Penktadienis, 2024-12-27, 5:53 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 47 tema.
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:25 AM | Žinutė # 241

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Laurituke)
jo pasikeizdami bent jau mes varome sirgo vaikas nors dar ir dabar pakoso,sergu aš biški vyras va parašė žinutę kad susirgo sako blogai jaučiasi nu pas mus tai pastovei taip persergame visi jai jau vienas suserga

Tai mūsų tėtis tai pat sloguojantis išvažiavo į darbą,čiaudo kaip išprotėjęs kas kelias sekundes,bet nieko gal praeis,vaikai tai kaip ir sveiki,Dovydui truputi balsas pakymęs,na čia jam dėl tų adenoidų taip ir kankinsimės visą žiemą 12

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:26 AM | Žinutė # 242

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (idit)
na ka varau valyti vaikinu klases,pagaliau baige remontus ir gales vaikai mokytis grazioj klasej
as vakar miriau,po bulviakasio sloga uzpuole.atrodo nieko tokio,bet savijauta ziauri

Gal mokinsis geriau gražioje suremontuotoj klasėj Šaunu,kad sutvarkė gražiai klasę _liuks_

Tikrai atrodo tik sloga,o savijauta tai labai bjauri

Atsijungęs
neridaData: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:26 AM | Žinutė # 243

[ (US) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (idit)
na o zygutis sugebejo iskoseti sernada tipo vel nenori i darzeli

mano maziuke siandien irgi verke kad nenori i darzeli,jau vakar ji man sako mama nenoriu i darzeli tai palikau verkiancia 12

Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie.
B. Ferrero
Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:27 AM | Žinutė # 244

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (vaidabas)
Mes vakar iš po bulviakasio tinginiavom, tai dabar atsigersiu arbatėlės, ir lėksiu tvarkytis...Smagumas ima, juk laimėjom
Ligoniukai, sveikit greičiau, mano mažylis ir užkimes, bet tikiuos viskas praeis be ramunėliu...

Labuka Tikrai laimėjom net nesitiki O kas dėjosi kieme pas mus kai laimėjome tai siaubas rėkavo kas netingėjo,vaikščiojo aplink namą ir rėkė Tai BRONZA tai LIETUVA ir taip neaišku kiek ratų vaikščiojo juokas

Atsijungęs
neridaData: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:29 AM | Žinutė # 245

[ (US) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
O kas dėjosi kieme pas mus kai laimėjome tai siaubas rėkavo kas netingėjo,vaikščiojo aplink namą ir rėkė

pas mus ir rekavo ir trimitavo,ir Lietuva skandavo ir "mes laimejom".tuo metu mikdziau maze,tai ji sako mama kodel jie sako Lietuva,Lietuva juokas kokie nenormalus visai,pasakysiu sako ryt mociutei juokas

Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie.
B. Ferrero
Atsijungęs
neridaData: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:30 AM | Žinutė # 246

[ (US) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
seip tai liudna man siandien kad mazaja verkiancia palikt reikejo

B. Ferrero
Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:30 AM | Žinutė # 247

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (nerida)
mano maziuke siandien irgi verke kad nenori i darzeli,jau vakar ji man sako mama nenoriu i darzeli tai palikau verkiancia

Mūsų Dovydas ir nenori į darželį,tik aišku dėl to neverkia,nes jau didelis. mes supratome jau senai dėl ko jis nenori eiti į darželį,negali jis pakęsti tokios tvarkos,taisyklių,ir reikalavimų darželio nepatinko jam niekada taisyklės,dienotvarkė griežta,jis toks pats sau katinas, tai dėl to jis ir nemėgsta eiti į darželį.

O jūsų mergytė dar maža tai gaila palikti verkenčią 12

Atsijungęs
LauritukeData: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:32 AM | Žinutė # 248

[ (LT) ]

Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už forumo ir puslapio įkūrimą Forumo siela Plepučių,pleputė
Quote (idit)
na ka varau valyti vaikinu klases,pagaliau baige remontus ir gales vaikai mokytis grazioj klasej _liuks_
as vakar miriau,po bulviakasio sloga uzpuole.atrodo nieko tokio,bet savijauta ziauri liudna

kaip faina dabar tvarka gražu bus,peršalai matyt truputį bekasdama liudna
Quote (vaidabas)
Sveikutės 4
Mes vakar iš po bulviakasio tinginiavom, tai dabar atsigersiu arbatėlės, ir lėksiu tvarkytis...Smagumas ima, juk laimėjom
Ligoniukai, sveikit greičiau, mano mažylis ir užkimes, bet tikiuos viskas praeis be ramunėliu...

sveikute mua nu jo laimėjome geros tau dienelės,eisiu ir aš apsitvarkyti lėksiu iki parduotuvės kažko nusipirkti bus dar šnd svečių biški tai reikia turėti kažko po ranka draugė gryžo iš italijos ji gal dar atvažiuos
Quote (Romeniukas)
Tai mūsų tėtis tai pat sloguojantis išvažiavo į darbą,čiaudo kaip išprotėjęs kas kelias sekundes,bet nieko gal praeis,vaikai tai kaip ir sveiki,Dovydui truputi balsas pakymęs,na čia jam dėl tų adenoidų taip ir kankinsimės visą žiemą 12

žodžiu situacija panaši irgi kaip ir visi perserga
Quote (nerida)
mano maziuke siandien irgi verke kad nenori i darzeli,jau vakar ji man sako mama nenoriu i darzeli tai palikau verkiancia 12

maniškiūs taip pat dedu vakar džinsiukus su kuriais į daržiuką eina sako nenoriu pas leles liudna
Quote (Romeniukas)
O kas dėjosi kieme pas mus kai laimėjome tai siaubas rėkavo kas netingėjo,vaikščiojo aplink namą ir rėkė Tai BRONZA tai LIETUVA ir taip neaišku kiek ratų vaikščiojo juokas

pas mus irgi triukšmas siaubingas buvo vajatau pypsino,rėkavo tuo laiku gryžinėjau iš radviliškio tai vienas vos po ratais nepalindo bet tyčia jatau kad sunervino nebežino iš tos laimės ką bedaryti

Forumo taisyklės ir ne tik čia
Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
neridaData: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:32 AM | Žinutė # 249

[ (US) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
mergytė dar maža tai gaila palikti verkenčią

trys su puse metu pumpurui mano,savaite ejo normaliai neverke,auklyte sake tipo po savaites vaikas supranta kas per daiktas yra darzelis,seip tai man nepatinka kad auklyte taip prie vaiko sneka,nes juk viska girdi ir supranta

B. Ferrero
Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:33 AM | Žinutė # 250

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (nerida)
pas mus ir rekavo ir trimitavo,ir Lietuva skandavo ir "mes laimejom".tuo metu mikdziau maze,tai ji sako mama kodel jie sako Lietuva,Lietuva kokie nenormalus visai,pasakysiu sako ryt mociutei

Maniškiai tai suprato dėl ko čia rėkauja,nes kartu žiūrėjome tai sako čia rėkia,kad laimėjo Lietuva juokas

Quote (nerida)

Isivaizduoju kaip negera,atsimenu ir mūms taip buvo kai buvome maži,bet nieko nepadarysi,reikia pratinti to truputi,viskas praeis ir nebebus ašaryčių,apsipras. miela Neliūdėk manau tavo mergytė šiuo metu gražiai žaidžia ir senai nebeverkia _liuks_

Atsijungęs
LauritukeData: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:34 AM | Žinutė # 251

[ (LT) ]

Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (nerida)
kokie nenormalus visai,pasakysiu sako ryt mociutei juokas

oj geras juokas
Quote (nerida)

tikiu ir man taip būna liudna
Quote (Romeniukas)
Mūsų Dovydas ir nenori į darželį,tik aišku dėl to neverkia,nes jau didelis. mes supratome jau senai dėl ko jis nenori eiti į darželį,negali jis pakęsti tokios tvarkos,taisyklių,ir reikalavimų darželio nepatinko jam niekada taisyklės,dienotvarkė griežta,jis toks pats sau katinas, tai dėl to jis ir nemėgsta eiti į darželį.

O jūsų mergytė dar maža tai gaila palikti verkenčią 12

na bet vat tas ir svarbiausia kad neverkia tai taip nespaudžia širdies

Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
neridaData: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:34 AM | Žinutė # 252

[ (US) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Laurituke)
maniškiūs taip pat dedu vakar džinsiukus su kuriais į daržiuką eina sako nenoriu pas leles

sunku maziukasms na tikekimes greit pripras

Laurituke labai fainu smailiku nauju

B. Ferrero
Atsijungęs
neridaData: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:35 AM | Žinutė # 253

[ (US) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Neliūdėk manau tavo mergytė šiuo metu gražiai žaidžia ir senai nebeverkia _liuks_

tikriausiai,bet kaip as tokia verksne tai niekaip nenusiraminu

B. Ferrero
Atsijungęs
RomeniukasData: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:35 AM | Žinutė # 254

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (nerida)
trys su puse metu pumpurui mano,savaite ejo normaliai neverke,auklyte sake tipo po savaites vaikas supranta kas per daiktas yra darzelis,seip tai man nepatinka kad auklyte taip prie vaiko sneka,nes juk viska girdi ir supranta

Šiaip tai taip,vaikas jau suprato,kad kekvieną dieną jį paliksi darželyje Dar kokia savaitė ir manau viskas susitvarkyti turėtų. _liuks_ Kantrybės tau ir tikrai viskas bus gerai,mes beveik visos tą kelią praėjome kartu su vaikučiais. miela

Atsijungęs
LauritukeData: Pirmadienis, 2010-09-13, 9:35 AM | Žinutė # 255

[ (LT) ]

Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (nerida)

jo tas tai negeerai kad prie vaiko sako juk supranta viską,viską mūsiškiui 3 tai gal iki trijų su puse dar priprasime jatau kaip tikiuosi

Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2024