Paplepėkim prie kavos puodelio 48 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:28 PM | Žinutė # 136 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Romeniukai mūsų avatarų merginų plaukų spalva man panaši net susimaišo man Dabar tik pastebėjau rimtai panaši nu graži visai spalva
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:29 PM | Žinutė # 137 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Dieve tu mano,ne nauji daigtai tai ko čia stebėtis va naujas telikas manau tarnaus ilgai,vaikų jau nebepatinka,matėm yra akcijų telikams gal ir vaikams naują itaisysime Nauja yra nauja oj dabar daug telikam akcijų nes jie jau bus greitai nurašyti, kadangi reikės priedėlį tą pirktis tai ir paleido paprastą po 200 , mes kabelinę turim galvojom nereiks to priedėlio bet pasirodo reikės nes nematysim nei tv3 nei lnk na žinok dėl daiktų tai nesvarbu manau ar nauji ar seni mūsų telikui beveik 10m ir veikia kaip pradžioje o firma vido o va draugės vaikui tėvas nupirko kompą, tai turi gal metus laiko o taisytas 5 kartus maž-iausiai, tai viena ploštė sudėgė tai kia ir nesėdi taip jau baisiai prie jo ir išmano apie juos ir va tau naujas daiktas technika manau laimės dalykas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:29 PM | Žinutė # 138 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Dabar tik pastebėjau rimtai panaši nu graži visai spalva būsim abi ryžos
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:31 PM | Žinutė # 139 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vaidabas tai svečių aptūrėsi o kada tu žadi skrist
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:33 PM | Žinutė # 140 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oj dabar daug telikam akcijų nes jie jau bus greitai nurašyti, kadangi reikės priedėlį tą pirktis Tai kad mes ne paprastą pirktume,o skistųjų kristalų,paprastų net ir nemačiau,kad būtų Nu rimtai nemačiau nebeapsimoka paprasto pirkti, skistųjų kristalų per akciją už 800lt gali nusipirkti ir nereikės jokių priedėlių na mano sesuo jau turi priedėli ir labai daug kanalų rodo
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:35 PM | Žinutė # 141 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kaip faina,mamukas atskrenda Brolis viešbutyje dirba .kuom? jo, laukiam, o broliukas, tai valytoju isitaise, jam gi tik 16, bet dziaugiames kad nori dirbt, savo pinigu turet Quote (snieguoliuke) vaidabas tai svečių aptūrėsi o kada tu žadi skrist mama si men pasisveciuos, o as lapkricio gale ja lankysiu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:37 PM | Žinutė # 142 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai kad mes ne paprastą pirktume,o skistųjų kristalų,paprastų net ir nemačiau,kad būtų Nu rimtai nemačiau nebeapsimoka paprasto pirkti, skistųjų kristalų per akciją už 800lt gali nusipirkti ir nereikės jokių priedėlių na mano sesuo jau turi priedėli ir labai daug kanalų rodo mes matėm vitrinoj padėtus pas mus paprastas ir rodo manau ne ką prasčiau nei skistųjų užsilenktų tada manau irgi skistųjų pirktume, bet kol geras šitas senučiukas tai kam kito reikia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:38 PM | Žinutė # 143 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) jo, laukiam, o broliukas, tai valytoju isitaise, jam gi tik 16, bet dziaugiames kad nori dirbt, savo pinigu turet aišku gerai, o kokie pinigai ten, Quote (vaidabas) mama si men pasisveciuos, o as lapkricio gale ja lankysiu kaip faina jaučiu kai galit taip dažnai susitikti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:39 PM | Žinutė # 144 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) jo, laukiam, o broliukas, tai valytoju isitaise, jam gi tik 16, bet dziaugiames kad nori dirbt, savo pinigu turet Tai faina,aišku gerai,kad nori vaikinukas dirbti ir savo pinigėlių turėti Šaunuolis tavo brolis O ne tu turėjai pas mamuką skristi? Quote (vaidabas) mama si men pasisveciuos, o as lapkricio gale ja lankysiu Ai mat kaip Tai kaip faina
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:40 PM | Žinutė # 145 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kinderis žiūri dar pažiūrėsim ir juokiasi iš rokio balbo o kažin kiek dabar naujas personalinis kompas kainuotų , net neįsivaizduoju, gaila kad pinigų už jį niekas nebegrąžins
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:41 PM | Žinutė # 146 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mes matėm vitrinoj padėtus pas mus paprastas ir rodo manau ne ką prasčiau nei skistųjų užsilenktų tada manau irgi skistųjų pirktume, bet kol geras šitas senučiukas tai kam kito reikia Nu geras tikrai niekur nemačiau Tai aišku jei gerai rodo tai kam naujas,mes ir nebūtume dar pirke bet žinok nepalyginsi vaizdo kokybės
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:43 PM | Žinutė # 147 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kinderis žiūri dar pažiūrėsim ir juokiasi iš rokio balbo Geras maniškiai tai pat Quote (snieguoliuke) o kažin kiek dabar naujas personalinis kompas kainuotų , net neįsivaizduoju, gaila kad pinigų už jį niekas nebegrąžins Maniškis matė labai gerą už 1500lt. Tai jau nebegrąžina
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:44 PM | Žinutė # 148 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, rimtai dabar jau man maišosi mūsų avatarai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:44 PM | Žinutė # 149 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) bet žinok nepalyginsi vaizdo kokybės na žinok pas mus manau irgi kokybė, spalvos ryškios, kanalus rodo gerai, ryškiai manau to pilnai užtenka :_liuks_: o kas liečia vaikui teliką tai net busimam jo kambaryje neketinam pirkti kažkaip :galvoju: gal mes senamadžiai nes nemanau kad reikia vaikams kažkaip kai paaugs gal nes dabar pilna užsiėmimų ir be teliko
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Trečiadienis, 2010-10-06, 8:45 PM |
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:44 PM | Žinutė # 150 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pas mus senuciukas Beko, gal virs 10m jam, kelis kartus norejom jau keist, bet vis pasisnekam, sakom gal dar kol eina, tegu buna tas, vis butinesniu pirkiniu surandam.. va dabr plastikiniu, ar kokiu duru, su stiklu ieskom, bliam kainos nezmoniskos...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |