Ketvirtadienis, 2025-01-09, 9:42 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 47 tema.
LauritukeData: Penktadienis, 2010-09-24, 3:48 PM | Žinutė # 976

[ (LT) ]

Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už forumo ir puslapio įkūrimą Forumo siela Plepučių,pleputė
Quote (nerida)
kaip tavo maziuko sveikatele Laurituke?

šnd dar geriau atsikosija padeda kaip pastebėjau tas parafinas ir aišku vaistai kur vakar naujus išrašė,tikiuos greit prais kaip jums?oriukas geras tai buvome lauke,mieste buvome gera lauke
Quote (Mody)
Gero Jums visoms savaitgalio, gražaus oro

ačiū tau taip pat gero ir šilto savaitgalio

Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-09-24, 5:42 PM | Žinutė # 977

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Mody)
Gero Jums visoms savaitgalio, gražaus oro

tau irgi gero savaitgalio, geros nuotaikos ir t.t.

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-09-24, 5:43 PM | Žinutė # 978

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
va dičkukuliai išvirti, laukiu brangiausiojo ir lėksim obuoliaut

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
LauritukeData: Penktadienis, 2010-09-24, 6:01 PM | Žinutė # 979

[ (LT) ]

Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
mano vaikas dar miega gryžo vyras eisime jaučiu mano mašiniuko tvarkyti,reikia išsisiurbti

Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
neridaData: Penktadienis, 2010-09-24, 6:10 PM | Žinutė # 980

[ (US) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Laurituke)
padeda kaip pastebėjau tas parafinas

o is kur to parafino gauni ka su juo darai?
Quote (Laurituke)
aišku vaistai kur vakar naujus išrašė

kokius dabar geliat?mes tai klacid geriam.bet dar pakosti galvoju

Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie.
B. Ferrero
Atsijungęs
noeleData: Penktadienis, 2010-09-24, 6:59 PM | Žinutė # 981

[ (GB) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą Plepučių,pleputė
sveikutes.ka veikinejat.as buvau siandien tikrintis akys.nes noriu lindziu.sake siaip kaip -0.5 nelabai lindziu reikia.bet sake uzsakys.ir plius akinius naujus israse ir viskas uz dyka.tik remeliu kainos yra kur brangiau damoketi teko tik 10 svaru...tai kai grizau dar namo prisizvengiau is gimines.mano puske su diedu susipyko nes as siurblio baka lauke palikau ir pamirsau vakar.tai anas net viasata i virsu issinese juokas juokas pro asaras. issiziojas tas mano puskes diedas.dabar su juo isvis nekalbesiu....
.

Atsijungęs
iditData: Penktadienis, 2010-09-24, 7:48 PM | Žinutė # 982

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (nerida)
mes tai klacid geriam

tai be antibijotiku neissivertet liudna as kol kas zygiui duodu ventolin ir brontex _liuks_
Quote (noele)
sveikutes.ka veikinejat.as buvau siandien tikrintis akys.nes noriu lindziu.sake siaip kaip -0.5 nelabai lindziu reikia.bet sake uzsakys.ir plius akinius naujus israse ir viskas uz dyka.tik remeliu kainos yra kur brangiau damoketi teko tik 10 svaru...

niu supre kad valdzia rupinasi savo pilieciu akim _liuks_
Quote (noele)
tai kai grizau dar namo prisizvengiau is gimines.mano puske su diedu susipyko nes as siurblio baka lauke palikau ir pamirsau vakar.tai anas net viasata i virsu issinese juokas pro asaras. issiziojas tas mano puskes diedas.dabar su juo isvis nekalbesiu....
.

smagu kad linksmai gyvenat juokas
Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-09-24, 9:57 PM | Žinutė # 983

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (noele)
sveikutes.ka veikinejat.as buvau siandien tikrintis akys.nes noriu lindziu.sake siaip kaip -0.5 nelabai lindziu reikia.bet sake uzsakys.ir plius akinius naujus israse ir viskas uz dyka.tik remeliu kainos yra kur brangiau damoketi teko tik 10 svaru...tai kai grizau dar namo prisizvengiau is gimines.mano puske su diedu susipyko nes as siurblio baka lauke palikau ir pamirsau vakar.tai anas net viasata i virsu issinese juokas pro asaras. issiziojas tas mano puskes diedas.dabar su juo isvis nekalbesiu....

kiek mažai už rėmelius super _liuks_ _liuks_ _liuks_ , na va truputi čik tavo puskės diedui juokas juokas juokas o jie ilgam pas jus apsistojo ar jūs kartu gyvenat miela , tikriausiai pražioplinau jei rašei 10 10

Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-09-24, 9:59 PM | Žinutė # 984

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
mes ti va grįžom iš sodo iki draugų buvom dar palėkę miela pasisedėjom susiplanavom savaitgalį juokas rytoj daug darbų, vešim obuolius nes sultys spausim _liuks_
o man tai kažko nugarą skauda gal sakau perpūtė, tai va ištepė manasis prieš lipant į lovą vėl reikės 10

Atsijungęs
noeleData: Penktadienis, 2010-09-24, 10:28 PM | Žinutė # 985

[ (GB) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą Plepučių,pleputė
aha jie apsitoja pas mus.padejom isikurti atvaziuoti i uk o jis kaip mazas vaikas juokas ai man dzin.nuo spalio zadu eiti dirbti.tai man tas ju viasatas nusisikti juokas nu issinuomavom nama dabar visi kartu.tai iki birzelio teks pakesti puskes ziopla dieda o man akys tikrino nuodugniai ne taip kaip lt an kompo tik.cia ziurejo ar ner glaukomas.viska tikrino.nes noriu kontaktiniu lesiu.siaip sako mano matomumas ner blogas.-0.5.sake siaip lindziu neduoda.bet del darbo prasiau nes su akinukais butu ne kas.tai sake penktadieni ateiti.jie uzsakys.uz lindzes teks moketi.o va akiniai iki 35 svaru uz dyka..as issirinkau uz 69 svarus tai tik 10 damoketi.nes turiu tokia nhs kortele,nu mazas pajamas turintis.tai man su ja daug kas free.ir vaistai man free va ir akinukai...jei buciau emus uz 125 svarus butu teke damoketi 40 svaru..issirinkau su juodu remu.nes man tas vyrukas pats pasiule imti akinius.sako jie tau bus uz dyka.nes as kur turiu sako apsidraudimui turek.nes jiems jau 6 metai..nu tai va maziukei akiniai uz dyka is vis..o as biski pamokejau.bet dziaugiuosi _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-09-24, 10:51 PM | Žinutė # 986

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (noele)
aha jie apsitoja pas mus.padejom isikurti atvaziuoti i uk o jis kaip mazas vaikas ai man dzin.nuo spalio zadu eiti dirbti.tai man tas ju viasatas nusisikti nu issinuomavom nama dabar visi kartu.tai iki birzelio teks pakesti puskes ziopla dieda o man akys tikrino nuodugniai ne taip kaip lt an kompo tik.cia ziurejo ar ner glaukomas.viska tikrino.nes noriu kontaktiniu lesiu.siaip sako mano matomumas ner blogas.-0.5.sake siaip lindziu neduoda.bet del darbo prasiau nes su akinukais butu ne kas.tai sake penktadieni ateiti.jie uzsakys.uz lindzes teks moketi.o va akiniai iki 35 svaru uz dyka..as issirinkau uz 69 svarus tai tik 10 damoketi.nes turiu tokia nhs kortele,nu mazas pajamas turintis.tai man su ja daug kas free.ir vaistai man free va ir akinukai...jei buciau emus uz 125 svarus butu teke damoketi 40 svaru..issirinkau su juodu remu.nes man tas vyrukas pats pasiule imti akinius.sako jie tau bus uz dyka.nes as kur turiu sako apsidraudimui turek.nes jiems jau 6 metai..nu tai va maziukei akiniai uz dyka is vis..o as biski pamokejau.bet dziaugiuosi

nu kaip šauniai ten jumis rūpinasi _liuks_ kad pas mus taip
na nieko pakęsit, tai nors linksmai pagyvenat juokas juokas

Atsijungęs
neridaData: Šeštadienis, 2010-09-25, 11:32 AM | Žinutė # 987

[ (US) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
sveikutes mergytes kaip savaitgali praleidinejat? 4

Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie.
B. Ferrero
Atsijungęs
LauritukeData: Šeštadienis, 2010-09-25, 4:06 PM | Žinutė # 988

[ (LT) ]

Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (nerida)
o is kur to parafino gauni ka su juo darai?

vaistinėje pirkau,mes kai gulėjome ligoninėje man sakė nusipirkti ir ligoninėje mums dėdavo miela labai jis man atsikositi pradėjo nuo jo padeda labai gerai sveiktam jis būna pirkti tokie grūdeliai ištirpini ir būna skystas paskui sustingsta dedu į maišiuką į rankšluostuką kol dar karštas ir ant nugarytės kai atvėsta rankšluostuką nuimu ir dedu tik su maišeliu miela
Quote (nerida)
kokius dabar geliat?mes tai klacid geriam.bet dar pakosti galvoju

geriam FLUDITEC ir BIODROXIL nu maniškiui žymiai gerėjo. miela
Quote (nerida)
sveikutes mergytes kaip savaitgali praleidinejat? 4

mes nuo ryto irgi duodamės buvome pašte pasijemiau siuntinukus,paskui variau atspauzdinti šnd gimtadienis uošvenės tai baliukas bus tai vat dar galvojau mažių užmigdysiu nemiega tai duosis dabar iki vakaro

Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
neridaData: Šeštadienis, 2010-09-25, 5:05 PM | Žinutė # 989

[ (US) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Laurituke)
vaistinėje pirkau,mes kai gulėjome ligoninėje man sakė nusipirkti ir ligoninėje mums dėdavo

o kokia kainyte?reiks kada pabandyti,cia tinka kaip kosti taip?

B. Ferrero
Atsijungęs
neridaData: Šeštadienis, 2010-09-25, 5:06 PM | Žinutė # 990

[ (US) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Laurituke)
šnd gimtadienis uošvenės tai baliukas bus

tai gal anytos gimtadienis?tai smagu baliukas sveikata

B. Ferrero
Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2025