Paplepėkim prie kavos puodelio 47 tema.
|
|
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2010-09-25, 5:15 PM | Žinutė # 991 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) o kokia kainyte?reiks kada pabandyti,cia tinka kaip kosti taip? žinok kainos tai nebepamenu aš bet nedaug visai kainuoja Quote (nerida) tai gal anytos gimtadienis?tai smagu baliukas sveikata nu jo anytos nors aš taip nevadinu aš vadinu uošvenė
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Šeštadienis, 2010-09-25, 5:27 PM | Žinutė # 992 |
[ ( US) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu jo anytos nors aš taip nevadinu aš vadinu uošvenė aha idomiai net pagalvojau kas ta uosviene iseina
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-09-25, 5:47 PM | Žinutė # 993 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) sveikutes mergytes kaip savaitgali praleidinejat? labutis aš tai užsiėmusi obuolių sultys žiemai ruošiu tai dabar laukiu kol užvirs tai va su draugyte
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-09-25, 5:48 PM | Žinutė # 994 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| laurituke šaunu kad tavo mažiukas sveiksta
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-09-26, 8:39 AM | Žinutė # 995 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) aha idomiai net pagalvojau kas ta uosviene iseina na matai pas visus skirtingai yra pas mus mūsų šeimoje taip vadinama
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-09-26, 8:41 AM | Žinutė # 996 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas visoms kaip savaitgalis? mes vakar buvome baliuke tai taip pasisedėjome fainai bet ne ilgai ir fsio bet gerai šnd išsimiegojau tai nuotaika gera,ir dienikė matosi bus gera vėliau varysime iki mamos pasibūti
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Sekmadienis, 2010-09-26, 8:45 AM | Žinutė # 997 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Sekmadienis, 2010-09-26, 9:22 AM | Žinutė # 998 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) labas rytas visoms kaip savaitgalis? labas siandien as pikta ir neismiegojus ryte vyras isvaziavo i turgu masinos pardavinet tai Zygimantas ir neuzmigo,mano lovoj daves .ziu jaunuoliai jau sukilo reiks isvirtmanu koses su braskiu uogiene ir eis jie pamoku daryt,o as siandien tujas sodinsiu,nes vakar mano tetis atveze 60vt nenoreciau kad nuvystu.nu va pasiguodziau varau darbuotis
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-09-26, 9:26 AM | Žinutė # 999 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) labas 4 siandien as pikta ir neismiegojus ryte vyras isvaziavo i turgu masinos pardavinet tai Zygimantas ir neuzmigo,mano lovoj daves _pikt_ .ziu jaunuoliai jau sukilo reiks isvirtmanu koses su braskiu uogiene ir eis jie pamoku daryt,o as siandien tujas sodinsiu,nes vakar mano tetis atveze 60vt nenoreciau kad nuvystu.nu va pasiguodziau varau darbuotis juokas Labuks nu jo aš irgi būnu pikta kai pažadina ir nebegaunu daugiau pamiegoti šnd man miego kažkaip užteko vakar ne vėlai atsiguliau tai išsimiegojau geros dienikės
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-09-26, 11:52 AM | Žinutė # 1000 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės Savaitgalis niekuom neįpatingas,slaugiau vyrą,labai nugarą skauda vos juda vargšiukas Išbažiavo dabar stabdžių kaladėles pasikeisti,kai gryš reikės važiuoti į miestą,apsipirkti. O kaip jūsų savaitgalis?
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-09-26, 11:56 AM | Žinutė # 1001 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) O kaip jūsų savaitgalis? pilnas nuotykių laukiu draugytės atvažiuos eisim pasivaikščiot kokios kavytės mieste atsigert, oras labai gražus, reikės nusipirkti dešrelių ir lėksim iki manojo išsikepsim kol dar orai gražūs
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-09-26, 12:08 PM | Žinutė # 1002 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Orai tai labai gražūs,tokie rudeniški Reikės vaikinukus išliesti į kiemą su dviračiais,kol dar gražūs orai tegul pavažinėja
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-09-26, 12:10 PM | Žinutė # 1003 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Reikės vaikinukus išliesti į kiemą su dviračiais,kol dar gražūs orai tegul pavažinėja na didysis išmoko ant 2 ratų , maniškis tai su bagiu duodasi
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-09-26, 12:51 PM | Žinutė # 1004 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Važiuoti jau važiuoja tik vis dar griūna ir neišeina apsisukti,o durniausia,kad sunku jį mokinti,labai greitai užpyksta,jeikas neišeina viskas,tada jau meta dviratį ir sako,kad nemoku Pasibaigia visi mokymai važiuoti dviračiu
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Sekmadienis, 2010-09-26, 3:19 PM | Žinutė # 1005 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) šiandien prabudau nes mūsų degutis kažkaipįdomiai cypė, pasižiūrim, o pasirodo visai jis ne benas tenas juokas juokas ir kad jau yra 5 maži degučiai sveikinu su seimos pagausejimu
|
Atsijungęs |
| |