tas ir svarbiausia kad neverkia tai taip nespaudžia širdies
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:34 AM | Žinutė # 252 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) maniškiūs taip pat dedu vakar džinsiukus su kuriais į daržiuką eina sako nenoriu pas leles sunku maziukasms na tikekimes greit pripras Laurituke labai fainu smailiku nauju
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:35 AM | Žinutė # 253 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Neliūdėk manau tavo mergytė šiuo metu gražiai žaidžia ir senai nebeverkia _liuks_ tikriausiai,bet kaip as tokia verksne tai niekaip nenusiraminu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:35 AM | Žinutė # 254 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) trys su puse metu pumpurui mano,savaite ejo normaliai neverke,auklyte sake tipo po savaites vaikas supranta kas per daiktas yra darzelis,seip tai man nepatinka kad auklyte taip prie vaiko sneka,nes juk viska girdi ir supranta Šiaip tai taip,vaikas jau suprato,kad kekvieną dieną jį paliksi darželyje Dar kokia savaitė ir manau viskas susitvarkyti turėtų. Kantrybės tau ir tikrai viskas bus gerai,mes beveik visos tą kelią praėjome kartu su vaikučiais.
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:35 AM | Žinutė # 255 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) trys su puse metu pumpurui mano,savaite ejo normaliai neverke,auklyte sake tipo po savaites vaikas supranta kas per daiktas yra darzelis,seip tai man nepatinka kad auklyte taip prie vaiko sneka,nes juk viska girdi ir supranta jo tas tai negeerai kad prie vaiko sako juk supranta viską,viską mūsiškiui 3 tai gal iki trijų su puse dar priprasime jatau kaip tikiuosi
|
Atsijungęs |
| |