Paplepėkim prie kavos puodelio 48 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:46 PM | Žinutė # 151 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) snieguoliuke, rimtai dabar jau man maišosi mūsų avatarai juodai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:49 PM | Žinutė # 152 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) pas mus senuciukas Beko, gal virs 10m jam, kelis kartus norejom jau keist, bet vis pasisnekam, sakom gal dar kol eina, tegu buna tas, vis butinesniu pirkiniu surandam.. va dabr plastikiniu, ar kokiu duru, su stiklu ieskom, bliam kainos nezmoniskos... mes irrgi kažkaip kol negenda ir rodo gerai kam reikia kito , va kai užsilenks tada gl jau ir reiks žiūrinėti, mes tai turim tašką kur buitinę techniką pigiau parduoda ir fotiką ir skalbenkę iš ten pirok ir laiko super o durys tai brangios plastiko ne taip kaip medžio , siaubingos kainos
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:51 PM | Žinutė # 153 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai jau nebegrąžina nebe nebeapsimoka kompo p[irkt o kai gražindavo 30 berods procentų tai buvo super, nes aš kai laptopą pirkau tai susigražinau nemažai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:52 PM | Žinutė # 154 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Jei mūms nebūtų gedusi buitinė technika tai nei naujo teliko nei šaldytuvo,skalbenkės, fotiko nieko nebūtume pirkę Gaila mūms pinigų kurių ir taip trūksta,o visko reikia ir norisi
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:53 PM | Žinutė # 155 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nebe nebeapsimoka kompo p[irkt o kai gražindavo 30 berods procentų tai buvo super, nes aš kai laptopą pirkau tai susigražinau nemažai O jei laptopą pirkčiau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:55 PM | Žinutė # 156 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Jei mūms nebūtų gedusi buitinė technika tai nei naujo teliko nei šaldytuvo,skalbenkės, fotiko nieko nebūtume pirkę Gaila mūms pinigų kurių ir taip trūksta,o visko reikia ir norisi na jo gerai kad mums kol kas negenda niekas nes yra ir taip kur pinigus dėti bet šeip draugai butą apsistatinėjo tai prisipirko naudotos technikos ir laiko negenda kolkas ir žymiai pigiau išėjo na matai toks šaldytuvas, skalbenkė manau reikalingi kiti manau nebūtini
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:56 PM | Žinutė # 157 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) O jei laptopą pirkčiau nebeatiduoda už jokį atrodo, nes šie metai buvo paskutiniai nes atidavinėjo už 2009 berods jau šaukštai po pietų ir nelabai apsimoka aš turėjau dėl mokslų tai patiko bet ne tas kaip stacionaras o kaina nedaug kuo skiriasi
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:57 PM | Žinutė # 158 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na jo gerai kad mums kol kas negenda niekas nes yra ir taip kur pinigus dėti bet šeip draugai butą apsistatinėjo tai prisipirko naudotos technikos ir laiko negenda kolkas ir žymiai pigiau išėjo na matai toks šaldytuvas, skalbenkė manau reikalingi kiti manau nebūtini Tai taip,visko reikia, pinigėlių tiek nėra man dabar reikia spauzdintuvo,vyrui kompo,vaikams teliko,nors persiplėšk Kažką vieną pirksime ir bus ramu,tik kaip draugiškai susitarti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:59 PM | Žinutė # 159 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mūms naujas telikas patinka dar tuom,,kad isidedi fliašą ir žiūri filmą, ar vaikai filmuką Labai patogu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 9:00 PM | Žinutė # 160 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai taip,visko reikia, pinigėlių tiek nėra man dabar reikia spauzdintuvo,vyrui kompo,vaikams teliko,nors persiplėšk Kažką vieną pirksime ir bus ramu,tik kaip draugiškai susitarti manau vaikams telikas nebūtinas , o visa kita reikalinga , mūsų spauzdintuvas pas draugę jau visas pusmetis, kažkaip nerikia mus dabar jo nes darbe atsispauzdinam ko reikia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 9:02 PM | Žinutė # 161 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Mūms naujas telikas patinka dar tuom,,kad isidedi fliašą ir žiūri filmą, ar vaikai filmuką Labai patogu mes tam turim DVD ir fliašas ir kompaktas ir kas tik nori kišasi
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 9:06 PM | Žinutė # 162 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na matau abi turit kur ką kišt , pas mane nieks nesikiša niekur, tai einu užvalgyt, jau vėl skrandis reikalauja aukų...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 9:09 PM | Žinutė # 163 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na matau abi turit kur ką kišt , pas mane nieks nesikiša niekur, tai einu užvalgyt, jau vėl skrandis reikalauja aukų... svarbu yra ką kyšti o šeip tai namų kino sistemą gavom dovanų ir pamatėm kad ten visokių navarotų o geriausiai tai pas mus garaže yra tas kur juotelines kasetės dedasi po kokių 10m bus antikvaras skanaus
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 9:12 PM | Žinutė # 164 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o kas liečia vaikų sedėjimą prie teliko tai bendradarbės sesė persikėlė į namą tai sakau jau vaikams pasaka o pasirodo nė velnio, kaip priprato sedėt prie teliko kai bute gyvena tai neiškrapšto iš kambario sėdi prie teliko visą laisvą laiką tai žadėjo teliką paslėpt
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 9:12 PM | Žinutė # 165 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) manau vaikams telikas nebūtinas , o visa kita reikalinga , mūsų spauzdintuvas pas draugę jau visas pusmetis, kažkaip nerikia mus dabar jo nes darbe atsispauzdinam ko reikia Man spauzdintuvo-skenerio reikia,su photoshopu pažaisti ir atsispauzdinti Quote (snieguoliuke) mes tam turim DVD ir fliašas ir kompaktas ir kas tik nori kišasi DVD pas vaikus,,kompakto į teliką neikiši,į paprastą teliką fliašo tai pat dvd jei turi tai kitas reikalas Quote (vaidabas) na matau abi turit kur ką kišt , pas mane nieks nesikiša niekur, tai einu užvalgyt, jau vėl skrandis reikalauja aukų... Turim ką ir į ką kišt Aš tai skruzdelynu soti Vaikai kemša saldainius,katik buto šeimininke su dukra buvo svečiuose tai privaišino
|
Atsijungęs |
| |