|
Paplepėkim prie kavos puodelio 48 tema.
|
|
| Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-14, 7:17 AM | Žinutė # 421 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) sveikute..oj puikiai auga kaip ant mieliu mana leliukai abu ir speju visur ir smagu kai jau leliukas gudrus darosi tik mielosios as kolkas retai cia busiu nes sia savaite mokslai man dar tai norisi ir pailseti pailsinti kuna pagulet o dar kai ilgai dirbu su darbais irneiseina pas jus pasibuti cia.. bet nieko stengsiuos pasitaisyti as sveikute na svarbu viskas gerai lauksim gryštant kai būsi laisvesnė
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-14, 7:29 AM | Žinutė # 422 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas nu aš tai ankstyva šnd,jau ir kavikės su pienu atsigėriau,ir pasportavau,mažius pabudo reiks eiti apsitvarkyti,važiuosiu šnd vaikui atspauzdinti mašinėlių lankstymui iš popieriau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| virginijak | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-14, 7:43 AM | Žinutė # 423 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
| malionda | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-14, 8:38 AM | Žinutė # 424 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 42
Apdovanojimai: 0
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laba ryta merginos kaip šiandien nuotaikėlės? Niūri dienelė pas mum išpuolė, tai ir nuotaikėlės nelabai yra
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-14, 9:03 AM | Žinutė # 425 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas Quote (sypsenele) sveikute..oj puikiai auga kaip ant mieliu mana leliukai abu ir speju visur ir smagu kai jau leliukas gudrus darosi tik mielosios as kolkas retai cia busiu nes sia savaite mokslai man dar tai norisi ir pailseti pailsinti kuna pagulet o dar kai ilgai dirbu su darbais irneiseina pas jus pasibuti cia.. bet nieko stengsiuos pasitaisyti as smagu kad vaikučiai greitai auga llauksim sugrįžtant kai būsi laisvesnė
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-14, 9:09 AM | Žinutė # 426 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Labas rytas nu aš tai ankstyva šnd,jau ir kavikės su pienu atsigėriau,ir pasportavau,mažius pabudo reiks eiti apsitvarkyti,važiuosiu šnd vaikui atspauzdinti mašinėlių lankstymui iš popieriau mano dienelė irgi labai panašei prasidėjo pasportavau su abroketu, nautaika pagerėjo dabar darbe sedžiu , pamiršau kinderiui puoduką įdėt nes darželyje sakė pieš, tai brangiausiajam paskambinau sakė nuveš Quote (malionda) Laba ryta merginos kaip šiandien nuotaikėlės? Niūri dienelė pas mum išpuolė, tai ir nuotaikėlės nelabai yra na pas mus irgi nelabai kokia diena manau bus, bet pasportavus nuotaika pakyla , laukiu lapkričio mėnesio nes vėl pradėsim eiti į baseiną ir t.t
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-14, 9:46 AM | Žinutė # 427 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas Ne kokia šiandien diena,traukia prie žemės tai juodai,vos išsikrapščiau iš lovos,jau antrą puodelį kavos geriu,bet nepadeda,mieguista kažkokia
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-14, 9:47 AM | Žinutė # 428 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sypsenele, Šaunu,kad lelius auga kaip ant mielių ir viskas gerai Laurituke, Kas čia per mašinėlės iš popieriaus lankstymui Idomu idomu 
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-14, 12:18 PM | Žinutė # 429 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ne kokia šiandien diena tikrai nekokia
|
Atsijungęs |
| |
| Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-14, 12:56 PM | Žinutė # 430 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tikrai nekokia Kokia kokia! :) tai kas kad lietus lyja, svarbu nuotaika puiki :) Linkejimai... ilgau.... kaip smagiai cia atsinaujine...
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-14, 1:53 PM | Žinutė # 431 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Laurituke, Kas čia per mašinėlės iš popieriaus lankstymui galvoju 10 Idomu idomu 10 internete radau makvynas ir dar ten visokių tai reiks atspauzdinti šnd jau neneuvaževau,buvome pirkti batukų žieminių Airidukui
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-14, 3:18 PM | Žinutė # 432 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) internete radau makvynas ir dar ten visokių tai reiks atspauzdinti šnd jau neneuvaževau,buvome pirkti batukų žieminių Airidukui Parodyk ir man kas čia per idomybės Sindre, sveika pradingėle kur buvai užsikasusi Aš tai katik atsikėliau,labai blogai šiandien jaučiuosi ar čia oras kaltas nežinau ,betir naktibuvo bloga atrodė,kad širdis stoja,silpnumas miegas ima jaučiu spaudimas žemas,tai laukiu draugės atveš matuoli,reikės pasimatuoti ir žėti ką rodo,jei negerai tai eisiu pas gydytoją Pamiegojau,bet savijauta nepagerėjo,traukia prie žemės 
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-14, 3:26 PM | Žinutė # 433 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš tai katik atsikėliau,labai blogai šiandien jaučiuosi ar čia oras kaltas nežinau ,betir naktibuvo bloga atrodė,kad širdis stoja,silpnumas miegas ima jaučiu spaudimas žemas,tai laukiu draugės atveš matuoli,reikės pasimatuoti ir žėti ką rodo,jei negerai tai eisiu pas gydytoją liudna Pamiegojau,bet savijauta nepagerėjo,traukia prie žemės liudna oho kas čia tau dabar darosi nu pasižiūrėk ir jai ką pas daktarę eik pasitikrinti Quote (Romeniukas) Parodyk ir man kas čia per idomybės _liuks_ tuoj įkelsiu į ps tam tinkamą temą
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-14, 3:30 PM | Žinutė # 434 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) oho kas čia tau dabar darosi nu pasižiūrėk ir jai ką pas daktarę eik pasitikrinti Nežinau kas čia darosi,bet savijauta bjauri,vakar viskas gerai buvo,tokia darbinga, energinga,o vakare silpna pasidarė,ryte tokia ir atsikėliau nusilpusi,prastai miegojau,jaučiu spaudimas durniuoja. Quote (Laurituke) tuoj įkelsiu į ps tam tinkamą temą Ok
|
Atsijungęs |
| |
| Sindre | Data: Ketvirtadienis, 2010-10-14, 3:36 PM | Žinutė # 435 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Sindre, sveika pradingėle kur buvai užsikasusi aghu labas :) kad uzsikasus tai atspejai... 4 darbai ir bilekiek visuomenines v. Nespeju ir tiek... Quote (Romeniukas) Aš tai katik atsikėliau,labai blogai šiandien jaučiuosi ar čia oras kaltas nežinau ,betir naktibuvo bloga atrodė,kad širdis stoja,silpnumas miegas ima jaučiu spaudimas žemas,tai laukiu draugės atveš matuoli,reikės pasimatuoti ir žėti ką rodo,jei negerai tai eisiu pas gydytoją Pamiegojau,bet savijauta nepagerėjo,traukia prie žemės vargse... kai zemas spaudimas - siaubalai... numust tai su vaistais galima, o pakelt nein... :/ Ziurek, laikykis, kapstykis ir nesirk ;)
|
Atsijungęs |
| |