Paplepėkim prie kavos puodelio 47 tema.
|
|
idit | Data: Sekmadienis, 2010-09-26, 6:01 PM | Žinutė # 1006 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) šiandien prabudau nes mūsų degutis kažkaipįdomiai cypė, pasižiūrim, o pasirodo visai jis ne benas tenas juokas juokas ir kad jau yra 5 maži degučiai sveikinu su seimos pagausejimu cai tai bajeriukas na va puse susisodinau dabar su jaunuoliais kovoju.uzvedziau nauja dailyrascio sasiuvini ,pradzioj pyko,bet matau jo nauda .ryt visdelto teks Zygmanta pas gydytoja vezti na va taip savaitgalis ir prabego
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-09-26, 7:23 PM | Žinutė # 1007 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) ryt visdelto teks Zygmanta pas gydytoja vezti nepasveikote? Quote (snieguoliuke) šiandien prabudau nes mūsų degutis kažkaipįdomiai cypė, pasižiūrim, o pasirodo visai jis ne benas tenas juokas juokas ir kad jau yra 5 maži degučia nu jo čia tai geras šeimos pagausėjimas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-09-26, 9:23 PM | Žinutė # 1008 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas pupos Orelis toks geras, kad nebėra laiko nei prie Pc pasėdėt.., aplinka šiandien perdarinėjau, baseinėli senąjį užpyliau, žolyte pasėjau, pagaliau blokelius vyras išbogino iš kiemo, tai dabar galėsiu žziast su gėlynais , jau suku galvą, ką kur pavasari sodinsiu..., aij, dar maniškis jau vėrandą pabaigė, lietus nebelyja ant galvos, kibsim į virtuvės perstatymą dabar, krosnelei vietą reik atlaisvint.. Tai va tokios tokelės iš mano fronto...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-09-26, 9:57 PM | Žinutė # 1009 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Labas pupos mua Orelis toks geras, kad nebėra laiko nei prie Pc pasėdėt.., aplinka šiandien perdarinėjau, baseinėli senąjį užpyliau, žolyte pasėjau, pagaliau blokelius vyras išbogino iš kiemo, tai dabar galėsiu žziast su gėlynais juokas , jau suku galvą, ką kur pavasari sodinsiu..., aij, dar maniškis jau vėrandą pabaigė, lietus nebelyja ant galvos, kibsim į virtuvės perstatymą dabar, krosnelei vietą reik atlaisvint.. Tai va tokios tokelės iš mano fronto... sveikute na va kaip faina tvarkotės,darotės viską labai smagu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-09-26, 10:09 PM | Žinutė # 1010 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) sveikinu su seimos pagausejimu ačiukas, kaip draugai sako tapome daugiavaikiais Quote (idit) cai tai bajeriukas na jo tikrai, o mes ir sakom ko tas mūsų degutis toks storuliukas, sakom ant dietos reikia, o kad čia būsima mamytė bet kokie jie gražučiai draugai galvojo kad jie tokie pliki kaip peliukai, o jie visai kaip mamytė tik sumažinta kopija , tai va jau turim ne 5 mažyliai o šeši , tai rytoj važiuosim į veterinarijos kliniką paklausti kaip ją prižiūrėti o jau visi mažyliai turės naujus namelius
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-09-26, 10:12 PM | Žinutė # 1011 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu jo čia tai geras šeimos pagausėjimas tikrai geras, mažius mūsų labai išsigando ryte sako duokit man tualetinio popieriaus, mano benui iš užpakaliuko kraujas bėga kaip išsigandom, bet paskui pamatėm , kame čia reikalas tai tada jau visi džiaugėmės o ypač mūsų kinderis sako aš dabar tusiu šitiek gyvūnų, reikia narvo didesnio reikia maisto daugiau ir t.t. sako važiuojam pirkt aš pirksiu iš savo pinigų
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-09-26, 10:12 PM | Žinutė # 1012 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Orelis toks geras, kad nebėra laiko nei prie Pc pasėdėt.., aplinka šiandien perdarinėjau, baseinėli senąjį užpyliau, žolyte pasėjau, pagaliau blokelius vyras išbogino iš kiemo, tai dabar galėsiu žziast su gėlynais , jau suku galvą, ką kur pavasari sodinsiu..., aij, dar maniškis jau vėrandą pabaigė, lietus nebelyja ant galvos, kibsim į virtuvės perstatymą dabar, krosnelei vietą reik atlaisvint.. Tai va tokios tokelės iš mano fronto... kaip smagu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-09-26, 10:42 PM | Žinutė # 1013 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai tada jau visi džiaugėmės o ypač mūsų kinderis sako aš dabar tusiu šitiek gyvūnų, reikia narvo didesnio reikia maisto daugiau ir t.t. sako važiuojam pirkt aš pirksiu iš savo pinigų juokas juokas geras vaikas norėtų visų
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Pirmadienis, 2010-09-27, 8:04 AM | Žinutė # 1014 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės mergytės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-09-27, 8:04 AM | Žinutė # 1015 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-09-27, 8:09 AM | Žinutė # 1016 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas Quote (Laurituke) nepasveikote na kosulys nesumazejo,bet abejoju ar gydytojas israsys anibijotikus.ai lai pabuna namuose.
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-09-27, 8:11 AM | Žinutė # 1017 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na kosulys nesumazejo,bet abejoju ar gydytojas israsys anibijotikus.ai lai pabuna namuose. tai aišku jai kosija tegul dar būna ir sveiksta mums ryt pas daktarę dar pakoso bet jau labai mažai ačiū dievui tokios gražios buvo dienos vakar važevome rinkti obuolių tris bulvinius maišus prisirinkome,reiks dar važiuoti kada sultims rinktis orbuoliukų šnd jau jaučiu oriukas nieko gero bus nei saulutė matosi
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-09-27, 8:16 AM | Žinutė # 1018 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mes sulciu daug nesispausim,dabar gavau dovanu sulciaspaude tai svieziu vis issipaudziu.vaikaim tai labai patinka obuoliu su kmynu arbata .oras ir pas mus bjaurus
|
Atsijungęs |
| |
Mody | Data: Pirmadienis, 2010-09-27, 8:34 AM | Žinutė # 1019 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 40
Apdovanojimai: 0
Lytis: Vyras
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas. Vėl pradedame savaitę. Mano šeima irgi pagausėjo, šeštadienį dukra nusipirko Jūrų kiauliuką. Su tėčiu abu važiavo į Vilnių. Vardą davė Žirnis
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-09-27, 9:23 AM | Žinutė # 1020 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) mes sulciu daug nesispausim,dabar gavau dovanu sulciaspaude tai svieziu vis issipaudziu.vaikaim tai labai patinka obuoliu su kmynu arbata nu jo šviežios geriau turiu ir aš sulčiaspaudę bet vis neprisiruoši su ja kažkaip ot tyngine Quote (Mody) Labas rytas. Vėl pradedame savaitę. Mano šeima irgi pagausėjo, šeštadienį dukra nusipirko Jūrų kiauliuką. Su tėčiu abu važiavo į Vilnių. Vardą davė Žirnis juokas sveikute nu va visur tik pagausėjimai sveikinimai ir tau su pagausėjimu
|
Atsijungęs |
| |