Sekmadienis, 2025-02-09, 8:07 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 48 tema.
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:46 PM | Žinutė # 151

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
snieguoliuke, rimtai dabar jau man maišosi mūsų avatarai

juodai juokas juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:49 PM | Žinutė # 152

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
pas mus senuciukas Beko, gal virs 10m jam, kelis kartus norejom jau keist, bet vis pasisnekam, sakom gal dar kol eina, tegu buna tas, vis butinesniu pirkiniu surandam..
va dabr plastikiniu, ar kokiu duru, su stiklu ieskom, bliam kainos nezmoniskos...

mes irrgi kažkaip kol negenda ir rodo gerai kam reikia kito miela , va kai užsilenks juokas juokas tada gl jau ir reiks žiūrinėti, mes tai turim tašką kur buitinę techniką pigiau parduoda _liuks_ ir fotiką ir skalbenkę iš ten pirok ir laiko super _liuks_ _liuks_ _liuks_
o durys tai brangios plastiko ne taip kaip medžio , siaubingos kainos

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:51 PM | Žinutė # 153

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Tai jau nebegrąžina

nebe juokas juokas juokas nebeapsimoka kompo p[irkt o kai gražindavo 30 berods procentų tai buvo super, nes aš kai laptopą pirkau tai susigražinau nemažai _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:52 PM | Žinutė # 154

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Jei mūms nebūtų gedusi buitinė technika tai nei naujo teliko nei šaldytuvo,skalbenkės, fotiko nieko nebūtume pirkę juokas Gaila mūms pinigų kurių ir taip trūksta,o visko reikia ir norisi 10

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
RomeniukasData: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:53 PM | Žinutė # 155

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
nebe nebeapsimoka kompo p[irkt o kai gražindavo 30 berods procentų tai buvo super, nes aš kai laptopą pirkau tai susigražinau nemažai

O jei laptopą pirkčiau galvoju

Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:55 PM | Žinutė # 156

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Jei mūms nebūtų gedusi buitinė technika tai nei naujo teliko nei šaldytuvo,skalbenkės, fotiko nieko nebūtume pirkę Gaila mūms pinigų kurių ir taip trūksta,o visko reikia ir norisi

na jo gerai kad mums kol kas negenda niekas juokas juokas nes yra ir taip kur pinigus dėti juokas juokas
bet šeip draugai butą apsistatinėjo tai prisipirko naudotos technikos ir laiko negenda kolkas ir žymiai pigiau išėjo _liuks_ _liuks_
na matai toks šaldytuvas, skalbenkė manau reikalingi kiti manau nebūtini galvoju

Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:56 PM | Žinutė # 157

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
O jei laptopą pirkčiau

nebeatiduoda už jokį atrodo, nes šie metai buvo paskutiniai nes atidavinėjo už 2009 berods juokas juokas jau šaukštai po pietų juokas juokas ir nelabai apsimoka aš turėjau dėl mokslų tai patiko bet ne tas kaip stacionaras galvoju galvoju o kaina nedaug kuo skiriasi juokas

Atsijungęs
RomeniukasData: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:57 PM | Žinutė # 158

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
na jo gerai kad mums kol kas negenda niekas nes yra ir taip kur pinigus dėti
bet šeip draugai butą apsistatinėjo tai prisipirko naudotos technikos ir laiko negenda kolkas ir žymiai pigiau išėjo
na matai toks šaldytuvas, skalbenkė manau reikalingi kiti manau nebūtini

Tai taip,visko reikia, pinigėlių tiek nėra 10 man dabar reikia spauzdintuvo,vyrui kompo,vaikams teliko,nors persiplėšk Kažką vieną pirksime ir bus ramu,tik kaip draugiškai susitarti juokas

Atsijungęs
RomeniukasData: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:59 PM | Žinutė # 159

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Mūms naujas telikas patinka dar tuom,,kad isidedi fliašą ir žiūri filmą, ar vaikai filmuką _liuks_ Labai patogu _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2010-10-06, 9:00 PM | Žinutė # 160

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Tai taip,visko reikia, pinigėlių tiek nėra man dabar reikia spauzdintuvo,vyrui kompo,vaikams teliko,nors persiplėšk Kažką vieną pirksime ir bus ramu,tik kaip draugiškai susitarti

manau vaikams telikas nebūtinas galvoju , o visa kita reikalinga _liuks_ , mūsų spauzdintuvas pas draugę jau visas pusmetis, kažkaip nerikia mus dabar jo nes darbe atsispauzdinam ko reikia juokas juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2010-10-06, 9:02 PM | Žinutė # 161

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Mūms naujas telikas patinka dar tuom,,kad isidedi fliašą ir žiūri filmą, ar vaikai filmuką Labai patogu

mes tam turim DVD ir fliašas ir kompaktas ir kas tik nori kišasi juokas juokas

Atsijungęs
Vai2skeData: Trečiadienis, 2010-10-06, 9:06 PM | Žinutė # 162

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
na matau abi turit kur ką kišt juokas , pas mane nieks nesikiša niekur, tai einu užvalgyt, jau vėl skrandis reikalauja aukų...

Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2010-10-06, 9:09 PM | Žinutė # 163

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
na matau abi turit kur ką kišt , pas mane nieks nesikiša niekur, tai einu užvalgyt, jau vėl skrandis reikalauja aukų...

juokas juokas juokas svarbu yra ką kyšti
o šeip tai namų kino sistemą gavom dovanų ir pamatėm kad ten visokių navarotų juokas juokas o geriausiai tai pas mus garaže yra tas kur juotelines kasetės dedasi po kokių 10m bus antikvaras juokas _liuks_
skanaus miela

Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2010-10-06, 9:12 PM | Žinutė # 164

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
o kas liečia vaikų sedėjimą prie teliko tai bendradarbės sesė persikėlė į namą tai sakau jau vaikams pasaka _liuks_ _liuks_ o pasirodo nė velnio, kaip priprato sedėt prie teliko kai bute gyvena tai neiškrapšto iš kambario sėdi prie teliko visą laisvą laiką tai žadėjo teliką paslėpt juokas juokas

Atsijungęs
RomeniukasData: Trečiadienis, 2010-10-06, 9:12 PM | Žinutė # 165

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
manau vaikams telikas nebūtinas , o visa kita reikalinga , mūsų spauzdintuvas pas draugę jau visas pusmetis, kažkaip nerikia mus dabar jo nes darbe atsispauzdinam ko reikia

Man spauzdintuvo-skenerio reikia,su photoshopu pažaisti ir atsispauzdinti 10

Quote (snieguoliuke)
mes tam turim DVD ir fliašas ir kompaktas ir kas tik nori kišasi

DVD pas vaikus,,kompakto į teliką neikiši,į paprastą teliką fliašo tai pat juokas dvd jei turi tai kitas reikalas 10

Quote (vaidabas)
na matau abi turit kur ką kišt , pas mane nieks nesikiša niekur, tai einu užvalgyt, jau vėl skrandis reikalauja aukų...

Turim ką ir į ką kišt juokas juokas Aš tai skruzdelynu soti 10 Vaikai kemša saldainius,katik buto šeimininke su dukra buvo svečiuose tai privaišino 10

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2025