Paplepėkim prie kavos puodelio 48 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-13, 9:46 AM | Žinutė # 406 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Tuštuma čia nuo ryto Tai einu apsitvarkyti ir kepti žagarėlių
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-13, 11:23 AM | Žinutė # 407 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas plepsės Quote (vaidabas) ryt močiutės gimtadienis, apgavau, jog ryt lėksiu į Panevėžį su reikaliukais, tai ir maisto apipirksiu, o mes tai į Kauna lėksim, mamos iš oro uosto parsivežt, paskui vakare rinksimės jau į balių, visiems siurprizas bus o kaip sunku meluot, ir neišsiduot..na baba sako kokio velnio čia patalus nenaudojamus skalbi, ar ko čia lakstai kaip faina jaučiu bus jai tas siurprizas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-13, 11:24 AM | Žinutė # 408 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai einu apsitvarkyti ir kepti žagarėlių na jau vaišinti turėsi visas prie kavos ar arbatos
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-13, 12:20 PM | Žinutė # 409 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na va žagarėliai iškepti,lanbai skanūs gavosi Na bet ir tešlos prisidariau,galėčiau visą laiptinę privaišinti,tai pusę tešlos sesei atiduosiu Apsitvarkiau,prasisiurbliavau,tai dabar prisėdau su kavos puodeliu ir skanausiu žagarėlius
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-13, 1:14 PM | Žinutė # 410 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na va žagarėliai iškepti,lanbai skanūs gavosi o tu darei pagal tą receptą kur įkėlei darei aš pirmą kartą girdžiu kad galima žagarėlius orkaitėje kepti aš labai panašei kepu, tik dedu daugiau kiaušinių, mažiau sviesto ir dar kepimo mintelių
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-13, 2:43 PM | Žinutė # 411 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o tu darei pagal tą receptą kur įkėlei darei aš pirmą kartą girdžiu kad galima žagarėlius orkaitėje kepti aš labai panašei kepu, tik dedu daugiau kiaušinių, mažiau sviesto ir dar kepimo mintelių Nea ne pagal tą receptą,bet pagal forume ikeltą antrą žagarėlių receptuką Katik gryžome su mažiumi iš darbo biržos,buvau visai pamiršuki,kad man į biržą reikėjo eiti 7 dieną Jau norėjo išbraukti iš sąrašų,bet dar paskambino,gerai,kad atsiliepiau tai jau būtų išbraukę,sakė dauguma nekelia ragelio Ot būčiau prisidirbusi
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-10-13, 3:19 PM | Žinutė # 412 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės mes tai nuo ryto davemės ėjome iki policijos vyras susitvarkė pasą kad pakeistų nes pasibaigė blemba kad brangu 80 lt už nieką galima sakyti nuvarėm iki turgaus apsipirkome,pasijėmiau iš siuvėjos kelnes pataisė dabar bent galėsiu nešioti nenusmuks padariau pietus pavalgėm su mažium dabar galvoju gal užmigs tai pakaifuočiau prie kompo vyras miega ramybė
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-13, 3:25 PM | Žinutė # 413 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) kad man į biržą reikėjo eiti 7 dieną Jau norėjo išbraukti iš sąrašų,bet dar paskambino, na tau pasisekė, nes jei per 3 dienas neateini tada ir braukia, o tavęs laukė beveik savaitę tai tikrai pasisekė
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-13, 3:26 PM | Žinutė # 414 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) blemba kad brangu 80 lt už nieką galima sakyti tikrai beveik už nieką o suma nemaža
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-10-13, 3:30 PM | Žinutė # 415 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tikrai beveik už nieką o suma nemaža galvoju kažkokios nesąmonės dar mėn laiko daro jei nori per trumpesnį laiką tai nuo 120-160 kainą
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-13, 3:32 PM | Žinutė # 416 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kažkokios nesąmonės dar mėn laiko daro jei nori per trumpesnį laiką tai nuo 120-160 kainą aga žinau pinigų grobimas
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-10-13, 3:46 PM | Žinutė # 417 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga žinau pinigų grobimas TAI JAU TIKRAI
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-10-13, 5:19 PM | Žinutė # 418 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na tau pasisekė, nes jei per 3 dienas neateini tada ir braukia, o tavęs laukė beveik savaitę tai tikrai pasisekė Tikrai pasisekė,gera tarpininkė
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-13, 5:48 PM | Žinutė # 419 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką pupos veikinėjat mes tai pavakarieniavom arbatyte mėgaujamės
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Trečiadienis, 2010-10-13, 11:26 PM | Žinutė # 420 |
[ ( ES) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) sypsenele, sveikute kas pas tave naujesnio,kaip leliukas auga sveikute..oj puikiai auga kaip ant mieliu mana leliukai abu ir speju visur ir smagu kai jau leliukas gudrus darosi tik mielosios as kolkas retai cia busiu nes sia savaite mokslai man dar tai norisi ir pailseti pailsinti kuna pagulet o dar kai ilgai dirbu su darbais irneiseina pas jus pasibuti cia.. bet nieko stengsiuos pasitaisyti as
|
Atsijungęs |
| |